Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2023/24
Strašna lopta Kanea. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva bi mi qrcina od ekipe s Tuchelom bili bez Kanea. Od pocetka se vidjelo da se Kane zrtvovo da asistira tokom utakmice
Bgm golemo završiti zadnji u ovakvoj grupi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ferroviario
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Turci bas razocarali
Sto je najgore ovdje je x u igri do kraja a Mancho davno oružje položio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Od Mancestera je ostalo samo ime ybg.
Kad skontas da je moguci par osmine finala ako ovako ostane Kopenhagen-Sociedad
Kad skontas da je moguci par osmine finala ako ovako ostane Kopenhagen-Sociedad

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ja sve parove ispogadjao do 60te minute al x2 galata nikad, da se svu noc igrafeniksptica je napisao/la: ↑12 dec 2023, 22:44Turci bas razocarali

1946-1987
Ne daju Danci gol ni za život 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Manuele legendo i ljubitelju J.Američkog fudbala, vjeruj bolja bi ta utakmica bila nego da igraju kao neki "giganti" liga petica a jedva 2 gola mogu dati u dvije utakmice...
- Felixians4
- Kontakt:
Roger Schmidt u drami ipak nadvladao klub s kojim se i prikazao Europi kad je RBS krenuo oduševljavati, potpuno zasluženo, domaćin čuvao 2 gola prednosti, i nakon što su sretno kod 0-2 ponovno stigli u poziciju koja ih vodi u EL, ponovno atipično za njih suviše se povukli i na kraju je gost konačno naplatio sve prigode. Genijalni di Maria i teretni veznjak Aursnes ordiniraju po desnom boku Orlova, no ipak je glavni eksponat novi dragulj kog je proizveo čuveni Seixal, Joao Neves, koji je i ovdje uposlio Aursnesa:
Man United vlasnici, odite sami
Man United vlasnici, odite sami
-
- Kontakt:
Kopenhagen i PSV želje svih prvoplasiranih ekipa. Inter ekipa za izbjeći od drugoplasiranih
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Žao mi Union Berlina, odlična priča kluba, odlični navijači al jbg kriza se mora desit takvim ekipama kad tad. Da su završili 3. mislim da bi imali dobre šanse u EL.
Svakako možda im je i ovako bolje zbog borbe za opstanak, al opet kontam imaju dobru ekipu pa mislim da im to neće bit problem, eto njih do februara u gornji dio tabele.
Real glavni favorit, rekao bih to za Bayern da nemaju Tuchela na klupi
Svakako možda im je i ovako bolje zbog borbe za opstanak, al opet kontam imaju dobru ekipu pa mislim da im to neće bit problem, eto njih do februara u gornji dio tabele.
Real glavni favorit, rekao bih to za Bayern da nemaju Tuchela na klupi
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- BosniaBoston
- Kontakt:
I vozači formule počeli trpat crvenu kurvu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma treba uvesti neko pravilo da se ovim poluamaterskim klubovima poput Zvezde zabrani da igraju ligu prvaka. Koja je uopste poenta klubova na kojima ce se nabijati gol razlika ?
Bolje da priključe par Arapskih klubova da barem gledamo Ronalda, Neymara ili Benzemu.
Bolje da priključe par Arapskih klubova da barem gledamo Ronalda, Neymara ili Benzemu.
- Centre forward
- Kontakt:
Pa moraš pustit' malo i "sirotinji" da bude dio velike scene. Ne mislim tu samo na CZ koja je bivši prvak Evrope, al' u nekom drugom vaktu, nego uopšteno na istok kontinenta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Treba uvesti pravilo da pacenici i kompleksasi ne komentarisu po forumuma.jasmin10 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 19:53Ma treba uvesti neko pravilo da se ovim poluamaterskim klubovima poput Zvezde zabrani da igraju ligu prvaka. Koja je uopste poenta klubova na kojima ce se nabijati gol razlika ?
Sigurno imam komplekse od ove kante za nabijanje u ligi prvaka.Sanfrancisco je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:10Treba uvesti pravilo da pacenici i kompleksasi ne komentarisu po forumuma.jasmin10 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 19:53Ma treba uvesti neko pravilo da se ovim poluamaterskim klubovima poput Zvezde zabrani da igraju ligu prvaka. Koja je uopste poenta klubova na kojima ce se nabijati gol razlika ?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jovana "maj nejm iz Anton" Guzijan
parla engleski kao velika
parla engleski kao velika
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Izgubis 3:2, pogodis dvije stative, primis gol iz smijesnog penala. To bas i nije kanta za nabijanje. Da je bilo 5:0, 6:0...pa hajd da kazes, ali od 5 poraza, Zvezda je ispustila priliku za bolji rezultat na 3 utakmice minimum. Nevidjen nedostatak sportske srece u mecevima protiv Jang Bojsa.jasmin10 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:43Sigurno imam komplekse od ove kante za nabijanje u ligi prvaka.Sanfrancisco je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:10Treba uvesti pravilo da pacenici i kompleksasi ne komentarisu po forumuma.jasmin10 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 19:53Ma treba uvesti neko pravilo da se ovim poluamaterskim klubovima poput Zvezde zabrani da igraju ligu prvaka. Koja je uopste poenta klubova na kojima ce se nabijati gol razlika ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.