Manchester United FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Znaci Ugarte, Zirkzee i De Ligt su najrealnija pojačanja zasad.
Moja želja je onaj mladi štoper iz Boce, Anselmino.
Moja želja je onaj mladi štoper iz Boce, Anselmino.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Sinoć je ono naše dijete moglo izbaciti Njemačku sa turnira, ali se ispromašivao neviđeno. Šteta, ali definitivno i potvrda potrebe da se dovede kakav dobar finišer da mu “čuva leđa”. Da li je ovaj Zirkzee kalibar za to, vidjećemo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prvo transfer završen, Ashworth nam dolazi iz Njukaša, na poziciju sportskog direktora 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Od ovih svih imena što se spominju samo je De lIght moozda pojačanje, ostalo igrači za rotacije kakve vjerovatno imamo u akademiji a što su Mainoo, Garnacho i ekipa dokazali..ne sviđa mi se ovo ljeto nimalo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Konačno Ashworth. Čekamo ga kao da će on biti onaj koji nam očajnički treba za 30ak golova u sezoni.
Meni je De Ligt bezveze. Vazda mi je bio bezveze, zato što ne gotivim stopere iz Holandije - mislim da je ta njihova tehnika na lopti precijenjena i da im fali dosta toga u istinskom stoperskom smislu (fizikalije, duel igra, itd.). Mada je to samo moj ukus.
Ugarte i Zirkzee okej. Pogotovo ovaj drugi. Ali su mi svi oni nekako nedorečeni, ne vjerujem da bi nas puno unaprijedili.. ako ikako.
Bogu hvala na Mainoou i Garnachu, jer bi inače teško imao volje pratiti sav ovaj cirkus.
Meni je De Ligt bezveze. Vazda mi je bio bezveze, zato što ne gotivim stopere iz Holandije - mislim da je ta njihova tehnika na lopti precijenjena i da im fali dosta toga u istinskom stoperskom smislu (fizikalije, duel igra, itd.). Mada je to samo moj ukus.
Ugarte i Zirkzee okej. Pogotovo ovaj drugi. Ali su mi svi oni nekako nedorečeni, ne vjerujem da bi nas puno unaprijedili.. ako ikako.
Bogu hvala na Mainoou i Garnachu, jer bi inače teško imao volje pratiti sav ovaj cirkus.
The saddest thing in life is wasted talent.
Iskreno pozitivno sam iznenađen kako su ušli u ljeto, Ratclife i kompanija. Mislio sam da će to ići sporije, standardno nekako za nas, međutim oni su uspjeli posložiti skoro cijelu sportsku strukturu za ovaj prelazni rok i predstojeću sezonu. Odlično, barem što se mene tiče. Ashworth počinje raditi odmah, tu je onaj tehnički direktor, jedino još ne znam je li onaj iz Citya već na funkciji ili se čeka još da on počne ?!
Drugi dio - pojačanja. Ozbiljna pisanja već nekoliko dana o par ozbiljnih imena i očigledno meta koje žele svi u klubu. De Ligt je sigurno ponajbolja opcija za tog desnog stopera od naših realnih pojačanja. Momak je mlad, a ima iskustva u najboljim klubovima, mu.donja je i sigurno da ima kvalitet. Ne bh se libio da njega dovedem ako su u mogućnosti. Zirkzee i Ugarte također. Ja bih išao po obojicu jer su potrebni profili za našu ekipu. Jedan je fin i raznovrsan dodatak napadu, a drugi Latino energija u sredini koja itekako fali. Ugarte je stvarno dosta obećavao, ali PSG je sličan klub kao i mi (nadam se da je to prošlost sad). Guše igrače na sve strane. Pored ovih igrača mislim da će dovesti lijevog beka i moguće još jednog stopera (onaj iz Evertona), ako nam ode Lindelof/Maguire. Manje-više to bi bilo to za ovo ljeto. 4-5 realnih dodataka, ali sve pod uslovom da ovaj put i kvalitetno prodajemo, u suprotnom možemo dovesti možda dva igrača od gorepomenutih. Na prodaju su sigurno Greenwood i Sancho i tu nam se krije 80ak mil zarade, a potencijalne parali-prodaje su Mctominay, Maguire, Wan-Bissaka i Casemiro. Da su pametni i da to bude Antony, ali čisto sumnjam. Kad bi nekako više od pola ovih prodali, doveli gorenavedene mete, to bi bio vrhunski prelazni rok za nas. Još su otišli Martial i Varane, potencijalno i Eriksen.
Da ne zaboravim kako je tu i Van Nisterloy, što je stvarno odlična stvar za Ten Haga. Sve u svemu solidni je krenulo, nadam se da će još bolje nastaviti.
Drugi dio - pojačanja. Ozbiljna pisanja već nekoliko dana o par ozbiljnih imena i očigledno meta koje žele svi u klubu. De Ligt je sigurno ponajbolja opcija za tog desnog stopera od naših realnih pojačanja. Momak je mlad, a ima iskustva u najboljim klubovima, mu.donja je i sigurno da ima kvalitet. Ne bh se libio da njega dovedem ako su u mogućnosti. Zirkzee i Ugarte također. Ja bih išao po obojicu jer su potrebni profili za našu ekipu. Jedan je fin i raznovrsan dodatak napadu, a drugi Latino energija u sredini koja itekako fali. Ugarte je stvarno dosta obećavao, ali PSG je sličan klub kao i mi (nadam se da je to prošlost sad). Guše igrače na sve strane. Pored ovih igrača mislim da će dovesti lijevog beka i moguće još jednog stopera (onaj iz Evertona), ako nam ode Lindelof/Maguire. Manje-više to bi bilo to za ovo ljeto. 4-5 realnih dodataka, ali sve pod uslovom da ovaj put i kvalitetno prodajemo, u suprotnom možemo dovesti možda dva igrača od gorepomenutih. Na prodaju su sigurno Greenwood i Sancho i tu nam se krije 80ak mil zarade, a potencijalne parali-prodaje su Mctominay, Maguire, Wan-Bissaka i Casemiro. Da su pametni i da to bude Antony, ali čisto sumnjam. Kad bi nekako više od pola ovih prodali, doveli gorenavedene mete, to bi bio vrhunski prelazni rok za nas. Još su otišli Martial i Varane, potencijalno i Eriksen.
Da ne zaboravim kako je tu i Van Nisterloy, što je stvarno odlična stvar za Ten Haga. Sve u svemu solidni je krenulo, nadam se da će još bolje nastaviti.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Negdje sam pročitao da od Branthwaitea odustaju dok Everton ne snizi cijenu (70 miliona?)
Ima tu i do činjenice da smo finansijski u gabuli, ali hvala bogu pa da i ovo vidimo
Ima tu i do činjenice da smo finansijski u gabuli, ali hvala bogu pa da i ovo vidimo

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Berrada, on će od 13.07.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- VivaLaStella
- Kontakt:
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Ne znam kako stojite sa HG eng igracima da bi se rijesili toliko njih 

Novi vlasnik je napravio dobar start,ova uprava kluba mislim da ce donjeti bolje dane za United.
De Ligt nije neki sad igrac u Bayernu,opet u Ajaxu je bio odlican.
Vidjet cemo,sumnjivo mi je oko cijene npr.da Bayern ne trazi vise novca nego samo da ga prodaju.
Ono sto je pozitivno imat ce manju platu,nego u Bayernu i ovo je dobar primjer kada igrac hoce u klub.
Mogao bi ovo biti dobar ljetni prelazni rok.
De Ligt nije neki sad igrac u Bayernu,opet u Ajaxu je bio odlican.
Vidjet cemo,sumnjivo mi je oko cijene npr.da Bayern ne trazi vise novca nego samo da ga prodaju.
Ono sto je pozitivno imat ce manju platu,nego u Bayernu i ovo je dobar primjer kada igrac hoce u klub.
Mogao bi ovo biti dobar ljetni prelazni rok.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Odmah Sancha i Rashforda da provuce kroz sake

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Juventus prodaje Chiesu za 25 miliona, a hoce Sancha 
Chiesa+15 miliona za depresivnog bi bio posao stoljeca
Chiesa+15 miliona za depresivnog bi bio posao stoljeca
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Nije ni Chiesa neka pljačka, ali sve je bolje od plačipicke.. više koristi smo imali od Luke Chadwicka.
Da hoće bar jedan here we go (rezonski, kakve najavljuju, ne nazor keširanje), pa bi se sve ostalo nekako lakše čekalo.
Da hoće bar jedan here we go (rezonski, kakve najavljuju, ne nazor keširanje), pa bi se sve ostalo nekako lakše čekalo.

The saddest thing in life is wasted talent.
Bogami ono sto pogledate od igraca bolje da ne bude here we go

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
De Ligt i Ugarte su mi ok, ovog Zirkzeea nisam gledao previše, pa ne znam kakav je igrač, Brathwait je svakako preskup i čisto sumnjam da će ga Everton prodati. Volio bih ovog beka Turske što se spominje isto

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Goodbye Van De Beek... simboličnih 500 k i rješavanje jedne skromne plate...
Slatina Bog i batina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za početak je 500k, sa bonusima ide na 35Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:07Goodbye Van De Beek... simboličnih 500 k i rješavanje jedne skromne plate...

Greenwood dogovorio sa Marseillom, fina cifra plus i 50 posto od kasnije prodaje
Još da se Sancha Panse riješiti

Izgleda idu po 3 stopera, sad je i Yoro u igri, pored De Ligta i Brathwaitea.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
Negdje sam pročitao "realni" bonusi do 5 mil.. Pošto je za njega misaona imenica ostati na terenu ikako onda nam je svaki bonus nerealan..rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:45Za početak je 500k, sa bonusima ide na 35Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:07Goodbye Van De Beek... simboličnih 500 k i rješavanje jedne skromne plate...![]()
Greenwood dogovorio sa Marseillom, fina cifra plus i 50 posto od kasnije prodaje
Još da se Sancha Panse riješiti![]()
Greenwood nas je pravo uhakao svojom glupošću,kakvog talenta na deficitarnoj poziciji gubimo za relativnu siću..
Slatina Bog i batina
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma nema od Yoroa ništa. ili ce sad u Real ili sljedeće sezone besplatno.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:45Za početak je 500k, sa bonusima ide na 35Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:07Goodbye Van De Beek... simboličnih 500 k i rješavanje jedne skromne plate...![]()
Još da se Sancha Panse riješiti![]()
A nema teoretske šanse 3 štopera da dovedemo. Branthwaite i De Ligt/Yoro su želje, znači De Ligt ili Yoro. Nikako obojica
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.