2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Bit će buyout sa Sunsima, i onda ide nekom contenderu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Bit će buyout sa Sunsima, i onda ide nekom contenderu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
sabonis je gone definitivno...bitadze bi mogao nabacit tricu,sto ga u teoriji cini zanimljivim igracem...ne vjerujem da moze biti solidan defanzivac, iako ce skupljat blokade
..izgleda da je i bojan jednom nogom out
..izgleda da je i bojan jednom nogom out
Ovo izvodi reverse Duranta?Clutch je napisao/la:
Kawhi nemoj mi to raditi
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zbog povrede je u projekcijama padao ovako nisko.Nije neko ko ce kreirati i imati loptu u rukama stalno,ali zahvalan igrac i igrac za sampionsku ekipu.Igra oba pravca,ima visinu,atletiku i jak je.Odradjuje svoj posao na terenu vrhunski.Meni se izuzetno svidja.Dobro ste birali,a u principu sve izvan top 3-5 igraca nema neku garanciju.Tracy3McGrady je napisao/la:Možeš li šta više reći o njemu, je li zbog povrede ovako nisko pao ili mu je to mjera?NEZALAGANJE je napisao/la:Cudan pik ORL,ali mislim da su dobro izabrali.Ovaj mali je ogroman potencijal i igra u oba pravca.Naravno,trebace ga cekati zbog povrede ACLa.
Ovo što vidim ne izgleda loše, cak šta više sviđa mi se pravo. Nije indijanac, igra na obje strane i u napadu ima odlične procente za 3.

Kakvo je mišljenje za Bol-a? Gledao sam neki video kako ga Shaq hvali, druzi mu se sa sinom pa ga je cesto gledaoNEZALAGANJE je napisao/la:Zbog povrede je u projekcijama padao ovako nisko.Nije neko ko ce kreirati i imati loptu u rukama stalno,ali zahvalan igrac i igrac za sampionsku ekipu.Igra oba pravca,ima visinu,atletiku i jak je.Odradjuje svoj posao na terenu vrhunski.Meni se izuzetno svidja.Dobro ste birali,a u principu sve izvan top 3-5 igraca nema neku garanciju.Tracy3McGrady je napisao/la:Možeš li šta više reći o njemu, je li zbog povrede ovako nisko pao ili mu je to mjera?NEZALAGANJE je napisao/la:Cudan pik ORL,ali mislim da su dobro izabrali.Ovaj mali je ogroman potencijal i igra u oba pravca.Naravno,trebace ga cekati zbog povrede ACLa.
Ovo što vidim ne izgleda loše, cak šta više sviđa mi se pravo. Nije indijanac, igra na obje strane i u napadu ima odlične procente za 3.
Krenem gledati malo Thybulle-a, prva komparacija Covington. Okej. 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja Morant nece igrati ljetnu ligu, ako je ko ocekivao eto
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samanic je sve,samo nije soft igrac.Slabo si ga ti nesto gledao.AirRamiz je napisao/la:i meni se svidja portlandov pik ako je u stanju da stavi otvorenu tricu i nije nametljiv potrosac koji forsira....jos ako zna spustit loptu onda mogu pustit aminua da odseta a harklessa drzat dok ne stasa za petorke
meni je nevjerovatno da dominiranje protiv stolice i velike dimnezije odredjenih ekstremiteta jos uvijek igraju jaku ulogu .....san antonio se zelio naoravit pametan a vrijeme ce pokazati svoje. sama statistika samanica koji je bio premekan za aba ligu i nije mogao zabit spolja, ne obecava...kao onda kad rekose za cabocla on je 2 godine daleko da bi bio 2 godine daleko za nba...uz duzno postovanje stafa SA....meni ovaj samanic nije daleko od simanica, osim glave i radnih navika mozda...obojica su definicije softa i tesko da mogu biti nba materijal veci od bertansa....samanic moze spustit loptu i napast iz driblinga..ali praksa, i to nba praksa je daleko jaci test. optimalan scenarij za SA je da mu namjeste sut

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam da tu iko moze tvrditi nesto sa sigurnoscu.Povreda je sve sprijecila.Ono malo utakmica sto sam pregledao nedavno,cini se vrlo zanimljivim.Zna decko igrati,ima tehniku,ima sut,ima visinu.Problem su ti problemi sa povredama i cinjenica da on nije neko ko moze braniti perimetar u perimetar ligi kakav je NBA postao.Medjutim,to ne znaci da ne moze postati jako solidan back up Nikoli bas zbog svega navedenog i osjecaja za igru.JHam je napisao/la: Kakvo je mišljenje za Bol-a? Gledao sam neki video kako ga Shaq hvali, druzi mu se sa sinom pa ga je cesto gledao
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bek kojeg je Phila izabrala ima vise BPG na koledzu nego Ayton
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Clutch je napisao/la:Krenem gledati malo Thybulle-a, prva komparacija Covington. Okej.
Justin je napisao/la:Grizzliesi i Sixersi prekucali draft.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sto Ja ne igra SL?Justin je napisao/la:Clutch je napisao/la:Krenem gledati malo Thybulle-a, prva komparacija Covington. Okej.Justin je napisao/la:Grizzliesi i Sixersi prekucali draft.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
"The team is exploring leveraging that cap space into additional future assets (players and/or picks) in exchange for taking on a contract another team is looking to get rid of." - Great. I thought we were exploring adding impact players. Now we're looking at taking on shit. - Boston
Clutch je napisao/la:Sto Ja ne igra SL?Justin je napisao/la:Clutch je napisao/la:Krenem gledati malo Thybulle-a, prva komparacija Covington. Okej.Justin je napisao/la:Grizzliesi i Sixersi prekucali draft.
Memphis Grizzlies point guard Ja Morant, who went second overall in the 2019 NBA draft on Thursday, told reporters that he will not participate in summer-league action.
Adrian Wojnarowski of ESPN wrote on June 1 that Morant was scheduled to have a "minor arthroscopic procedure" on his right knee on June 3. Recovery time was expected to be three to four weeks.
Morant confirmed on Twitter that the surgery was successfu
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Na koji način Amerikanci (ovi što dođu do drafta) upisuju srednju školu/fakultet godinu dana ranije nego mi?
Let's talk about SIX baby!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Krenu u skolu sa 5 godinaFowl95 je napisao/la:Na koji način Amerikanci (ovi što dođu do drafta) upisuju srednju školu/fakultet godinu dana ranije nego mi?
#Punoljetstvo
Mozes i kod nas ranije krenuti. Ja sam srednju sa 17 zavrsio.BosniaBoston je napisao/la:Krenu u skolu sa 5 godinaFowl95 je napisao/la:Na koji način Amerikanci (ovi što dođu do drafta) upisuju srednju školu/fakultet godinu dana ranije nego mi?
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sa 6 krenu u prvi razred, srednja se zavrsava sa 17 obicnoFowl95 je napisao/la:Na koji način Amerikanci (ovi što dođu do drafta) upisuju srednju školu/fakultet godinu dana ranije nego mi?
Osim.ako si rodjen u Septembru, gubis godinu bezze zbog manje od 10 dana
Rick Noland: Altman didn’t say it directly, but hinted there’s a pretty decent chance Cavs will just release JR, pay him the $3.7 to $3.9 million he is guaranteed and avoid paying luxury tax by taking on another player
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.