Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Mora ovo puno bolje, odoh spavat
Nurkic ko pijana kokos, nema ga ni u defanzivi ni u ofanzivi, totalno dezorijentiran.
Juka mlako brate igra .Previse ponavlja iste greske al mlad je valjda ce nauciti .Neki rizicni pasovi .Moze on puno bolje .
Odo spavat, kad juki ovo ne bude zabava pocet cu i ja ponovo gledat
-
- Kontakt:
šta ovo radi ba ? kakvi su ovo pasovi,kakva je ovo igra licem prema košu wtf

- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta vam je ba pa igra protiv san antonia normalno da nema lakih poena, jest da je mogao bolje u ove dvije-tri situacije u napadu al polako nadoci ce u voznji 

Ma ja igra protiv san antonia, proslu je igrao protiv rodje tamo je igrao protiv vizardsa itd...QUARTERBACK je napisao/la:sta vam je ba pa igra protiv san antonia normalno da nema lakih poena, jest da je mogao bolje u ove dvije-tri situacije u napadu al polako nadoci ce u voznji
Ovo je nba i ovdje se ne ceka niko da nadodje u voznji.
Nakon phile umislio da je hakim glavom i bradom i to je to. Kao sto neko rece vidis po stavu, i vidim po stavu da mu je opet otislo crijevo nalijevo.
Pisi propalo on je sljedece sezone ponovo backup centar svidjalo mu se to ili ne.
Nazalost eto opet nece covjek imat kog gledat, sto ti je glava i kolko to covjeka moze ....
-
- Kontakt:
ma nije to sto on maša ova polaganja,krenut ce al ja imam nekad osjecaj da se on plasi ici na zakucavanje ako ima neko (nizi) ispred njeg
il uzme loptu i onda razgleda okolo 3-4 sec i baci neku frljoku koja je toliko ocigledna da ko ima bar dvije ciste u glavi moze da presjece taj pas
gledam sinoć "Rođu" kako igra licem prema kosu....nije ono nikakva mudrolija jbte vise skila treba za igru leđima Juka bi definitivno trebao da poradi na tome
mada opet...pravog Juku cemo tek vidjet sledece sezone kad se dotjera fizicki i kad prođe pripreme sa timom
il uzme loptu i onda razgleda okolo 3-4 sec i baci neku frljoku koja je toliko ocigledna da ko ima bar dvije ciste u glavi moze da presjece taj pas
gledam sinoć "Rođu" kako igra licem prema kosu....nije ono nikakva mudrolija jbte vise skila treba za igru leđima Juka bi definitivno trebao da poradi na tome
mada opet...pravog Juku cemo tek vidjet sledece sezone kad se dotjera fizicki i kad prođe pripreme sa timom
Kakva panika odmah ovdje ccc
Vrlo dobar Nurk, izvlaci fino Lilarda sa onim blokovima. Poeni ce doci sami, samo nek nastavi ovako.
Vrlo dobar Nurk, izvlaci fino Lilarda sa onim blokovima. Poeni ce doci sami, samo nek nastavi ovako.
jeRealnoGledano je napisao/la:ma nije to sto on maša ova polaganja,krenut ce al ja imam nekad osjecaj da se on plasi ici na zakucavanje ako ima neko (nizi) ispred njeg
gledam sinoć "Rođu" kako igra licem prema kosu....nije ono nikakva mudrolija jbte vise skila treba za igru leđima
I onda je svizac zamoto cokoladu.
Ovo je pravi juka, treca sezona u nba mozemo mi mastat kolko hocemo, al ovo sto radi mene prvog bi navelo da nabavim sad u pauzi centra dok im je vrijednost jeftina, mozda cak rodju.
pa moze li uvezati 5 dobrih tekmi jbt
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa hajde ti polakoedin139 je napisao/la:Odo spavat, kad juki ovo ne bude zabava pocet cu i ja ponovo gledat
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
JohnCleese je napisao/la:Pa hajde ti polakoedin139 je napisao/la:Odo spavat, kad juki ovo ne bude zabava pocet cu i ja ponovo gledat

Btw Lijepa blokada nad LMA

Treba fino odigrati u odbrani u napadu će dame igrati sam krenulo ga je
Ma isao je on par put iz pika i na kucanje, ali tad obicno pravi faul u napadu. Fazon je da mora nauciti kad da ide na kucanje, a kad da baca flouter, ili eventualno ide na polaganje. Kad se protivnicki igrac (bilo visoki ili niski) lijepo pozicionira i stane cvrsto s dvije noge pod obruc, onda je besmisleno ici na kucanje, jer to za njega 90% znaci faul u napadu. Jednostavno on nije ni Lebron, ni Grifin, ni ostale atlete koje odlicno zakucavaju. U tom slucaju se ili baca neki flouter, ili se tijelom blago unese u protivnika i jednom rukom sprjecava blokadu, a drugom sa strane provlaci polaganje o tablu. Tu se nenormalno brzo mora razmisljati, jer su djelici sekunde u pitanju, a Juka cesto ne zna sta u tom momentu treba da uradi i onda obicno pogrijesi. Uvijek ima i opcija da izbaci pas na stranu, jer je i to bolje nego da se zabija ili baca ove cigle kao veceras. Neke stvari su jednostavno i urodjene, taj osjecaj se tesko uci, ali se sve moze unaprijediti do odredjene mjere.RealnoGledano je napisao/la:ma nije to sto on maša ova polaganja,krenut ce al ja imam nekad osjecaj da se on plasi ici na zakucavanje ako ima neko (nizi) ispred njeg
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tako je majstore!
odlicna sekvenca za sada
- Liverpool. YNWA
- Kontakt: