Tako je stavite imena ko su pa da vidimo hoćeli vise biti bahati , ipak valja hodat po gradu . Podrška Fedji ,lik je trenutno najbolja opcijaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:11Ako znas ko je sve ucestvovao napisi ovdje da im kolektivno yebemo familiju ili meni u pp da im yebem familiju kad ih sretnemMostarskiSin je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:51Nije me iznenadilo od Cosica i Bogdanovica, ali moram priznati da sam iznenadjen da je i Prses dio te ekipe.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nebitno je ko je dio pobunjeničkog klana.
Takvima nije mjesto u Veležu.
Takvima nije mjesto u Veležu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Kako je nebitno? Majku im sprcim pogotovo mehi, dovedes ih ko anonimuse stvoris od njih igrace i on bi da bojkotuje Dudica, treba im se dobro majke nayebat pogotovo Slavisi prisjela mu pizza iz porta daBogda
Svima koji su ucestvovali u tome treba vaspitne podijelit
-
- Kontakt:
Naravno čuj nebitno , recite ko su da ih raja fino dočeka . Od anonimusa su napravili igrače dali im dobre plate , od njih napravili ljude , vidili Europi i oni tako da vraćaju .Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Kako je nebitno? Majku im sprcim pogotovo mehi, dovedes ih ko anonimuse stvoris od njih igrace i on bi da bojkotuje Dudica, treba im se dobro majke nayebat pogotovo Slavisi prisjela mu pizza iz porta daBogda
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nisam mislio u tom fazonu da je nebitno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Kako je nebitno? Majku im sprcim pogotovo mehi, dovedes ih ko anonimuse stvoris od njih igrace i on bi da bojkotuje Dudica, treba im se dobro majke nayebat pogotovo Slavisi prisjela mu pizza iz porta daBogda
Jasno sam napisao da takvima nije mjesto u Veležu i da je nebitno koje ime je na listi.
O lekciji na ulici ne bih.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Mislim da ih treba malo spustit na ulici , lagodno se šetkaju kao generali . Posto ih klub neće protjerat do pauze , treba ih malo raja spustit da ginu inače nek ne hodaju po gradumozak je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:48Nisam mislio u tom fazonu da je nebitno.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Kako je nebitno? Majku im sprcim pogotovo mehi, dovedes ih ko anonimuse stvoris od njih igrace i on bi da bojkotuje Dudica, treba im se dobro majke nayebat pogotovo Slavisi prisjela mu pizza iz porta daBogda
Jasno sam napisao da takvima nije mjesto u Veležu i da je nebitno koje ime je na listi.
O lekciji na ulici ne bih.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zalibo me racku il je Meho, Taramba, Adis Obad il ko bilo. Ako ne das 100% i bojkotujes dok igras, sikter iz kluba. Bojkotuj vani, na terenu se daje 100% za ovaj crveni dres tacka.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sumnjam da će se šetkati igrači čija imena su napisana po društvenim mrežama.
Nije im to pametno.
Nije im to pametno.

-
- Kontakt:
Prses hoda koda je oslobodio Mostar , dosta kralju vise ili igraj ili mars u tuzlu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Dabogda mu prisjele nargile i sendvici onlikiopalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Prses hoda koda je oslobodio Mostar , dosta kralju vise ili igraj ili mars u tuzlu
-
- Kontakt:
Sto ih je jeo , jeo je . Sto je pušio , pušio je .Mostarac45 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:20Dabogda mu prisjele nargile i sendvici onlikiopalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Prses hoda koda je oslobodio Mostar , dosta kralju vise ili igraj ili mars u tuzlu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles

Ako je to istina nabijem i njega i onog mu kera u pakašopalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:09Prses hoda koda je oslobodio Mostar , dosta kralju vise ili igraj ili mars u tuzlu
I nek modeli prestanu postavljat storije poslije utakmice iako je poraz yebem i vas a i storije. Svaki dio tijela me libo, a oni umislili da su Jelena Karleusa.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bespotrebna je histerija oko tih igrača. Niko ko nosi Veležov dres ne treba se osjećati nelagodno dok hoda gradom, pa tako ni ovi momci koji se spominju. Dok su naši, naši su, a neka se njima bave oni kojima je to posao. Slavišine odbrane su mi priuštile najljepše fudbalsko ljeto u životu. To je nešto što mu pamtim bez obzira na sve. Ne želim da se u Mostaru osjeća nelagodno, pogotovo ne kao igrač našeg kluba.
Što se mene tiče neka im se Dudić zahvali za usluge ili ih oplete po džepu. Kako god, nije naš posao da ih vaspitavamo. Prošlo je vrijeme fudbala u kojem igrači vole klub za koji igraju. Plaćenici su realnost profesionalnog fudbala i ne treba uzimati k srcu previše ove stvari.
Što se mene tiče neka im se Dudić zahvali za usluge ili ih oplete po džepu. Kako god, nije naš posao da ih vaspitavamo. Prošlo je vrijeme fudbala u kojem igrači vole klub za koji igraju. Plaćenici su realnost profesionalnog fudbala i ne treba uzimati k srcu previše ove stvari.
Samo da pohvalim Radovca i Zvonića. Jučer se je baš vidjelo kako su ginuli, kad ga je Radovac dao on i Zvonić zajedno slavili. Pohvale njima
1:57
1:57
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jooj da mi je njega za onu kragnu njegovu ufatit poslo bi ga nazad u onu maltu
-
- Kontakt:
Cim mu stefo komentarise znas kakvi su

Djelimo isto mišljenje.Babke je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:46Bespotrebna je histerija oko tih igrača. Niko ko nosi Veležov dres ne treba se osjećati nelagodno dok hoda gradom, pa tako ni ovi momci koji se spominju. Dok su naši, naši su, a neka se njima bave oni kojima je to posao. Slavišine odbrane su mi priuštile najljepše fudbalsko ljeto u životu. To je nešto što mu pamtim bez obzira na sve. Ne želim da se u Mostaru osjeća nelagodno, pogotovo ne kao igrač našeg kluba.
Dudić je sa ovom podrškom dobio odriješene ruke oko igračkog kadra i to je najveća pobjeda u ovom jadu koji nas je zadesio.
-
- Kontakt:
Mislim da ovi imenovani,što su igrali igrali su.Po svemu sudeći oni više neće ni 5% dati da imamo pozitivne rezultate.Iz utakmice u utakmicu ovi igrači su sve losiji i lošiji ali mi nije jasno dali imaju imalo pameti.Zar im nije dovoljno što imaju redovne plate za koje su potpisali.Ako misle da će negdje drugo biti bolje neka idu odma na svoju štetu.Bolje i to nego da hodaju ko dame po gradu a tako i na terenu.Budala vidi da su se promjenili u pristupu utakmica sad i oni do EVROPE i u EVROPI.Grizli,trcali,borba niko nije mogao od protivnika da iznese loptu,stajali blizu protivničkog igrača,agresivnost,brzina.Sada ni blizu svega toga.To je dokaz da traže nešto od kluba i trenera.I zato trebaju snositi sankcije.ODLAZITE na lijep način da nebi bilo većeg belaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.