FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la ribery » 09 mar 2011, 22:43

TO!
Drago mi je, ko da je Bayern u pitanju! :)

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 09 mar 2011, 22:44

Cestitam schalkeu na pobjedi dobra tekma pravo steta za onu precku ccc.... da zavrsi 4:1 ajd bitno je da su italijani ispali :mrgreen:

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 09 mar 2011, 22:45

Stari lisac Magath, kada su se svi najmanje nadali, on nas sve iznenadi, i odvede svoj tim u cetvrtfinale LP-a.

Veliki uspjeh za Schalke, unatoc slaboj sezoni u domacem sampionatu, a i dobar novcani dodatak ce se dobiti zahvaljujuci ovom uspjehu.

Iako sam vise ljubitelj Valencije, cestitke Schalkeu na prolazu dalje.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 mar 2011, 22:46

roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.
:lol: :lol: jao mijerila..sta reci onda za destoplasiranu Sevillu kad je nogirala prvaka Njemacke BVB :mrgreen:
Drago mije zbog Raula..
Ako bog da 1/4 finala SO4-R.Madrid :D
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 mar 2011, 22:48

Cestitke :!:

Neocekivan uspjeh rekao bih..koji mnogo znaci..1/4 finale LP i eventualno osvajanje kupa bi ovu sezonu ucinile relativno uspjesnom 8-)

Inace,danas je objavljeno da Magath napusta ekipu na kraju sezone...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 09 mar 2011, 22:48

Los_Blanos2 je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.
:lol: :lol: jao mijerila..sta reci onda za destoplasiranu Sevillu kad je nogirala prvaka Njemacke BVB :mrgreen:
Drago mije zbog Raula..
lol pa sta to vama krivo sto je jos jedan spanjolski klub ispao hahaha :mrgreen:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2011, 22:50

Drago mije zbog Raula..
Kako je nogirala,valjajući se cijelo drugo poluvrijeme + pomoć sudija a Raul sa S04 u prvoj sezoni uspio ono što je pokušavao 6 godina s Realom.Kraljevski :lol: :lol: .
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 mar 2011, 22:51

roy_makaay je napisao/la:
Drago mije zbog Raula..
Kako je nogirala,valjajući se cijelo drugo poluvrijeme + pomoć sudija a Raul sa S04 u prvoj sezoni uspio ono što je pokušavao 6 godina s Realom.Kraljevski :lol: :lol: .
Decko, Raul je sa Realom osvojio 3 lige prvaka.

Cestitke, nije mi krivo samo zbog Raula, volio bih da se sada vrati na Bernabeu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 09 mar 2011, 22:51

Drago mije zbog Raula..
Eh to se slazem hehe,za raula a i za ono valjanje kakvi italijani ccc... :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2011, 22:54

@Portillo Niko ne poriče to,a suša brate zadnjih 6 godina.Kako god,nije to tema.Magath hinjski se provlači,finale kupa,četvrtfinale LP,u ligi borba za opstanak. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2011, 22:56

Cestitke navijacima Schalke-a, veceras sam bio uz vas. Hocu reci da mi je srce bilo PLAVO.
Spona Höwedes-Farfan-Gavranovic su presudili.
Vom Jäger zum Gejagten

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 09 mar 2011, 22:56

Drago mije zbog Raula..
Pobijedila ih u Dortmundu, i kod kuce igrala bez jednu 4,5 igraca iz prve postave i prosla dalje :lol: a prvak njemacke..Nebitno, nije to mijerilo, ali prvi si napisao..

Decko znas li ti koliko je Raul bio prvak Europe sa RMCF, koliko je golova zabio u LP u RMCF, lahko si ccc o mozda neznas :lol: :oops:
Ipak steta sljedece godine Raul ako neode negdje drugo moze da gleda LP samo na tv, steta.. :cry:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 09 mar 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 mar 2011, 22:57

geronimo je napisao/la:Cestitke navijacima Schalke-a, veceras sam bio uz vas. Hocu reci da mi je srce bilo PLAVO.
Spona Höwedes-Farfan-Gavranovic su presudili.
Ja bih ipak rekao Nouer.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 09 mar 2011, 22:58

Cestitke na prolazu !
---Skinhedi oko mene skankuju...

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 09 mar 2011, 22:59

Bar će se prisjetit kakav je osjećaj igrat četvrtinu finala,nije dugo.

Bundeska dominira

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 09 mar 2011, 23:01

Cestitke Schalke 04. na prolazu, nisam ni sumnjao u ovu ekipu. Ipak imaju dosta bolji sastav od rasprodane Valencie
Joint_fc

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2011, 23:27

Sjajna partija plavih i zaslužen prolaz uz malo sreće u žrijebu mogli bi u 1/2.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 01:17

Svaka cast - svaka cast momci za nocasnju utakmicu. Milina mi bilo maloprije gledati snimak tekme. Jos jednom - svaka cast i sve najbolje. Pozdrav od Blaugrane ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2011, 01:44

Schalke je ovo cetvrtfinale zasluzio ako nista barem zbog Raula da mu nakon dugo godina priuste igranje u zavrsnici ovog najelitnijeg takmicenja.

Igra je bila kao i do sad na domacem terenu, ali samo sto se ovog takmicenja tice. Svi su protivnici padali pa se tako ocekivalo i sa Valenciom.

Nikad se ne zna, ali uz povoljan zrijeb moglo bi se i do polufinala. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 mar 2011, 08:33

Mene je fasciniralo kako je ovo Schalke lagano prošao! Da je bio malo smireniji gavranović je mogao postati kralj Gelsenkirchena, no i ovako jejako odbro odigrao i stepo gol. naravno izgledao je dobro na terenu jer se ipak igralo protiv Španjolske ekipe, e moja Valencija, nije vamo ovo PRIMERA, ovo je BUNDESLIGA 8-)

Sve više i više mi ta Primera pada u očima! Ajde nije tako iznenađujuće kaj je Schalke prošao no ja sam bio uvjeren da će ih Valencia više namučiti i još su zabili pogodak za 0:1. U toj situaciji Schalke bi se raspao inaće, no ovog puta nisu igrali protiv Njemaca...

Svaka čast Schalkeu, napravili su više nego sam ikada od njih oćekivao - RESPECT! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.