Od dva zla pobedilo je ono...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Mancini je napisao/la:Koliko ljudi mrze španca najbolje govori ovaj stručnjak kada kaže da je pobijedilo manje zlo.Ljudi gdje god se pojave u svijetu imaju armiju navijača na tribinama a onda po brojnosti istih je Roger pa onda iza njih su daleko ostali.I onda stručnjak kaže manje zlo pobijedilo.Može pisati šta hoće ali ljude koji gledaju i vole tenis ne možeš prevariti.
E moj klockolegenda reala je napisao/la:Đoković-Nadal 80% : 20%
odma fuloJohny je napisao/la:Nadal igra najatrakticniji tenis ikada.
A ti si kao neki vrsni poznavalac teniske igre a koji piše na forumu a istovremeno vrijeđa i ponižava druge.Pišeš nebuloze a jedan od tvojih argumenata je kako ja pišem 2-3 rečenice.Možeš napisati referat ali su ti tekstovi potcjenivački prema svakome ko se ne slaže sa tobom.Čovječe smanji tu svoju prepotenciju ako ikako možeš.Hvala.MaGiCa je napisao/la:Mancini je napisao/la:Koliko ljudi mrze španca najbolje govori ovaj stručnjak kada kaže da je pobijedilo manje zlo.Ljudi gdje god se pojave u svijetu imaju armiju navijača na tribinama a onda po brojnosti istih je Roger pa onda iza njih su daleko ostali.I onda stručnjak kaže manje zlo pobijedilo.Može pisati šta hoće ali ljude koji gledaju i vole tenis ne možeš prevariti.
Je l' mozhesh ti nekako tog struchnjaka da ignorishesh malo, a![]()
Mislim, za jednu tako grandioznu intelektualnu figuru poput tvoje, koja pishe postove od 2-3 rechenice u vr' glave - taj struchnjak je verovatno 1 nebitan lik.
imas pravo, kaze se najatraktivnijiBelmin6 je napisao/la:odma fuloJohny je napisao/la:Nadal igra najatrakticniji tenis ikada.
To shto ja pishem ovde ima svoju publiku, koja moja pisanija ne smatra nebulozama. A vazhnije mi je shta misle ozbiljniji fanovi tenisa, od nekakvog padobranca, koji se setio u junu 2014. da svojim upadom na ovaj pdf razdeli "struchnjake" od "nestrucnjaka" kvazi-lapidarnim postovima koje mozhe da napishe bilo ko. Zapravo: bilo ko kome su 2-3 rechenice nekakav standard.Mancini je napisao/la: A ti si kao neki vrsni poznavalac teniske igre a koji piše na forumu a istovremeno vrijeđa i ponižava druge.Pišeš nebuloze a jedan od tvojih argumenata je kako ja pišem 2-3 rečenice.Možeš napisati referat ali su ti tekstovi potcjenivački prema svakome ko se ne slaže sa tobom.Čovječe smanji tu svoju prepotenciju ako ikako možeš.Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.