Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

___Benny___
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la ___Benny___ » 26 jun 2010, 22:18

nadal ubacio u brzinu vise zadnja 2 seta i odmah laganili zavrsio posao...
P.S. Trebao bih on malo jace ulazit u duele naredne er nije ovo sljaka da sa 40%dobija sve do polufinala jer je evidentno njegov tennis na visokoj razini al on izgleda sve rezerva cuva za kasnije a i sam zna kakvih je imao problema bas zbog ovoga sto radi sam sebi ima bespotrebne duge meceve jos u ranim fazama.... :?
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

CRonaldo
Kontakt:

Post Postao/la CRonaldo » 26 jun 2010, 22:52

Rafa, kako ulazi u završnicu, je najopasniji, sad se očekuju njegove najbolje predstave

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 jun 2010, 22:19

Sutra će biti zanimljiv dan u Wimbledonu. Igraju se osmine finala u obje konkurencije, 16 pravih mečeva punih uzbuđenja
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 jun 2010, 12:05

Danas na programu mečevi osmine finala Wimbledona :

1.Federer-Melzer
2.Querrey-Murray
3.Đoković-Hewitt;
4.Mathieu-Nadal
5.Y.H.Lu-Roddick
6.Ferrer-Soderling
7.Benneteau-Tsonga
8.Berdych-Brands

Federer svoj meč počinje u 14 sati na centralnom terenu dok se na istom terenu očekuje početak meča Murray-Querrey oko 17.30
Đoković i Hewitt igraju na terenu broj 1 između 15.30 i 16.00.Odmah po okončanju njihovog meča igra Nadal protiv Mathieua.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 12:12

Igrali iko na br.2 da znam da igram protiv favorita na kladionici?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 jun 2010, 12:23

Devil je napisao/la:Igrali iko na br.2 da znam da igram protiv favorita na kladionici?
Igra Roddick protiv Lua kao i V.Wiliams-Groth te Wozniacki-Kvitova

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 jun 2010, 12:24

Mislim da Hewitt ide preko Đokovića. Nole se previše nudi na servisu, dok je Hewitt u strašnoj formi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 28 jun 2010, 12:28

Virtu4l je napisao/la:Mislim da Hewitt ide preko Đokovića. Nole se previše nudi na servisu, dok je Hewitt u strašnoj formi.
Sličnog sam mišljenja mada je Đoković zadnja dva meča odigrao dosta dobro iako protivnici nisu bili po mjeri.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 jun 2010, 18:39

Sjajan tenis danas u Wimbledonu, Federerje bez problema prošao pobjedivši Melzera s laganih 3-0, Tsonga isto tako, dok je Berdych prošao Brandsa uz dosta muke. Trenutno igraju Đoković-Hewitt, Nole je imao 2-0 u setovima, sad je 2-1 a Hewitt je počeo sve bolje igrat dok Novak sve više griješi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 jun 2010, 23:11

Andy Murray jedini igrac koji dosad nije izgubio set na ovogodisnjem Wimbledonu. Federer odlican. Nadal nazalost isto. Dokovic je dobro odigrao, ali ono nije bio pravi Hewit, Soderling, igrao je pod velikim pritiskom, ali nije dozvolio iznenadjenje. On je po meni glavni favorit (uz Murraya) za osvajanje Wimbledona. Roddick, Ne mogu da vjerujum protiv Lua da je uspio izgubiti!

Parovi Cetvrfinala:
Federer - Berdich 1 Bit ce jedan tezak mec da Federera, Berdich je u sjajnoj formi. Dosao do Polufinala Roland Garrosa. Vjerujem da ce Federer proci.
Dokovic - Lu 2 Ako je uspio pobjediti onakvog servera Roddicka, i ako ponovi tu igru protiv Dokovica mislim da mora pobjediti!
Murray - Tsonga 1 Murray u zivotnoj formi. Tsonga los na travi, imao je lagan zrijeb, Murray ne bi trebao izgubiti set.
Nadal - Soderling 2 Bit ce to jedan veliki mec, vjerovatno pet setova, ali Nadal je meceve 2. i 3. kola dobio na snagu (2. kolo Haase vodio 2:1, i bio totalno iscrpljen i malo povrijeden, na kraju izgubio; 3. kolo Petschner odlicno igrao, vodio 2:1, ali je izgubio svu snagu (igrao prva dva kola u 5 setova) i na kraju izgubio.
U finalu Rolland Garrosa Nadal je razbio Soderlinga, ali ako se dobro pripremi (mentalno, ali i psihicki) morao bi pobjediti jer Nadal nikako nije dobar na travi!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 28 jun 2010, 23:16

Fedex bi trebao proći Berdycha koji me nije impresionirao(posebno današnjom partijom).

Đoković ima problema, danas je onaj komentator opet govorio o problemima sa disanjem, a Hewitta je dobio u 4 seta samo zbog grešaka Australca na svoj servis u devetom gemu. Lu bi mogao iznenaditi, ali mislim da je ovo njemu maksimum. Btw, neka me neko ispravi ako griješim, ali ovo je prvo četvrtfinale Novaka u Wimbledonu, zar ne?

Murray bi trebao pobijediti Tsongu od kojeg očekujem dobre partije tek u drugom dijelu sezone(negdje krajem godine, po običaju). No, mislim da mu Francuz može uzeti set.

Nadal - Soderling. Po meni, ovo bi Šveđanin trebao dobiti u 4 seta. Nadal je puno griješio(protiv Hassea i Petzsnera, ali je danas bio neumoljiv). Soderling bi mu se mogao osvetiti za Roland Garros.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 jun 2010, 23:17

EdinTM87 je napisao/la:Andy Murray jedini igrac koji dosad nije izgubio set na ovogodisnjem Wimbledonu. Federer odlican. Nadal nazalost isto. Dokovic je dobro odigrao, ali ono nije bio pravi Hewit, Soderling, igrao je pod velikim pritiskom, ali nije dozvolio iznenadjenje. On je po meni glavni favorit (uz Murraya) za osvajanje Wimbledona. Roddick, Ne mogu da vjerujum protiv Lua da je uspio izgubiti!

Parovi Cetvrfinala:
Federer - Berdich 1 Bit ce jedan tezak mec da Federera, Berdich je u sjajnoj formi. Dosao do Polufinala Roland Garrosa. Vjerujem da ce Federer proci.
Dokovic - Lu 2 Ako je uspio pobjediti onakvog servera Roddicka, i ako ponovi tu igru protiv Dokovica mislim da mora pobjediti!
Murray - Tsonga 1 Murray u zivotnoj formi. Tsonga los na travi, imao je lagan zrijeb, Murray ne bi trebao izgubiti set.
Nadal - Soderling 2 Bit ce to jedan veliki mec, vjerovatno pet setova, ali Nadal je meceve 2. i 3. kola dobio na snagu (2. kolo Haase vodio 2:1, i bio totalno iscrpljen i malo povrijeden, na kraju izgubio; 3. kolo Petschner odlicno igrao, vodio 2:1, ali je izgubio svu snagu (igrao prva dva kola u 5 setova) i na kraju izgubio.
U finalu Rolland Garrosa Nadal je razbio Soderlinga, ali ako se dobro pripremi (mentalno, ali i psihicki) morao bi pobjediti jer Nadal nikako nije dobar na travi!
Čemu takva mržnja prema Nadalu, kao Nadal nažalost isto dobar ili prognoza da će izgubit od Soderlinga kojeg će Rafa pobijedit 3-0
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 jun 2010, 23:24

Ted Mosby je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Andy Murray jedini igrac koji dosad nije izgubio set na ovogodisnjem Wimbledonu. Federer odlican. Nadal nazalost isto. Dokovic je dobro odigrao, ali ono nije bio pravi Hewit, Soderling, igrao je pod velikim pritiskom, ali nije dozvolio iznenadjenje. On je po meni glavni favorit (uz Murraya) za osvajanje Wimbledona. Roddick, Ne mogu da vjerujum protiv Lua da je uspio izgubiti!

Parovi Cetvrfinala:
Čemu takva mržnja prema Nadalu, kao Nadal nažalost isto dobar ili prognoza da će izgubit od Soderlinga kojeg će Rafa pobijedit 3-0
Ma o cemu pricas? Ne mrzim Nadala, kako mogu mrziti jednog takvog igraca. Samo navijam za Federera i bojim se da mu Nadal ne pomrsi racune! A, to za Soderlinga ces tek vidjeti, jer koa sto sam rekao Nadal nije na travi kakav je na sljaci, dok je Soderling sjajan! Takodje, u nekim je kladionicama manji koeficijent na Soderlingu!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2010, 23:28

ja sam fan rogera al stvarno nemam nista protiv rafe..za mene najveci igrac svih vremena uz federera....

mucio se u prva dva kola...danas je to bilo lako...slicno je i roger..

murray je ubjedljiv na pocetku...soderling vec standardno dobar...djokovic standarno tesko i to je to sto se favorita tice....

al opet...ne vjerujem da se iko moze rogeru suprostavit....al sacekajmo...vidjecemo protiv bedrycha kako ce to izgledat..to je vec malo ozbiljniji test...pa da vidimo kako ce tu odigrat...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 jun 2010, 23:30

Da je doć do tih kladionica gdje je manja kvota na Soderlinga
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 28 jun 2010, 23:32

Ted Mosby je napisao/la:Da je doć do tih kladionica gdje je manja kvota na Soderlinga
Bolje da ti ne trazim, ne kladi se na Nadala! Vidjeces poslije meca! ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2010, 00:13

Tri 1/4 finala izgledaju odlicno,taman dok odmaramo od Sp-a da gledamo.Ali bojim se samo da Djovak ne isapdne od Lua.
Ima problema sa astmom ponovo to je strasno,jedina sansa mu je da igra kratke poene.

p.s ZIki i Samanta u dublu pobedili za 45.minuta. :o :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 29 jun 2010, 00:16

Devil je napisao/la:Tri 1/4 finala izgledaju odlicno,taman dok odmaramo od Sp-a da gledamo.Ali bojim se samo da Djovak ne isapdne od Lua.
Ima problema sa astmom ponovo to je strasno,jedina sansa mu je da igra kratke poene.

p.s ZIki i Samanta u dublu pobedili za 45.minuta. :o :lol:
To je grozno za jednog tenisera! Takvi problemi su bas yebeni!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jun 2010, 00:34

S problemima ili ne mislim da će Novak pobijediti Lua, koji je puno napravio i što je stigao do ovde, vrlo dobar tenisač ali ne vjerujem da će izborit dvoboj protiv Federera
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 29 jun 2010, 08:10

Bečki Kongres je napisao/la:Btw, neka me neko ispravi ako griješim, ali ovo je prvo četvrtfinale Novaka u Wimbledonu, zar ne?
2007 godina predao meč Nadalu u polufinalu....

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.