Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

spielführer_21
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la spielführer_21 » 16 jan 2011, 01:12

Kop je napisao/la:
malta071 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Pa samo budale mogu ocekivati da ce Dzeko sa visinom 193 cm biti brz ko Tevez,koji je 20 cm manji od njega! eto Ibrahimovic je brz,ne zna sta ce od brzine,ma daj.... to je ono kad dusmani traze dlaku u jajetu,a mnogi su u Engleksoj ljubomorni zbog Dzeke,prije svega navijaci Uniteda i odredjeni novinari koji navijaju za Arsenal,Chelsea,Liverpul,United...City im je ocito trn u oku,zbog svih dusmana volio bi da na kraju uzmu titulu,iako ce to realnob biti tesko,ali ocekujem da ce iz utakmice u utakmicu Ciy biti sve bolji i bolji...jos kad Dzeku udje u svoju pravu formu,gdje ce mu biti kraj..iako je i danas na debiju bio odlican! ja sam gledao utakmicu kao da igra reprezentacija BIH!..
Usain Bolt je 195 cm...
Ti mislis da Dzeko ne bi tako brzo trcao da iza njega trci crnac koji se preziva Gay ?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jan 2011, 15:01

Hahhahaha :lol: :lol: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jan 2011, 16:33

lech je napisao/la:a sta bi sa onim brazilcem ? frajer potpiso ugovor i jos se sliko sa blekicem.. do duse slikali su ih sa 125 metara razdaljine da bi blekiceva vugla stala u kadar
:lol: :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jan 2011, 16:47

Frutek je napisao/la:
lech je napisao/la:a sta bi sa onim brazilcem ? frajer potpiso ugovor i jos se sliko sa blekicem.. do duse slikali su ih sa 125 metara razdaljine da bi blekiceva vugla stala u kadar
umro od gladi :lol: :lol: :lol: :lol:
+ Frutek odg.. :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jan 2011, 02:05

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Jova ove sedmice najvjerovatnije ode u tursku na posudbu, pocelo je ciscenje. jos par igraca se treba otarasit da im makar ne placamo sto djaba sjede i nista pod milim bogom ne doprinose.

Treba da dodje Suarez,mozda warnock i vidjet cemo neko krilo ocekujem ili veznjaka kvalitetnog. Sljedecih 10 dana je kljucno moraju se promjenit neke stvari pod hitno.
Nista nije smijesno u postu,osim cinjenice da se nalazi u temi"Manchester City" :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jan 2011, 02:24

marseille_unique je napisao/la:e jesmo sretni jbm,

kake imamo samo strucnjake na ovom forumu kad pogledate samo njihove prognoze u odnosu na moje u zadnjih nekoliko mjeseci, bravo strucnjaci, po vama zora nikad ne bi svanula

a sto smo sretni ccc
:mrgreen:
nema potpisa

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2011, 04:14

spielführer_21 je napisao/la: Ti mislis da Dzeko ne bi tako brzo trcao da iza njega trci crnac koji se preziva Gay ?
trci zato jaja ture slika

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 jan 2011, 13:05

Donnie Darko je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la: Ti mislis da Dzeko ne bi tako brzo trcao da iza njega trci crnac koji se preziva Gay ?
:lol: Istina.. Samo da dodam da je to citat od @Kopa, da me kasnije ne tuži za autorska prava.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 17 jan 2011, 16:48

spielführer_21 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
:lol: Istina.. Samo da dodam da je to citat od @Kopa, da me kasnije ne tuži za autorska prava.. :mrgreen:
Kolega, nemaj brge za tuzbu, nismo u Americi da tuzim za svaku glupost :lol:
Ma trci Yaya, al' hajd ti ne trci kad ovaj Gay trci iza tebe, ako ne trcis nastradas,ja bih iz Distrikta na Himalaje za 2 sata stigo da vidim da me taj makar pogledo krivo :D
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 jan 2011, 17:04

Chelsea_CBH je napisao/la:Nažalost moj nije, ali je vjerovatno najbolji Chelseajev wallpaper svih vremena:

http://img707.imageshack.us/img707/9513 ... 80x960.jpg

Prvi put da se netko sjetio staviti simbol našeg kluba u krupni plan, a to je plavi lav.

Najbolji wallpaper svih vremena :lol: :lol: :lol:
Nas klub :D Ciji vas?tvoj i Abramovicem :lol: :lol:

AmanijakzO je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogotka prvog gola Medunjanina. :geek:
Jos jedan svjez
RIP SALE VILENJAK

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jan 2011, 22:24

Na poznavanju materije bi mu i Susic pozavidio :lol:
Chelsea_CBH je napisao/la:E jbg...ja se ne razumijem iskreno u te pozicije. Meni je sve to isto lijevo desno gore dolje. Samo znam golman, obrana da ima dva braniča i dva beka, znam sredinu ili vezni red s četiri igrala (raspored ne kontam, ali npr. znam da je Malouda krilo kao i Robben), te znam špic napad s dva napadača (Drogba - Anelka ili s jednim kad Ancelotti ubaci Crespa).
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 11:03

Chelsea_CBH je napisao/la:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Ljudi kako smo igrali nisam bio kuci,moze li mi neko detaljno napisati
Pošteno rečeno, igrali smo loše u istom stilu kojem igramo otkako je otišao Wilkins. Ali eto ovaj put smo pobjedili kao i protiv Fulhama...jer su eto protivnici bili duplo lošiji. Jedino me McEachran pored Baneta oduševio. Teško ćemo u ovoj formi izbaciti Barcelonu iz Lige prvaka, ali nada umire zadnja.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jan 2011, 11:34

FCS-FCS je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:
chanchi je napisao/la:Moj dragi FCS, tvoji postovi su toliko glupi da su u stanju zalediti neku temu i po dvanaest sati. ;)
Bash, evo citam po nekoliko puta i ne mogu da vjerujem kakvu glupost napisa.. :mrgreen:
evo grohotom se smijem na tvoju pubertetsku duhovitost :lol: :lol: :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 18 jan 2011, 12:56

storm_raider je napisao/la:Ima li neko informaciju pere li dzeko carape ili u istim igra uvijek? I da li, ali pazite, DA LI spava na stomaku???
;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 19:18

MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo i osnovno:

Villa ima 29 godina - on je sada na vrhuncu snage i umjeca. Vec sljedece godine - a mozda i ove godine - on ce polako poceti da slabi kao igrac.

Dzeko ima 24 godine - i njegovih 6 najjacih godina tek dolazi.

Drugo, Dzeko igra u jakim ligama tek 3 i pol godine - ono sto je naucio u Zelji i Premier ligi - mozete macku o rep baciti - nasa liga nije nikad do sad izbacila talenta - prema tome mi nemamo sta pricati o nekom iskustvu kod nas. Lionel Messi i ako ima 23 godine je rastao u najjacim skolama fudbala. Dzeko nije. Tek ce se za 2-3 godine moci zaista vidjeti ko je ko izmedju njih dvojice.

A ismijavati Dzeku i reci da nije klasa igraca - pomalo je smijesno jer niko nebi platio 42 miliona dolara za igraca da nije klasa igraca. Sve iznad 40 miliona dolara su svjetski igraci - a vi se smijali ne smijali, to vam je tako. Ti ljudi na vrhu, nebi bili na vrhu da neznaju ko vrijedi tih para a ko ne vrijedi.

Drugim rijecima Dzeko trenutno nije Villa i nije Messi - ali jedno je ocigledno - neki ljudi koji su jako uspjesni u svijetu fudbala i koji su dovoljno pametni da imaju 42 miliona dolara ocigledno vjeruju da taj isti Dzeko moze da bude neko u rangu Messija i Ville - a vi se smijite koliko hocete.

Nije cudo sto se glupim Bosancima smiju novinari Engleske kad pisu da su ga "nasi strucnjaci" zvali kloc. Ono sto Englezi ne znaju je ne da su neki Bosanci glupi - nego da su EXTRA glupi - cak toliko glupi da ponizavaju ono svoje da nebi slucajno bili nesto vise od nekog drugog.

Dzeko je najjaci igrac BiH u zadnjih 40 godina. Ja momka neznam - a Zelju ne volim nikako - ali nisam chmar od covjeka da umanjujem tudju vrijednost radi svoje zavisti. Dzeko je za nas sviju primjer i za mene je on iznad svih.
:shock: :shock:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 jan 2011, 19:48

MostaracVelezovac je napisao/la:Izvini brato, ali porediti Dzeku i Villu nije fer.

Villa vec odavno igra na istom mjestu i tu se ushushkao i navikao. Dzeko je tek sad promijeno ne samo klub nego i ligu. Da Messi dodje u BiH Premier ligu trebalo bi mu par kola da se privikne na okolinu - to je normalno - ne da on nebi bio najbolji - bi - ali bi bio jos bolji nakon nekoliko kola. Dzeko je tek dosao - i nije fer sad porediti Villu s njim. Daj mu malo vremena pa onda poredi.
:lol: :lol:

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 19:50

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovaj mostarac pravi fudbalski znalac jbt :D
Jbg ljudi, Messiju bi trebalo vremena da se privikne u Premijer Ligi BiH

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 18 jan 2011, 23:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:
trnokop je napisao/la:Samo da vas pozdravim raja jer mi ne gine uskoro put u Banovice.....Nemojte ici u skolu drzite se vi motike i krampe a lopatu u ruke mogu dobiti samo oni sa faxom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma nisi ti za Banovica, ti si za neku ozbiljniju ustanovu.
:mrgreen: :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 18 jan 2011, 23:47

Postao/la Esii TM87 dana 18 jan 2011, 15:35
trnokop je napisao/la:
Analitico je napisao/la:Nisam Safeta krampinu kritikovao nikako u 2011. godini...Ne vidim razloga ad to ne ucinim...

Stoga rokam:

SAFETE KRAMPINO !!!! Safete napolje...Safete seljacino.Safete bilmeze, nisi ti za ovog posla...Imas kliker u glavi.....Dajte otkaz Safetu i nadjite nam pravog selektora...

**** te Safet u prkno.

:lol: :mrgreen:
Aferim

:? :lol:
FORZA MARŠAL !!!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 18 jan 2011, 23:49

Nail for Real je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Izvini brato, ali porediti Dzeku i Villu nije fer.

Villa vec odavno igra na istom mjestu i tu se ushushkao i navikao. Dzeko je tek sad promijeno ne samo klub nego i ligu. Da Messi dodje u BiH Premier ligu trebalo bi mu par kola da se privikne na okolinu - to je normalno - ne da on nebi bio najbolji - bi - ali bi bio jos bolji nakon nekoliko kola. Dzeko je tek dosao - i nije fer sad porediti Villu s njim. Daj mu malo vremena pa onda poredi.
:lol: :lol:
Koji zakljucak...... :lol: :lol: :lol:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, napoleon72 i 7 gostiju.