NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2018.
Jbt ne pamtim kad se neki igrac koji se tolko trpa u elitu ovako obruako u PO ko Lillard u ovoj seriji
=\_1921_/=
Kakve divlje ekipe, budi zdravEpidaurus je napisao/la:Klasicna serija 2 divlje ekipe s tim sto u jednoj "divljaju" dva kosarkaska genijalca, a u drugoj Teague, Rose, Wiggins i Crawford.
Zbog pojedinih igraca, recimo KATa i Wigginsa ne mogu gledati nikakoLillard je napisao/la:po čemuharden je napisao/la:A jest mi odvratna Minny ekipa
Ni Jimmy mi nije bas toliko drag ali njega i podnesem nekako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Inace je ispucavanje 600 trica po tekmi od kojih je dobar dio u ranoj fazi napada i preko ruke bas prava sistemska kosarkaalemsa je napisao/la:Kakve divlje ekipe, budi zdravEpidaurus je napisao/la:Klasicna serija 2 divlje ekipe s tim sto u jednoj "divljaju" dva kosarkaska genijalca, a u drugoj Teague, Rose, Wiggins i Crawford.
Draymon - KDharden je napisao/la:Zbog pojedinih igraca, recimo KATa i Wigginsa ne mogu gledati nikakoLillard je napisao/la:po čemuharden je napisao/la:A jest mi odvratna Minny ekipa![]()
Ni Jimmy mi nije bas toliko drag ali njega i podnesem nekako
CP3 - Harden
Holiday- Rondo
Imaš ih u gotovo svakoj ekipi, eo ja sad neutralan pa ne znam za koga bi. ko god sa istoka da izađe
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa stil igre, Rakete imaju sve sto ti ekipi treba u danasnjoj nba, sistem, star power, role igrace, sirinu, dubinu, sutere, odbranu. Da nea Gsw prvi favoritiEpidaurus je napisao/la:Inace je ispucavanje 600 trica po tekmi od kojih je dobar dio u ranoj fazi napada i preko ruke bas prava sistemska kosarkaalemsa je napisao/la:Kakve divlje ekipe, budi zdravEpidaurus je napisao/la:Klasicna serija 2 divlje ekipe s tim sto u jednoj "divljaju" dva kosarkaska genijalca, a u drugoj Teague, Rose, Wiggins i Crawford.
Pa stil igre je divlji. Kod Minnyja je jos i gora stvar samo sto nemaju tako kvalitetne kosarkase da im se oprasta divljanje.alemsa je napisao/la:
Pa stil igre, Rakete imaju sve sto ti ekipi treba, sistem, star power, role igrace, sirinu, dubinu, sutere, odbranu. Da nea Gsw prvi favoriti
- IlCapitano
- Kontakt:
Ček, Holiday ti odvratan? Zbog čega?Lillard je napisao/la:Draymon - KD
CP3 - Harden
Holiday- Rondo
Imaš ih u gotovo svakoj ekipi, eo ja sad neutralan pa ne znam za koga bi. ko god sa istoka da izađe
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Čuj Holiday - RondoLillard je napisao/la: Holiday- Rondo
Moraš i u košarci navijati za više ekipa, kako u nogometu tako i ovdje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- invincible1921
- Kontakt:
Moze se voljeti ili ne voljeti, ali napredna statistika....samo ulazi pod kos i trojkeEpidaurus je napisao/la:Inace je ispucavanje 600 trica po tekmi od kojih je dobar dio u ranoj fazi napada i preko ruke bas prava sistemska kosarkaalemsa je napisao/la:Kakve divlje ekipe, budi zdravEpidaurus je napisao/la:Klasicna serija 2 divlje ekipe s tim sto u jednoj "divljaju" dva kosarkaska genijalca, a u drugoj Teague, Rose, Wiggins i Crawford.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 22 apr 2018, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
A Gsw rokanje trice nije divlje? Ah imaju Stepha i Klaya pa mogu jel, a kad ih rokaju Iggy i Green? Sta je onda? Lijepa kosarkaEpidaurus je napisao/la:Pa stil igre je divlji. Kod Minnyja je jos i gora stvar samo sto nemaju tako kvalitetne kosarkase da im se oprasta divljanje.alemsa je napisao/la:
Pa stil igre, Rakete imaju sve sto ti ekipi treba, sistem, star power, role igrace, sirinu, dubinu, sutere, odbranu. Da nea Gsw prvi favoriti
Pod dojmom sam, al voli se ku.rcit itekako.IlCapitano je napisao/la:Ček, Holiday ti odvratan? Zbog čega?Lillard je napisao/la:Draymon - KD
CP3 - Harden
Holiday- Rondo
Kod GSWa igraci i lopta se konstantno krecu dok kod Rocketsa to nije slucaj. GSW vecinu svojih suteva izgradi timski dok Rocketsi dadnu loptu Paulu i Hardenu i oni izmisljaju. Divlja kosarka al efikasna kad je vrte takvi genijalci.alemsa je napisao/la:A Gsw rokanje trice nije divlje? Ah imaju Stepha i Klaya pa mogu jel, a kad ih rokaju Iggy i Green? Sta je onda? Lijepa kosarkaEpidaurus je napisao/la:Pa stil igre je divlji. Kod Minnyja je jos i gora stvar samo sto nemaju tako kvalitetne kosarkase da im se oprasta divljanje.alemsa je napisao/la:
jok ovdje samo jedna, nažalost. di me bog posla na ovu franšizuharden je napisao/la:Čuj Holiday - RondoLillard je napisao/la: Holiday- Rondo
Imaš ih u gotovo svakoj ekipi, eo ja sad neutralan pa ne znam za koga bi. ko god sa istoka da izađe![]()
Moraš i u košarci navijati za više ekipa, kako u nogometu tako i ovdje.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 22 apr 2018, 02:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo lijepa kosarka @ep
Drmajj
Drmajj
Živi i umiri od trojke, a 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta kruzi, kruzi mudo tvoje, KD i Steph nerijetko drmaju bez ikakve racunice, a i Klay. Ne izmisljaj toplu vodu, jedne volis, druge ne volis ok je to. Sistemi slicni, s tim da kod Raketa citav sistem zavisi od ball-handlera, ali filozofija je istaEpidaurus je napisao/la:Kod GSWa igraci i lopta se konstantno krecu dok kod Rocketsa to nije slucaj. GSW vecinu svojih suteva izgradi timski dok Rocketsi dadnu loptu Paulu i Hardenu i oni izmisljaju. Divlja kosarka al efikasna kad je vrte takvi genijalci.alemsa je napisao/la:A Gsw rokanje trice nije divlje? Ah imaju Stepha i Klaya pa mogu jel, a kad ih rokaju Iggy i Green? Sta je onda? Lijepa kosarkaEpidaurus je napisao/la: Pa stil igre je divlji. Kod Minnyja je jos i gora stvar samo sto nemaju tako kvalitetne kosarkase da im se oprasta divljanje.
Sva slicnost GSWa i Rocketsa pocinje i zavrsava u tome sto i jedni i drugi odlicno sutaju trice. Cuj slicni sistemi
Dzaba ja pokusavam objasnit tebi nesto kad se ne trudis shvatit sta ti se pise.
Dzaba ja pokusavam objasnit tebi nesto kad se ne trudis shvatit sta ti se pise.
Joj Alema, nije pogledao utakmicu GSW-a 3 godine
Houston i Golden su sušte suprotnosti
Houston i Golden su sušte suprotnosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.