Nema ali imas Eon ili Kodi
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ali ne spada u kategoriju centara ako mene pitaš. Isto kao i Giannis. U hrvanju pod košem, leđnoj tehnici, zatvaranju, građenju i skokovima... Mislim da teško može Juki parirati, bez emocija ovo govorim.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:14Sabonis je kompletniji igrac od Jusufa, da se ne lazemo.Postoji razlog zasto je covjek AS igrac.Na stranu emocije. I Valanciunas je tu negdje kad se igra ova kosarka po FIBA pravilima.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:11Rekao sam već, nisam računao Giannisa i Jokića u tu kategoriju.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:05
Neki Nikola Jokic? Sabonis koji je PF/C i u NBAu AS igrac?A Sabonis... Juka je za njega njegov otac, lično.
Pa dobro, ja sam i napisao da je covjek PF/C. Juka jeste to sve, ali nije konstantan.Draze mu je odigrati na finesu, nego li na snagu, a svi vidimo da, kad koristi snagu, u 99% sotuacija bude ili kosa ili faul.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:31Ali ne spada u kategoriju centara ako mene pitaš. Isto kao i Giannis. U hrvanju pod košem, leđnoj tehnici, zatvaranju, građenju i skokovima... Mislim da teško može Juki parirati, bez emocija ovo govorim.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:14Sabonis je kompletniji igrac od Jusufa, da se ne lazemo.Postoji razlog zasto je covjek AS igrac.Na stranu emocije. I Valanciunas je tu negdje kad se igra ova kosarka po FIBA pravilima.BenjooJutub je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:11
Rekao sam već, nisam računao Giannisa i Jokića u tu kategoriju.A Sabonis... Juka je za njega njegov otac, lično.
Ja očekujem od Slovenije da kalkuliše i da ganja drugo mjesto u grupi.NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑01 sep 2022, 17:37S tim da meni Litva djeluje kolektivno bolje od slovenaca. Ovi su se bazirali na 2-3 igraca pa sta ubace...mogla bi slovenija past vec danas
Autsajderi jesmo, ali su nam sanse vece nego sto govoris.Victor je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:28Ma iskreno svaku smo teski autsajderi protiv Njemacke imamo 10% sanse ostalo nam ne bi dao vise od 1%...yebaji ga tako nam grah pao fkt neprvada da vako tesku grupu dobijes..Amarinho je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:26NerminFatic je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:19
Odigrati kao onomad s Mirzom i dobiti Litvance ili da Doncic iskrene zglob pa srusiti Dezelu. Ostalo nema sanse.I haj ti sad skontaj protiv koga ima sanse kao neko sto ne prati Kosarsku sem ove nase reprezentacije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 sep 2022, 16:19
Njemačku/Sloveniju, jedine šanse po meni, Litva i Fra ce nas zgazit![]()
Dobili su sto su trebali nema im se sta zamjerit ako izgube sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.