FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoce li biti prenos utakmice? ima li neko link?
Burence na marin dvoru.kinosvra je napisao/la:Gdje ima da se gleda tekma u kaficu osim red pointa i levantea?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa dobro,diskutabilno je najveci ali svakako da ste mozda poslije Zelje.Rikardo je napisao/la: Rekao je i sam Abdulah da nasi igraci nemaju nista vece plate od igraca drugih timova iz vrha tabele, sto se tice price da samo najveci klub u drazvi to nikad nece dobiti na znacenju jer nemamo nikakvih uspjeha proteklih osam godina da to potvde da smo najveci, jedan trofej kupa u osam godina u domacem takmicenju nije nista. A to sto svi zele da dođu kod nas je prije svega sto bi isti imali koliko toliko redovnu platu, za razliku od drugih klubova gdje primanja kasne ili ih nema nikako.
Vi sigurno niste najtrofejniji u drzavi ali da ste jedan od najvecih to svakako jeste.Velicinu kluba odlucuje i historija,tradicija,publika,neki posebni dogadaji i slicno.
Meni je smijesno reci da je Siroki najveci klub u BiH.Oni imaju titula i jesu mozda trofejniji ali staviti Siroki u istu recenicu sa recimo Sarajevom,Zeljom,Velezom kad se poredi velicina kluba,meni to ne ide nikako.Ja bi u taj segment recimo ubacio i broj igraca koje je klub proizveo za repku,broj igrackih legendi(Safet,Hase),lojalnost navijaca,i jos puno faktora.Zato je bolno za navijace kad im klub ide u stecaj,nije stvar sto ce oni izgubiti koje slovo u nazivu,stvar je sto sva njihova povijest i sve ovo gore pobrojano ide u stecaj.
Moze Rijeka recimo da uzme 10 godina za redom titulu u Hrvatskoj ali meni taj klub nece nikad biti veci od Dinama ili Hajduka.
Hoce li biti link za prenos?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
@arhimed89
Ma ta prica o tome da su zrinjski, listica i takvi klubovi veliki je cista glupost. I njihovi navijaci su toga svijesni, samo ne mogu sebi skakat javno u stomak. Vjerovatno ce @MCMXLVI postavit link...
Ma ta prica o tome da su zrinjski, listica i takvi klubovi veliki je cista glupost. I njihovi navijaci su toga svijesni, samo ne mogu sebi skakat javno u stomak. Vjerovatno ce @MCMXLVI postavit link...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nikad se nisam radovao sto cu duze ostati na poslu, sada se radujem
Imam moju tv na poslu, pa tako da cu produziti radno vrijeme do pola 7
Ako bude stopalo, dajem otkaz

Imam moju tv na poslu, pa tako da cu produziti radno vrijeme do pola 7

Ako bude stopalo, dajem otkaz

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Utakmica sezone.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
U kojem zivotu je to Siroki trofejniji od Zelje?arhimed89 je napisao/la:Pa dobro,diskutabilno je najveci ali svakako da ste mozda poslije Zelje.Rikardo je napisao/la: Rekao je i sam Abdulah da nasi igraci nemaju nista vece plate od igraca drugih timova iz vrha tabele, sto se tice price da samo najveci klub u drazvi to nikad nece dobiti na znacenju jer nemamo nikakvih uspjeha proteklih osam godina da to potvde da smo najveci, jedan trofej kupa u osam godina u domacem takmicenju nije nista. A to sto svi zele da dođu kod nas je prije svega sto bi isti imali koliko toliko redovnu platu, za razliku od drugih klubova gdje primanja kasne ili ih nema nikako.
Vi sigurno niste najtrofejniji u drzavi ali da ste jedan od najvecih to svakako jeste.Velicinu kluba odlucuje i historija,tradicija,publika,neki posebni dogadaji i slicno.
Meni je smijesno reci da je Siroki najveci klub u BiH.Oni imaju titula i jesu mozda trofejniji ali staviti Siroki u istu recenicu sa recimo Sarajevom,Zeljom,Velezom kad se poredi velicina kluba,meni to ne ide nikako.Ja bi u taj segment recimo ubacio i broj igraca koje je klub proizveo za repku,broj igrackih legendi(Safet,Hase),lojalnost navijaca,i jos puno faktora.Zato je bolno za navijace kad im klub ide u stecaj,nije stvar sto ce oni izgubiti koje slovo u nazivu,stvar je sto sva njihova povijest i sve ovo gore pobrojano ide u stecaj.
Moze Rijeka recimo da uzme 10 godina za redom titulu u Hrvatskoj ali meni taj klub nece nikad biti veci od Dinama ili Hajduka.
Hoce li biti link za prenos?
Bice link

Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Rustemović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Bekić, Benko.
Opet nema Velkoskog!
Opet nema Velkoskog!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
jel to formacija 4-4-2 ili 4-2-3-1 ? Nadam se da je ova prva jer mislim da nam vise lezi igra sa 2 spicajoker90 je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Rustemović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Bekić, Benko.
Opet nema Velkoskog!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Meni ovo lici na 4-4-2, gdje je Radovac desno, Stojcev lijevo a Bekic i Benko u spicu.joker90 je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Rustemović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Bekić, Benko.
Opet nema Velkoskog!

I ja mislim da je to formacija koju cemo danas igrati. Ne znam sto Samira forsira po krilu u zadnje vrijeme.hilmo je napisao/la:Meni ovo lici na 4-4-2, gdje je Radovac desno, Stojcev lijevo a Bekic i Benko u spicu.joker90 je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Rustemović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Bekić, Benko.
Opet nema Velkoskog!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Radovac zadnje dvije utakmice igra na desnom krilu, nije los, ali mnogo vise pokazuje kada je na sredini terena.
edit:
Prenos ide i na AS5, tako da je dobra produkcija prenosa.
edit:
Prenos ide i na AS5, tako da je dobra produkcija prenosa.

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 13 apr 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
ova danasnja ekipa mi ne ulijeva nikakve vjere nigdje nijednog prodornog igraca 

Samo Sarajevo
Kako mi mislimo igrati po krilu, meni nije jasno.. Al s ovim krilima, mislim da mi nemamo sta traziti, vec se fokusirati na sredinu.. koja ce biti zgusnuta..joker90 je napisao/la:Delač, Barić, Tatomirović, Berberović, Puzigaća, Rustemović, Cimirot, Radovac, Stojčev, Bekić, Benko.
Opet nema Velkoskog!
Al mislim da nije 4-4-2, vec ce bekic i Stojcev igrati na krilima, a Radovac u sredini.. Eventualno da Radovac i Milos zamjene mjesta...
- ElCartel11
- Kontakt:
kako bi ja volio da u 2 poluvremenu vidim tandem Velkoski-Benko 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Samo da ne gledam Bekica na krilu 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ljudi bicu iskren ne ocekujem ama bas nista,opusten sam maksimalno tako da me mogu samo iznenaditi.
Nikog oni vise ne mogu iznenaditi, protiv favoriziranih protivnika smo znali odigrati fantasticno, a Bogami i u situacijama kada smo mi favoriti posteno znamo podbaciti.xbox je napisao/la:Ljudi bicu iskren ne ocekujem ama bas nista,opusten sam maksimalno tako da me mogu samo iznenaditi.
Bice kako bude.
Opet bez krila
Pa bolje će Purić odigrati na krilu nego Bekić i Radovac. Volio bih da su Duljević i Krste u prvih 11.

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, stokastoka23 i 55 gostiju.