Evo ti budi zeleni a ja cu crveni morel
Haj zivjeli
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
nek su oni platili a nek tuzi ko hoćeultrasstyle_tz je napisao/la:odmah da podnesemo prijavu za nezakonito poslovanje. Dokazivo 1 kroz 1.xeksor je napisao/la:
Vjerovatno građanu. Ja i ti.
ja bih bio presretan da je tako. Nazalost Sloboda placa.
Javna preduzeca nit smiju, niti zele otpisivati takva potrazivanja. Politicki preopasno.
. .koji si sad ti ..Amelija je napisao/la:Lijepo je gledati kako i bez mene leti perje na temi
Komunista...Tuzlak04 je napisao/la:. .koji si sad ti ..Amelija je napisao/la:Lijepo je gledati kako i bez mene leti perje na temi
.. i još uzeo neko zensko imeNKMramor je napisao/la:Komunista...Tuzlak04 je napisao/la:. .koji si sad ti ..Amelija je napisao/la:Lijepo je gledati kako i bez mene leti perje na temi![]()
Guest007 je napisao/la:U koliko je sutra tekma ? Sve ispod 10 komada je lose..
Daleko smo dogurali. Citati Husarica kao BalasevicaTuzlak04 je napisao/la:. . .Kad smo htjeli biti drugi Maribor a sad nismo ni kuurac od Maribora. Maribor ima budzet 12 miliona eura, moderan stadion, a Sloboda nikako da se izvuče iz dugova i gdje smo vjeciti gubitnici, jer tako volimo. Maribor radi moderno i prepoznaje potencijale i koji upravlja covjek koji zna sta hoce, a za razliku od Sence gdje bi igračima davao platu od 300,00 KM i još ima obraza da prica o nekakvim titulama (pojma taj nema). Koliko je Maribor mocan govori podatak da ce oni Mešanoviću dati platu od 200 000,00 eura (godisnje), a nas ambiciozni Senco napusti sastanak zbog navodnih 5.000,00 KM. Zlatko se dogovori za transfer za pola sata, a "naš" Senco sam sebe zaajebava u kojem nudi jedno, a onda podvali drugo (zna frajer kako se to radi u njegovoj firmi).
Imali smo priliku da napravimo Slobodom dobar posao, ali vecina ne voli uspjeh i rado bi voljeli da tovarimo po nizim ligama i da igramo sredinu tabele. Jedno od zasluga sto imamo stanje kakvo imamo su upravo FUKARE koje su pomogle da se raspadnemo i da gledamo ovaj seljakluk koji imamo. . . .
Bas takoForster je napisao/la:Taj neprijatelj FK Sloboda Tuzla ga može ugasiti sutra da hoće, aktiviranjem pozajmice, tako da tu priču o neprijatelju okačite Mačku o rep
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.