Senijad Ibričić

harishp
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la harishp » 15 jan 2011, 18:47

mirzza je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sta brines,poslat ce ti Braco cumura iz italije.u Fiat tackama.
Ma ne brinem ja, dok mi ti drva dovlacis.
Znas kako carapanac ugovara posao u vezi drva
''Nemoj da brigas .Prvo ti ga reznem,pa ti ga cepnem i onda ti ga smestim u supce da se pusi''. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 15 jan 2011, 23:25

harishp je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sta brines,poslat ce ti Braco cumura iz italije.u Fiat tackama.
Ma ne brinem ja, dok mi ti drva dovlacis.
Znas kako carapanac ugovara posao u vezi drva
''Nemoj da brigas .Prvo ti ga reznem,pa ti ga cepnem i onda ti ga smestim u supce da se pusi''. :mrgreen:
Aj da ne tusimo temu, ne bih da se raspravljam sa nekim na tvom nivou :D

admine brisi moj post
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jan 2011, 23:32

Neces da raspravljas na MOM nivou.Pa sidji onda ,ebo ga ti.
Nego sto ti @saban rece nema plina za takve jedino marjanovo te moze sledovati.
Znaci Drago ti je a i Milo ti je isto,sto se Ibro proda.
P.S koja je ovaj @mirzza ''lavcina'',napise nesto i onda stavi @admine brisi moj post :shock: buhahaha :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jan 2011, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko iz mase1
Kontakt:

Post Postao/la neko iz mase1 » 16 jan 2011, 23:43

sretno ibro,da ti je alahh ;) na pomoci...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 jan 2011, 11:38

Ibro care, sretno!
-ORILO GORILO, IBRO MI TE VOLIMO!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 18 jan 2011, 18:06

Ibro oprostio Hajduku dug od milion kuna,i zeli da se od bijelog dresa oprost na rodjendan Hajduka,valjda mu novi klub to dopusti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 18 jan 2011, 21:02

Sretno Ibra !! ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 19 jan 2011, 01:39

Zanimljiv clanak,pogotova za Harishpa bi trebao biti,koji meni napisa da je "Aliyev toliko dobar da se vraca u Dynamo Kiev",pa nek vidi s kakvom reputacijom ovaj igrac odlazi ;)
U RAZGOVORU s ruskim novinarima raspitali smo se o situaciji u Lokomotivu te predviđanjima hoće li se i kako Ibričić snaći u Moskvi.

> Nakon Ibričića, Lokomotiv dovodi i Partizanovog Clea?

"Transfer Ibričića u Lokomotiv očigledno je dio jednog šireg manevra koji se vrti oko vjerojatnog transfera Aleksandra Alijeva, playmakera i najboljeg strijelca kluba u prošloj sezoni. Alijev je prošle godine doveden na inzistiranje Jurija Sjomina, legendarnog trenera koji je s ovim radio u kijevskom Dinamu. Međutim, Sjomin je po završetku prošle sezone otpušten, vrativši se u kijevski klub, gdje pak opet želi Alijeva pod svojom paskom. Ukoliko se Alijev naposljetku i vrati u Kijev, dolazak Ibričića je fenomenalan potez", riječi su ruskih kolega sa sports.ru.

"Ibričić ima izvrsnu tehniku, dobar pregled igre i sjajan udarac, a to je nešto što se ne viđa često u Rusiji, barem ne u momčadi Lokomotiva. Vjerujem da je Ibričić inteligentan igrač i ako mu daju da igra u prvoj momčadi, nema sumnje da će se dokazati kao pravo pojačanje već u prvoj sezoni. Konkurencija u momčadi nije mala, međutim ne vjerujem da je Ibričić doveden da bi sjedio na klupi, ipak se radi o prilično visokom transferu. Ibričić je zreo igrač i vjerujem da će on šansu iskoristiti", ističe drugi.

Hoće li Ibričić biti u prvoj momčadi?

"Zaista mi je teško reći. Novi trener Jurij Krasnozan, koji je ranije trenirao Spartak iz Naljcika ima fenomenalnu reputaciju, ali mu je ovo prvi angažman u ovako velikom klubu. Nemalu ulogu u svemu imat će i njegova prilagodba klubu i na koncu rezultati koje će ostvarivati. Na njemu je sada da složi skelet jedne nove momčadi, a koga on vidi u njemu za sada nije poznato. Jedino je poznato da će biti pod velikim pritiskom, jer su aspiracije javnosti i čelnika zaista velike. Ukoliko klubu dobro krene, a Ibričić bude dijelom te momčadi, onda mu je šansa za uspjeh puno veća", dodaje.

Kako će se Ibričić snaći u ruskoj ligi?

"Ibričić je poprilično sličan tip igrača legendi Lokomotiva Dimitriju Loskovu, 36-godišnjem veznjaku koji se prošle sezone vratio u klub iz Saturna. Loskov također nije brzanac, razarač, već igrač koji igra pametni nogomet, a koji je dao veliki obol ovoj momčadi prošle sezone. Danas nogometaši koji ne mogu brzo trčati hendikep nadoknađuju time što brzo reagiraju / razmišljaju. I Ibričić je taj tip i mislim da mu to neće biti hendikep, barem ne u ovoj momčadi. S druge strane on mora biti svjestan da u ruskoj ligi ne smije gušiti loptu, to su ovdje već odavno probavili. Lopta u nogama ne ostaje duže od jedne sekunde, u suprotnom se gubi i podliježe se riziku ozlijede."

Kojim će sustavom igrati Lokomotiv?

"Zaista ne znam, nitko ne zna što je u glavi novog trenera. Po nekom normalnom sustavu Ibričić bi trebao zamijeniti Alijeva na mjestu polušpica, pakera, ali tko zna hoće li Krasnozan tako postaviti formaciju. Ibričića vidim u sredini veznog reda sa tendencijom prema naprijed. Možda bi i mogao zaigrati uz Sičeva u napadu, vjerujem da bi se dobro upotpunjavali. Puno bolje nego Peter Odemwingie, koji je skupo plaćen i koji je imao ogromnu plaću, a gotovo nikakav učinak. On je bio prvi pick za odlazak po dolasku predsjednice kluba Olge Smorodskaje, koja je započela rezanje nepotrebnog igračkog kadra i onih basnoslovno plaćenih. Odemwingie je po hitnom postupku transferiran u Premierligu. Ipak, vjerujem da će Ibričić u srednji red, jer je nominalno doveden kao zamjena za Alijeva. Očekujem da će klub kupiti kojeg drugog napadača".

"Želim samo dodati kako Lokomotiv mora iskoristiti Ibričićev udarac, takvih rasnih šutera ovdje nema. Alijev je to bio, rješavao je utakmice udarcima i slobodnjacima, a nema sumnje da Ibričić može nastaviti tim putem, dapače", za kraj će.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2011, 01:55

Dylan Dog je napisao/la:Zanimljiv clanak,pogotova za Harishpa bi trebao biti,koji meni napisa da je "Aliyev toliko dobar da se vraca u Dynamo Kiev",pa nek vidi s kakvom reputacijom ovaj igrac odlazi ;)
U RAZGOVORU s ruskim novinarima raspitali smo se o situaciji u Lokomotivu te predviđanjima hoće li se i kako Ibričić snaći u Moskvi.

> Nakon Ibričića, Lokomotiv dovodi i Partizanovog Clea?

"Transfer Ibričića u Lokomotiv očigledno je dio jednog šireg manevra koji se vrti oko vjerojatnog transfera Aleksandra Alijeva, playmakera i najboljeg strijelca kluba u prošloj sezoni. Alijev je prošle godine doveden na inzistiranje Jurija Sjomina, legendarnog trenera koji je s ovim radio u kijevskom Dinamu. Međutim, Sjomin je po završetku prošle sezone otpušten, vrativši se u kijevski klub, gdje pak opet želi Alijeva pod svojom paskom. Ukoliko se Alijev naposljetku i vrati u Kijev, dolazak Ibričića je fenomenalan potez", riječi su ruskih kolega sa sports.ru.

"Ibričić ima izvrsnu tehniku, dobar pregled igre i sjajan udarac, a to je nešto što se ne viđa često u Rusiji, barem ne u momčadi Lokomotiva. Vjerujem da je Ibričić inteligentan igrač i ako mu daju da igra u prvoj momčadi, nema sumnje da će se dokazati kao pravo pojačanje već u prvoj sezoni. Konkurencija u momčadi nije mala, međutim ne vjerujem da je Ibričić doveden da bi sjedio na klupi, ipak se radi o prilično visokom transferu. Ibričić je zreo igrač i vjerujem da će on šansu iskoristiti", ističe drugi.

Hoće li Ibričić biti u prvoj momčadi?

"Zaista mi je teško reći. Novi trener Jurij Krasnozan, koji je ranije trenirao Spartak iz Naljcika ima fenomenalnu reputaciju, ali mu je ovo prvi angažman u ovako velikom klubu. Nemalu ulogu u svemu imat će i njegova prilagodba klubu i na koncu rezultati koje će ostvarivati. Na njemu je sada da složi skelet jedne nove momčadi, a koga on vidi u njemu za sada nije poznato. Jedino je poznato da će biti pod velikim pritiskom, jer su aspiracije javnosti i čelnika zaista velike. Ukoliko klubu dobro krene, a Ibričić bude dijelom te momčadi, onda mu je šansa za uspjeh puno veća", dodaje.

Kako će se Ibričić snaći u ruskoj ligi?

"Ibričić je poprilično sličan tip igrača legendi Lokomotiva Dimitriju Loskovu, 36-godišnjem veznjaku koji se prošle sezone vratio u klub iz Saturna. Loskov također nije brzanac, razarač, već igrač koji igra pametni nogomet, a koji je dao veliki obol ovoj momčadi prošle sezone. Danas nogometaši koji ne mogu brzo trčati hendikep nadoknađuju time što brzo reagiraju / razmišljaju. I Ibričić je taj tip i mislim da mu to neće biti hendikep, barem ne u ovoj momčadi. S druge strane on mora biti svjestan da u ruskoj ligi ne smije gušiti loptu, to su ovdje već odavno probavili. Lopta u nogama ne ostaje duže od jedne sekunde, u suprotnom se gubi i podliježe se riziku ozlijede."

Kojim će sustavom igrati Lokomotiv?

"Zaista ne znam, nitko ne zna što je u glavi novog trenera. Po nekom normalnom sustavu Ibričić bi trebao zamijeniti Alijeva na mjestu polušpica, pakera, ali tko zna hoće li Krasnozan tako postaviti formaciju. Ibričića vidim u sredini veznog reda sa tendencijom prema naprijed. Možda bi i mogao zaigrati uz Sičeva u napadu, vjerujem da bi se dobro upotpunjavali. Puno bolje nego Peter Odemwingie, koji je skupo plaćen i koji je imao ogromnu plaću, a gotovo nikakav učinak. On je bio prvi pick za odlazak po dolasku predsjednice kluba Olge Smorodskaje, koja je započela rezanje nepotrebnog igračkog kadra i onih basnoslovno plaćenih. Odemwingie je po hitnom postupku transferiran u Premierligu. Ipak, vjerujem da će Ibričić u srednji red, jer je nominalno doveden kao zamjena za Alijeva. Očekujem da će klub kupiti kojeg drugog napadača".

"Želim samo dodati kako Lokomotiv mora iskoristiti Ibričićev udarac, takvih rasnih šutera ovdje nema. Alijev je to bio, rješavao je utakmice udarcima i slobodnjacima, a nema sumnje da Ibričić može nastaviti tim putem, dapače", za kraj će.
Licno me boli klinac za Alyeva i sa kakvom ce reputacijom otici.
Bitno je da ce se uhvatiti noge i da ne smeta Ibri dok guzi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 31 jan 2011, 19:30

Ibricic dao prvi gol u prijateljskoj protiv Lokomotive Plovdiv ,zavrseno 2:0

slika

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jan 2011, 19:44

Ma nema on pojma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jan 2011, 20:06

Ima li neko sliku transparenta 'Orilo gorilo Ibro mi te volimo'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 31 jan 2011, 20:26

Virtu4l je napisao/la:Ima li neko sliku transparenta 'Orilo gorilo Ibro mi te volimo'.
ima na hajdukovoj stranici,,neda mi se sad traziti,,umoran sam ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2011, 23:00

Virtu4l je napisao/la:Ima li neko sliku transparenta 'Orilo gorilo Ibro mi te volimo'.
Mala je slika, ali eto :

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 31 jan 2011, 23:23

Ibro nakon 20 minuta u debiju zabio gol..

Svaka cast..

Ima li neko mozda snimak, nigdje ne mogu da nadjem...?

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 01:37

Senijad Ibričić nije mogao zamisliti bolju premijeru u svom novom klubu.
Uzeo i dres sa brojem 9 slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 01 feb 2011, 01:59

Ibricic je igrao drugo pol.

http://fclm.ru/ru/media/loko_tv/?id_4=1699

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 01 feb 2011, 22:10

Jako dobar pocetak Ibre u novom klubu. Ovo je stepenica vise u odnosu na Hajduk i HNL, i siguran sam da ce napredovati u Rusiji, pa ce aBd krenuti Spahinim putem, u Ligu Petice.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 feb 2011, 23:16

Ma covjek zna znanje. :D

Ima li neko taj gol da postavi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:29

Omerbavarac je napisao/la:Ma covjek zna znanje. :D

Ima li neko taj gol da postavi?

Prati od 3:15 ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.