Hadzija hurem 100%
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Ma moze i 3:1 da ti pravo kazem hahaha. Mislim da ce od Zenice do Sarajeva nakon pobjede voziti jedno 10 sati MINIMUM. Samo da mi dobijemo ako Bog da...
Ništa dok ne nacrtaš sastav na papiru.
Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
Znam kako vam je, koja je euforija. Isto se osjećam pred važne utakmice Hrvatske. I ne volim taj osjećaj. Osjećam da mi škodi, emotivno me isprazni. Još ako bude negativan rezultat, neda se ni spavati, ni družiti sa kime, postanem razdražljiv.
Ali zato ako rezultat bude pozitivan, ljubio bi i neprijatelja.
Talijani su nam pomagali u ratu – vozili su lijekove, primali ranjenike. Aerodrom u Ankoni bio je “lifeline” za opkoljeni grad. Poslije rata došli su u najjačem sastavu na Koševo da odigraju prvu zvaničnu utakmicu na tlu BiH.hurem je napisao/la: ↑31 mar 2026, 07:24- Zviždanje - ulizivanje
To sto je Dzeko rekao da treba ispoštovati himnu gostujuće reprezentacije je stvar opće kulture. Mimo toga je naglasio da su prijatelji s Italijanima prije i poslije utakmice, ali da će biti rat na terenu za vrijeme utakmice. Nema tu nikakvog ulizivanja već tako treba da bude. Necemo valjda biti primitivci, sto nažalost jesmo u mnogim stvarima.
Nisi se trebo ni s tim minimumom zahmetit. On nam ništa ne znač̣i.
Cuj debila sretno vam bilo, ko da zivi u sred Zagreba, kakav mentalni idiot moras biti…Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
Znam kako vam je, koja je euforija. Isto se osjećam pred važne utakmice Hrvatske. I ne volim taj osjećaj. Osjećam da mi škodi, emotivno me isprazni. Još ako bude negativan rezultat, neda se ni spavati, ni družiti sa kime, postanem razdražljiv.
Ode jednom godišnje u Gradac na dan na moresagitarius je napisao/la: ↑31 mar 2026, 10:02Cuj debila sretno vam bilo, ko da zivi u sred Zagreba, kakav mentalni idiot moras biti…Josip321 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 09:37Sretno vam bilo. To je minimum ljudskosti koji mogu učiniti.
Svejedno vam sretno bilo.