proširena ponuda u online fan shopu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakva je novina ?Frobidden je napisao/la:ma pustite Salčinovića. bilo i prošlo. izgleda da Amarove kriterije mu nisu baš odgovarale![]()
proširena ponuda u online fan shopu
Meni je pomalo puna kapa ovih kenjanja po novinama "kad nas krene bicemo nezaustavljivi" Igraj moj Jamak pokazi to na terenu i nece biti potrebe da bilo sta izjavljujesellaxaz je napisao/la:"Kvesa je jedan od naših najboljih igrača i naravno, mnogo nam nedostaje".
"Nismo mi loše igrali ni u Banjoj Luci, ali smo bili neefikasni. No, kada nas krene, teško da nas neko može zaustaviti. Nadam se da će tako biti već u narednom kolu".
N. Jamak
Sjećam se, jednom prilikom sam ga ja napadao, a ti si ga branio.pile87 je napisao/la:Meni je pomalo puna kapa ovih kenjanja po novinama "kad nas krene bicemo nezaustavljivi" Igraj moj Jamak pokazi to na terenu i nece biti potrebe da bilo sta izjavljujes
ja navikao vec dvije godine stalno ista prica nismo u formi al kad budemo nece nas niko zaustaviti al eto bodove makar uzimajupile87 je napisao/la:Meni je pomalo puna kapa ovih kenjanja po novinama "kad nas krene bicemo nezaustavljivi" Igraj moj Jamak pokazi to na terenu i nece biti potrebe da bilo sta izjavljujesellaxaz je napisao/la:"Kvesa je jedan od naših najboljih igrača i naravno, mnogo nam nedostaje".
"Nismo mi loše igrali ni u Banjoj Luci, ali smo bili neefikasni. No, kada nas krene, teško da nas neko može zaustaviti. Nadam se da će tako biti već u narednom kolu".
N. Jamak
imaahmic je napisao/la:ima li na tv?I jel danas ili sutra Zelji-Zri ?
Bez Selimovica i protiv zrinjskog !!!pinki je napisao/la:Zna li iko je li se Selimović oporavio?
U 18:00.pinki je napisao/la:imaahmic je napisao/la:ima li na tv?I jel danas ili sutra Zelji-Zri ?
sutra
Sta je sa Selimovicem, kakva je povreda u pitanju jer niko nista ne pise ??pile87 je napisao/la:Bez Selimovica i protiv zrinjskog !!!pinki je napisao/la:Zna li iko je li se Selimović oporavio?
Vraca se Vasilic.
neznam sta je u pitanju ali cuo sam da ga nema u kombinacijama za mec sa zrinjskim...Snob je napisao/la:Sta je sa Selimovicem, kakva je povreda u pitanju jer niko nista ne pise ??
Nešto je oko preponaSnob je napisao/la:Sta je sa Selimovicem, kakva je povreda u pitanju jer niko nista ne pise ??pile87 je napisao/la:Bez Selimovica i protiv zrinjskog !!!pinki je napisao/la:Zna li iko je li se Selimović oporavio?
Vraca se Vasilic.
Trebo bi odmah nakon reprezentativne pauzenime_tm87 je napisao/la:Ma kakva kilaza, sta vam je... cim se sredi registracija i papiri momak ce zaigrat
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 60 gostiju.