FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 25 dec 2010, 17:29

Naravno pojavio se i Milos Paprica da prozbori koju kako Robi ne moze na klupu.Pa gde se do sada bili,Dzomba 10 godina sve radi oni tek sada kaznjavaju i jos mnogo toga drugog.

No bitno je da se Tole,Bata Djora,Dule Savic,Paprica(uh jbt koji ljudi u FSS :roll: )sada javljaju kako bi bilo kako naudili. :twisted:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 dec 2010, 22:19

Ivan Adžić je boravio u Rusiji i dogovorio neke bitne stvari za Crvenu zvezdu. Posle prvog sastanka sportskog direktora crveno-belih sa kolegom iz Zenita, Igorom Kornejevim dogovoreno je da saradnja bude dva kluba bude proširena.

- Ovaj prvi sastanak bio je više formalne prirode, da se upoznamo i dogovorimo detaljnije oko naše saradnje. Viđaćemo se u budućnosti malo češće, više se dogovarati i tešnje sarađivati - istakao je Adžić za Novosti.

Da li će, pored praćenja, biti i razmene igrača prvih timova?

- Govorili smo i o toj opciji. Pratićemo uzajamno igrače oba tima i ukoliko se ukaže potreba može doći i do takve vrste saradnje. Sve opcije su u opticaju.

Šta je sa prijateljskim mečom sa Zenitom 21. februara?

- Utakmice sa prvakom Rusije će sigurno biti, ali ne u terminu naše generalke jer oni nekoliko dana ranije igraju prvi meč u osmini finala Lige UEFA - zaključio je Adžić.
Kazu moze doci do razmene igraca,odlicno dajemo Milovanovica za Dannya. :mrgreen:

Apelacioni sud u Beogradu doneo je presudu u kojoj je jedan od vođa navijača Crvene Zvezde, Dražen Dragaš, osuđen na dve godine zatvora zbog nedozvoljenog posedovanja vatrenog oružja. Kako je saopštio Apelacioni sud u Beogradu, Dragašu je izrečena i mera bezbednosti: oduzimanje revolvera koji je 2009. godine nađen kod njega, prenosi Beta.

Dragaš je proglašen krivim jer su u njegovom automobilu 13. oktobra 2009. godine u Beogradu nađeni revolver i municija. Za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja zaprećena je kazna od dve do 12 godina zatvora.
Dal' da se smejem ili placem zbog ovoga. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2010, 12:41

E pazite ovo sada.
$ $ тренера запажена $ ? су: ? ", / ", $ ¥, $ ", $ ", $ ?, ? $, " ", $ $, ? " " " ?. & ? је у & & $ ? ? $, јер је & пажња, " " $, " " " $. $ са ", ? су $ " знање " " $ " $ - ?, ? спорта, ", $, ?, & $, ", ? $ "... ? $ развоју & ?, " $ " " ", $ $ ? Црвена $, ", $ " $, & " " " $ " ?, јер ? уступају своје терене на " се $ " &. / & $ & ? " је $ $ ? ". Он је " & стране " $ тренере, $ госте " пуно $ $ ? & " " у " " " ", " се у % " & $ " ' %. Његов $, $ ", & је " ', % & $ - & ? ФСС " $ " важна установа за ? ¥ $ ".
:lol: :lol: :roll: :roll:
" ? 2. " $ 3. " $ 4. " / 5. " ? 6. " $ 7.? % 8. ? $ (" ") 9." /(" ")
Clanovi ispitne komisije mogu biti ovi likovi. :lol: :lol: :roll:
На основу ? 10. Статута ? за $ тренере ФС ", " $ ? за $ тренере ФС ", на $ $ 26.12.2008.$, $ је О $ ? У & У О САСТАВУ ¥ - ? 1. За ? ¥ - " су : 1. " ? 2. " ЗОРАН 3. " " ? 2. За $ ¥ - " је: 1." ? ? 3. ¥ - / ? " су $ " " ? ?. $ УПРАВНОГ $ ? Проф. $ ? Зоран
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
? Управног $: 1. $ $ 2. " $ 3. " & 4. " & 5. " ?
E pa recite vi je li ovo normalno. :roll:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 26 dec 2010, 17:35

Bice nesto od ovog prosineckog, vidim saradnja sa zenitom, mozda dodje do razmenjivanja igraca.... ;)

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 27 dec 2010, 15:47

Mario Božić sve dogovorio sa Crvenom Zvezdom,još je samo ostalo da se dogovore oko obestecenja !
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 29 dec 2010, 00:55

Ronaldo_7 je napisao/la:Mario Božić sve dogovorio sa Crvenom Zvezdom,još je samo ostalo da se dogovore oko obestecenja !
bas tako, Aval Isah najverovatnije odlazi iz CZV ipak moramo i nesto da damo jer na sredini terena je velika guzva...treba nam jedan odbrambeni slicnog profila kao li adi

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 dec 2010, 01:30

Sad će da zaživi ova tema ,Stefan dobio podršku u još jednom navijaču ,velikom alfi ,
ali nešta ga stefan ne voli iako su sugrađani i delije
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 dec 2010, 19:29

Sad ce ova tema sa njim da izadje na 100 strana do Bozica. :mrgreen: :roll:
Nadam se da mu to nece dozvoliti. :)

Inace umesto Zenita 90% sanse su da ce Oly da dodje za generalku na Marakanu,meni jos bolje. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2010, 16:00

slika

Sretna nova godina i Bozic ,svim Delijama i svima onima kojima je Zvezda u srcu.
U novoj 2011.samo zelim da nam dodju neki bolji dani,i da nakon dve godine zaigramo kako Bog zapoveda.

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 01 jan 2011, 11:23

Ko slavi ovu godinu neka mu je sa srecom,neka mu se sve zelje ostvare :D
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jan 2011, 15:08

slika

Zaboravio sam napisati da je izasao kalendar za sledecu godinu,cena 390 RSD ili 3.65 eura.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jan 2011, 01:42

Црвену $ је јесенас $ 130.888 $. На " се на $ " ? 96.878, а на ' ' у " 34.000, " ' " у $ – 8.000.
¥ је црвено-? у ' $ " $ 8.725 " $. На % - $ се ? 13.839 по ', а на " " 4.250.
% " ? $ је 37.556 $ " него ", $ 68.709 & се не ¥ на 139. " $ на & је ? " " Црвене $. Црно-? је, ", ? у & у & 4.607 $, % је " пута ' посета него на ".
" ? 14 ? у ' $ сезоне, & се не ¥ " са црвено-?, $ је 207.279 " $, $ 13.818 у &.
Smesna konkurencija. 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 03 jan 2011, 21:47

Moskovski Dinamo navodno je spreman da ponudi milion i po evra Crvenoj zvezdi za kapitena, koji će naredne zime biti slobodan igrač
Kao što je i sam primetio i isticao u izjavama, kako se približi prelazni rok, kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov pominje se kao najtraženiji fudbaler kluba na inostranom tržištu.

I kao po pravilu, na kraju ne bude ništa od transfera.

Ipak, kako se bliži kraj ugovora između crveno-belih i Ninkova (zima 2012. godine), tako su sve veći izgledi i da će zaista doći do rastanka između kluba i fudbalera koji crveno-beli dres nosi od januara 2008. godine. Poslednja vest, koju prenosi "Sportski žurnal", govori da je moskovski Dinamo zainteresovan da dovede Ninkova.

Trener Moskovljana Miodrag "Grof" Božović, koji je pre dolaska Roberta Prosinečkog pominjan kao mogući trener Crvene zvezde, navodno namerava da "upari" srpske bekove u postavi plavo-belih. Na levoj strani već ima reprezentativca Marka Lomića, bivšeg igrača Partizana, pa da sve bude uravnoteženo navodno je zainteresovan da na desni bok dovede još jednog "orla", fudbalera Crvene zvezde.

Ali, Dinamo, ne želi da plati više od milion i po evra, uz opasku da je taj klub spreman Zvezdi da dodeli i određeni procenat od buduće prodaje Ninkova. Sa istom ponudom, prošle zime bili su odbijeni Anderleht i Tuluz, jer je uprava Zvezde tražila 2,5 miliona evra, piše "Žurnal", međutim pitanje je da li će tako tvrd stav u Ljutice Bogdana imati i ove zime, s obzirom na činjenicu da bi Ninkov već naredne sezone mogao da ode iz kluba kao slobodan igrač.

Poučen iskustvom od prethodnih prelaznih rokova, Ninkov kaže da je fokusiran samo na početak priprema 10. januara i da sve poslove oko eventualnog transfera prepušta menadžeru i Upravi kluba.

Od kada je stigao u Crvenu zvezdu, Ninkov je odigrao 77 prvenstvenih utakmica i zabeležio četiri nastupa za reprezentaciju Srbije. Nikada u karijeri ovaj 25-godišnji Beograđanin nije nastupao za klub van srpske prestonice, jer je pre Crvene zvezde igrao za Čukarički, Rad, Radnički i Železničar.

"Žurnal" navodi i da je budžet Dinama za 2011. godinu oko 65 miliona evra
nevjerovatno je koliko ljudi imaju novca a opet tako malo troše na transfere ne samo oni već i Zenit,CSKA...
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jan 2011, 01:09

Čovjeku je više i vrijeme da ide u inostranstvo, a Rusija je obećana zemlja za srpske fudbalere.

Evo malo Ace Lukasa. :D
[youtube][/youtube]
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 jan 2011, 11:19

Ispravite samo pitanje u anketi:

Da li će Crvena zvezda osvojiti titulu u sezoni 2010/12?

Da li će Crvena zvezda osvojiti titulu u sezoni 2010/11?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jan 2011, 15:32

AulleTa je napisao/la:Ispravite samo pitanje u anketi:

Da li će Crvena zvezda osvojiti titulu u sezoni 2010/12?

Da li će Crvena zvezda osvojiti titulu u sezoni 2010/11?
Dao nam covek fore da pokusamo u dve godine uzeti titulu. :mrgreen: Ovako kad stavis jednu zna se da necemo. :D :roll:

Ova nasa upravo ponovo pokazuje da je prsla samo tako.Prodaju sada Paju za 1.5 mil,a odbili su ponudu Sampdorie ili Palerma ne znam prosle zime u iznosu od 3.2 mil,letos su takodje imali ponuda ali su opet trazili isti novac.Sada daju 1.5 i oni ce da prihvate.Dobro je jedino sto bi u tome slucaju Paja otisao u martu tek jer Dinamu tada pocinje prelazni rok.

U isto vreme prodaju Tosica za milion,e pa stvarno je fudbal daleko otisao ako daju za njega milionce.Jedino mozda da bi redovno gledali Karleusu u svome gradu. :lol:
Mario Bozic je skoro pa gotov i ocekuje se finalizacija transfera,dok za Salatu se jos nista ne zna cinilo se kao da je gotovo ali se nesta iskompliciralo ali u narednim danima trebalo bi biti reseno da li stize paket Bozic-Salata ili samo Bozic.
U isto vreme iz uprave Sheriffa stize prica da se nije dobila ponuda Zvezde za Volkova. :twisted: Trebalo je do Nove godine ali naravno nasi ponovo olako pustaju odlicnog igraca,a ako u narednim danima ne stigne ponuda,Volkov ce verovatno u Genk,jer se jos uvek ceka samo Zvezda,Genk ima spremljenu ponudu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2011, 01:30

Da, vrlo moguće da su pogriješili sa Ninkovim što ga nisu pustili ranije da ode, ali navikli smo na greške Zvezdinih uprava u posljednjih par godina (Molina, Salas, Kleo, Savić...).
Što se tiče ove dvojice iz Slovana, Božić bezze igrač bar meni (u Zvezdi sad igra par takvih tako da nam još jedan ne treba), Salata ima kvalitet i ako dođe sigurno će igrati sa Adyjem u paru, iako bih ja više volio gledati štoperski tandem Ady-Tošić.
Vladimir Volkov bi bio najveće pojačanje Zvezde u posljednjih dvije-tri godine, ubjeđen sam u to, momak je zvjerka, gledao sam ga protiv Dinama i još u dva tri navrata kasnije, ali kako sad stvari stoje, nema Zvezda para za njega. :evil:
Piše se po medijima da je Robi u Španiji na odmoru i da usput traži pojačanja. Navodno su mu ponudili da u Zvezdu dođu trojica igrača iz Zaragoze koji su na transfer listi, Jirži Jarošik bivši igrač Chelseaja (zadnji vezni), Talijan Matteo Contini (štoper) i mađar Adam Pinter (zadnji vezni, štoper). Usput, pojavila se i glasina da je Miloš Dimitrijević blizu potpisa za Zvezdu.

p.s.
Jel se to neko interesuje za Tošića?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 13:29

Zainteresovani "naki" Belgijanci i Nemci(jbmt budale :D ),al' dobro je.
Prica se da smo se pomirili sa Stojicem. :mrgreen: ,sto znaci evo nama malog Cave i Todorovskog u paketu. :mrgreen: ,a kazu da bi mogao i Stevanovic :mrgreen: :mrgreen: :roll: ,onaj poluigrac pa da prosirimo vidike. :D

A MAtic je bio u Beogradu,uzeo dres sa brojem 11,ali nazalost trenutno neostaje,mada velike su sanse da dodje u junu na pozajmicu.

ofanziva23
Kontakt:

Post Postao/la ofanziva23 » 05 jan 2011, 13:37

Matić na pozajmicu :D :D :D
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jan 2011, 13:41

Bar je realnija zelja nego Cruz,Crespo,D Alessandro,poseti me ono ko jos bese. :? :mrgreen:
Okreni se ti PArtizanu mozda ti bolje ide :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.