na sportskom portalu.....ma vratice se ovi sigurno al za vranjesa i bilbiju nisam siguran....barem da budu jednu sezonu u evropi sa borcem...!!!Daj BOZE da se VRANJES VRATI SVEJEDNO U ZVEZDI NE IGRA PRVIH 25...onakav igrac...nema smisla a u Borcu bi bio jedan od kljucnih igraca!!!jovanbl je napisao/la:gdje si to procitao ? il si cuo ?Simpatizer je napisao/la:Fiser najavio mogucnost dolaska Puzigace, Karalica, Grujica i Vranjesa!
Moguc odlazak Bilbije, Kajkuta i Vranjesa( sto je i najvjerovatnije).
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
sve najbolje nemanji,zelim mu brz oporavakrixadu je napisao/la:FINO JE VIDJETI DA SE SPORTSKI PREPUCAVAJU KLUBOVI SA TRADICIJOM, DOSTA MI JE VISE DERBIJA TIPA MODRICA, LAKTASI, DRINA, CELIC, TOSK. ne zelim nikoga uvijrediti ali ipak ako hocemo kvalitetan fudbal onda se bivsi jugoslovenski provligasi moraju vratiti na dane stare slave, drago mi je vidjeti da se dobro radi u borcu a i da se zeljo polako vraca nakon par susnih godinaBorac_U_Srcu je napisao/la:Sutra se se Zeljo vraca kuci bez bodova......igramo za BILBIJU........a on ce se vrlo brzo vratiti na teren.....ne igra dzabe za "BORAC".......

evo sad procitah bilbija definitvino ne igra protiv zelje, al razlog je najvjerovatnije premorenost, ako je tako odlicno je, taman izgubili protiv zeljeBorac_U_Srcu je napisao/la:na sportskom portalu.....ma vratice se ovi sigurno al za vranjesa i bilbiju nisam siguran....barem da budu jednu sezonu u evropi sa borcem...!!!Daj BOZE da se VRANJES VRATI SVEJEDNO U ZVEZDI NE IGRA PRVIH 25...onakav igrac...nema smisla a u Borcu bi bio jedan od kljucnih igraca!!!jovanbl je napisao/la:gdje si to procitao ? il si cuo ?Simpatizer je napisao/la:Fiser najavio mogucnost dolaska Puzigace, Karalica, Grujica i Vranjesa!
- Република Српска
- Kontakt:
kakva je situacija sa ljubojevicem?
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
koliko znam nece igrati jos? & je napisao/la:kakva je situacija sa ljubojevicem?
stvarno ne znam sta si htio reci??? Da je Borac klub bez tradicije ili Celik???? koliko ti imas godina??damiRZ 88 je napisao/la:sve najbolje nemanji,zelim mu brz oporavakrixadu je napisao/la:FINO JE VIDJETI DA SE SPORTSKI PREPUCAVAJU KLUBOVI SA TRADICIJOM, DOSTA MI JE VISE DERBIJA TIPA MODRICA, LAKTASI, DRINA, CELIC, TOSK. ne zelim nikoga uvijrediti ali ipak ako hocemo kvalitetan fudbal onda se bivsi jugoslovenski provligasi moraju vratiti na dane stare slave, drago mi je vidjeti da se dobro radi u borcu a i da se zeljo polako vraca nakon par susnih godinaBorac_U_Srcu je napisao/la:Sutra se se Zeljo vraca kuci bez bodova......igramo za BILBIJU........a on ce se vrlo brzo vratiti na teren.....ne igra dzabe za "BORAC".......A TI RIXADU SI OCIGLEDNO PRAVI INTERNETAS,VIDI SE IZ PRILOZENOG,POKUSAJ UPRATIT JEDNO GOSTOVANJE U ZENICI KAD BORAC IGRA,PA CES VIDJETI GRAD,KLUB,TRADICIJU(koju lopovi unistavaju)NAVIJACE,PUBLIKU(koja je ispratila borac gromoglasnim aplauzom)TROFEJE I ONDA POKUSAJ SHVATIT KO JE KLUB SA TRADICIJOM
vidi se da kod kuce sjedis i kucas traceve koje ti papani pricaju

-
- Kontakt:
gdje si to procitao ? il si cuo ?[/quote]
na sportskom portalu.....ma vratice se ovi sigurno al za vranjesa i bilbiju nisam siguran....barem da budu jednu sezonu u evropi sa borcem...!!!Daj BOZE da se VRANJES VRATI SVEJEDNO U ZVEZDI NE IGRA PRVIH 25...onakav igrac...nema smisla a u Borcu bi bio jedan od kljucnih igraca!!![/quote]
evo sad procitah bilbija definitvino ne igra protiv zelje, al razlog je najvjerovatnije premorenost, ako je tako odlicno je, taman izgubili protiv zelje[/quote]
i ja sam sad procitao extra...glavno da nije nesto ozbiljno!!!
na sportskom portalu.....ma vratice se ovi sigurno al za vranjesa i bilbiju nisam siguran....barem da budu jednu sezonu u evropi sa borcem...!!!Daj BOZE da se VRANJES VRATI SVEJEDNO U ZVEZDI NE IGRA PRVIH 25...onakav igrac...nema smisla a u Borcu bi bio jedan od kljucnih igraca!!![/quote]
evo sad procitah bilbija definitvino ne igra protiv zelje, al razlog je najvjerovatnije premorenost, ako je tako odlicno je, taman izgubili protiv zelje[/quote]
i ja sam sad procitao extra...glavno da nije nesto ozbiljno!!!
" $ & ? " & ? " & $ стара & " за ',а ја " $ - & &..svaki dan..& са " страна $ $...? ' носе те...а " остваруј ' $ ЗА НАС !!! & 1926
Pozz svima cuo sam da Bilbija dobio dijabetes(secernu bolest)

Znaci samo sam to procitao na forumu Želje , tako da nemojte me bas 100% shvatit

Znaci samo sam to procitao na forumu Želje , tako da nemojte me bas 100% shvatit
najnovije je da je preomorenostnime_tm87 je napisao/la:Pozz svima cuo sam da Bilbija dobio dijabetes(secernu bolest)![]()
istina je da premorenost moze biti izazvana padom secera u krvi, ali to se svima desava nije nuzno dijabetes
damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika
mislim da se ti i damir niste razumjeli, jer je on shvatuio da si ti celik proglasio timom bez tradicije, nije osporavao borac i ostale, nebgo si ti napsiao celic pomjuvci ga u klubovima bez tradicije , sto je on protumacio kao celikrixadu je napisao/la:damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika

mislim da je nesporazum u pitanju

jel tako damire?
rixadu je napisao/la:damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika
Ovdje treba dodati i Iskru Bugojno jer su i oni igrali u 1.ligi Yug-e

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mislim da je ova izjava direktora samo da se malo smiri javnost i navijaca ,al nazalost istina je da je Bilbija imao nivo secera u krvi 16, u par dana je izgubio 3-4 kilograma, dobro je da mu nije bilo pozlilo nego je otisao u bolnicu zbog tog gubljenja kilograma, sad slabo se razumijem u medicinu da li je moguce da je to uzrok neke premorenosti ne znam al djeluje mi da nije.
-
- Kontakt:
Navijac sam FKS ali mi je strasno zao zbog momka ...sta god da je....treba mu sutra dati podrsku...pa cak i navijaci Zeljeznicara...on je nas mladi reprezentativac...a ako Bog da i A repke...treba Vranjesa zovnuti ako se nedo Bog Bilbija ne oporavi do okupljanja!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Pojasni! Mislim da ni tebi nije jasno sta si zelio sa ovom slikom. 

Nadam se da ce se momak prije svega oporaviti i da nije nista ozbiljno, ne znam o kakvom soku igraca pricate kao da nikad nisu odigrali bez nekog ozlijedjenog igraca, nadam se otvorenom i korektnom nogometu isto tako i podrsci i nek pobjedi bolji.
- Groundhopper
- Kontakt:
Iskreno mi je žao svakog mladog čovjeka a kamo li sportiste kojeg zadese zdravstveni probleni.Nadam se da je ovo što se desilom mladom Bilbiji samo zbog iscrpljenosti i preopterećenosti organizma i ništa više,valjda ćemo ga gledati već od srijde u dresu Borca u utakmicama kupa BiH!
Što se tiče sutrašnjeg duela Borca i Želje,trebalo bi biti interesantno,.Izgleda da ćemo susret moći pratiti i mi pored malih ekrana je evo gledam da je umjesto utakmice sarajevo-čelik najavljen prenos susreta borac-željezničar,šta reći osim ODLIČNO!

Što se tiče sutrašnjeg duela Borca i Želje,trebalo bi biti interesantno,.Izgleda da ćemo susret moći pratiti i mi pored malih ekrana je evo gledam da je umjesto utakmice sarajevo-čelik najavljen prenos susreta borac-željezničar,šta reći osim ODLIČNO!
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
123456 je napisao/la:rixadu je napisao/la:damire RZ trebao bi znati da su velez, borac, celik, sarajevo,zeljo i sloboda igrali u bivsoj jugoslovenskoj ligi te da imaju navijace koji su osnovani jos godina kad su pojedini danasnji giganti u BiH igrli u republickim ligama a imaju i clanova vise nego gradovi tih klubova stanovnika
Ovdje treba dodati i Iskru Bugojno jer su i oni igrali u 1.ligi Yug-e
Gdje njih iskopa'

E Puzigaca nam vala ne treba!Bolje mu je nek se ne vraca!Smrad jedan obicni.Simpatizer je napisao/la:Fiser najavio mogucnost dolaska Puzigace, Karalica, Grujica i Vranjesa!
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.