Drago mi je, ko da je Bayern u pitanju!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.
lol pa sta to vama krivo sto je jos jedan spanjolski klub ispao hahahaLos_Blanos2 je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.![]()
jao mijerila..sta reci onda za destoplasiranu Sevillu kad je nogirala prvaka Njemacke BVB
Drago mije zbog Raula..
Ako bog da 1/4 finala SO4-R.Madrid
Kako je nogirala,valjajući se cijelo drugo poluvrijeme + pomoć sudija a Raul sa S04 u prvoj sezoni uspio ono što je pokušavao 6 godina s Realom.KraljevskiLos_Blanos2 je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.![]()
jao mijerila..sta reci onda za destoplasiranu Sevillu kad je nogirala prvaka Njemacke BVB
Drago mije zbog Raula..
Ako bog da 1/4 finala SO4-R.Madrid
Decko, Raul je sa Realom osvojio 3 lige prvaka.roy_makaay je napisao/la:Kako je nogirala,valjajući se cijelo drugo poluvrijeme + pomoć sudija a Raul sa S04 u prvoj sezoni uspio ono što je pokušavao 6 godina s Realom.KraljevskiLos_Blanos2 je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.![]()
Drago mije zbog Raula..
Ako bog da 1/4 finala SO4-R.Madrid![]()
.
Eh to se slazem hehe,za raula a i za ono valjanje kakvi italijani ccc...roy_makaay je napisao/la:Kako je nogirala,valjajući se cijelo drugo poluvrijeme + pomoć sudija a Raul sa S04 u prvoj sezoni uspio ono što je pokušavao 6 godina s Realom.KraljevskiLos_Blanos2 je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.![]()
Drago mije zbog Raula..
.
Pobijedila ih u Dortmundu, i kod kuce igrala bez jednu 4,5 igraca iz prve postave i prosla daljeroy_makaay je napisao/la:Kako je nogirala,valjajući se cijelo drugo poluvrijeme + pomoć sudija a Raul sa S04 u prvoj sezoni uspio ono što je pokušavao 6 godina s Realom.KraljevskiLos_Blanos2 je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:Svaka čast!!Desetoplasirana ekipa Bundeske nogirala treću ekipu Primere.Toliko o "slaboj" Bundesligi.![]()
Drago mije zbog Raula..
.
Ja bih ipak rekao Nouer.geronimo je napisao/la:Cestitke navijacima Schalke-a, veceras sam bio uz vas. Hocu reci da mi je srce bilo PLAVO.
Spona Höwedes-Farfan-Gavranovic su presudili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.