Ti ces nekogOsim13 je napisao/la:Sariela u sarmu

Da li se secas kako bilo nam je pre..

Zasto sutite zasto sutite picke pitarske
Ti ces nekogOsim13 je napisao/la:Sariela u sarmu
imal sta pomezetit, da dodjemSariel1987 je napisao/la:Evo ti kilo travulje ako smijesMocMahale444 je napisao/la:Govedo je gotovo.
Paksu bif tek.
Prizone evo me sijelim strahota.ajde dok sam pjan
Guzina gumena glava1 na 1.mani lafine na sake ckopi
Sari ne otvaraj ti ovoBIZARNO
Koljač ubio tuđe govedo, razrezao ga na komade i meso odnio kući
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kro ... odnio-kuci
Samo pises i trolas. Nemas ti damu misu.Sariel1987 je napisao/la:Ajde frajeru cisto na sake sve neka lafinaMocMahale444 je napisao/la:PukaOoooooooo ko pizdek.Sariel1987 je napisao/la:dabogda vam zeljo titulu ispred nosa uzeo. Vi plakali suza nemali![]()
Vidim li vise na kamari moji ste
Ti nisi siguran sam.Osim13 je napisao/la:Čuh pichke daleko mu picho malena
Zakazivali smo 2x,jednom te prebili drugi put si se pichko ispalio sa foruma mjesec dana hinjo jednaSariel1987 je napisao/la:Ti nisi siguran sam.Osim13 je napisao/la:Čuh pichke daleko mu picho malena![]()
Tebe jednom rukom u cvor vezem.al nemas mosnjica svakako.eto ajde zakazi i ti.al poslje guzine iz vukojebine
Klosarciciiii
Izvini Sariele.Malo sam pretjerao.Nadam se da se ne ljutiš.Ne mislim da si govedo.Sariel1987 je napisao/la:Joj guzino dje zivis u picki materinoj.![]()
Daj ba dovuci se do grbavice.ko ce hodat dol do tih izbjeglickih vukojebina![]()
Muha ckopi 1 na 1? Sta je problem ajde..
Bio sam fokusiran na gušenje pobune svojih katoličkih kmetova. Rigo mi počeo glumiti intelektualca, ali sam ga vratio u dedine mu opanke.MocMahale444 je napisao/la:Tek sad pitate za vaseg forumasa godine.Beton je napisao/la:Zašto nema Tobetine?
Svismomitobejarabi
Nisi u toku kolega.Osim13 je napisao/la:Sariel autohtono Podrinjsko govedo, Azmirovo vlasništvo 1/1
Nisi u toku kolega.Goosman je napisao/la:Nisi u toku kolega.Osim13 je napisao/la:Sariel autohtono Podrinjsko govedo, Azmirovo vlasništvo 1/1
Krdo je otkupio Mujkanović.
Dobio je porciju od nas.Beton je napisao/la:Bio sam fokusiran na gušenje pobune svojih katoličkih kmetova. Rigo mi počeo glumiti intelektualca, ali sam ga vratio u dedine mu opanke.MocMahale444 je napisao/la:Tek sad pitate za vaseg forumasa godine.Beton je napisao/la:Zašto nema Tobetine?
Svismomitobejarabi
Ali je još uvijek vlasnik istog.prisonbreak je napisao/la:Nisi u toku kolega.Goosman je napisao/la:Nisi u toku kolega.Osim13 je napisao/la:Sariel autohtono Podrinjsko govedo, Azmirovo vlasništvo 1/1
Krdo je otkupio Mujkanović.
Krdo uskoro napušta Mujkanović.
Kako god neko drži poglupo krdo.Goosman je napisao/la: Ali je još uvijek vlasnik istog.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Giuseppe1, hadzibake, HordeSaSjevera, JavierBosnia, KarlMarx, kogmagie46, perodeformero, supervizor, Uvijeknapravojstrani, VivaLaLiberta i 42 gosta.