Nadam se, Olimpik mi je draga ekipa, a ove godine su cestitali Olimpiku na opstanku iako su ljudi zavrsili odmah ispod Sarajeva!tm84 je napisao/la:pazite sta kazem... ako gracic ostane i naredne godine u olimpiku, taj ce klub biti medju top 3 naredne godine...
Olimpik Sarajevo
- Napolitano
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Ako klub zavisi od jednog čovjeka, treba mu pomoći da pod hitno pređe u prvu ili drugu ligu da ne smeta normalnim klubovima. Ipak mislim da Olimpik ne zavisi samo od Gračića.Napolitano je napisao/la:Nadam se, Olimpik mi je draga ekipa, a ove godine su cestitali Olimpiku na opstanku iako su ljudi zavrsili odmah ispod Sarajeva!tm84 je napisao/la:pazite sta kazem... ako gracic ostane i naredne godine u olimpiku, taj ce klub biti medju top 3 naredne godine...
A đe da znam?!
ma nije olimpik kriv, ali znas kakva je nasa liga... sve ispod 5-6 mjesta se manje vise bori za opstanak... sjecam se samo ekipa kako se bore za opstanak do zadnjeg kola a onda odjednom se nadju na 6. mjestu na kraju sezone, preskocivsi 7-8 klubova na tabeli... jbg, nasa realnost... kod nas nemas neke zlatne sredine u ligi... ili se boris za evropu (titulu) ili za opstanak...Napolitano je napisao/la:Nadam se, Olimpik mi je draga ekipa, a ove godine su cestitali Olimpiku na opstanku iako su ljudi zavrsili odmah ispod Sarajeva!tm84 je napisao/la:pazite sta kazem... ako gracic ostane i naredne godine u olimpiku, taj ce klub biti medju top 3 naredne godine...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pozitivno me je iznenadio Olimpik. Istina je da su pokupovali sve što su mogli, ali nije lagano za mali period uigrati ekipu. Inače, šta bi sa stadionom, ispade ništa od toga, jel piši propalo ili?
-
- Kontakt:
pa sta hoces reci,pa ovaj olimpik je zavrsio daleko ispred tvog kluba i treba ovakvih klubova sto vise jer su nezgodni i nepredvidiviRaz_ba je napisao/la:Ako klub zavisi od jednog čovjeka, treba mu pomoći da pod hitno pređe u prvu ili drugu ligu da ne smeta normalnim klubovima. Ipak mislim da Olimpik ne zavisi samo od Gračića.Napolitano je napisao/la:Nadam se, Olimpik mi je draga ekipa, a ove godine su cestitali Olimpiku na opstanku iako su ljudi zavrsili odmah ispod Sarajeva!tm84 je napisao/la:pazite sta kazem... ako gracic ostane i naredne godine u olimpiku, taj ce klub biti medju top 3 naredne godine...

Slažem se, i to ne može uraditi jedan čovjek, za to sam i rekao da Olimpik ne zavisi od jednog čovjeka!vjeran1987 je napisao/la:pa sta hoces reci,pa ovaj olimpik je zavrsio daleko ispred tvog kluba i treba ovakvih klubova sto vise jer su nezgodni i nepredvidiviRaz_ba je napisao/la:tm84 je napisao/la:pazite sta kazem... ako gracic ostane i naredne godine u olimpiku, taj ce klub biti medju top 3 naredne godine...
Ako klub zavisi od jednog čovjeka, treba mu pomoći da pod hitno pređe u prvu ili drugu ligu da ne smeta normalnim klubovima. Ipak mislim da Olimpik ne zavisi samo od Gračića.
A đe da znam?!
-
- Kontakt:
otkud olimpiku tolike pare da finansira to sve,ko su im sponzori???cisto sumnjam da neko iz sarajeva navija za olimpik,barem se moze vidjeti po posjeti na stadionu???ne kontam,ako neko moze da mi pojasni
Gracić Nijaz, uspješan biznismen, ulaže svoju lovu. Inače direktor kluba.Lesinar1987FKB je napisao/la:otkud olimpiku tolike pare da finansira to sve,ko su im sponzori???cisto sumnjam da neko iz sarajeva navija za olimpik,barem se moze vidjeti po posjeti na stadionu???ne kontam,ako neko moze da mi pojasni
Pardon, VRLO uspješan biznismen

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- nikad_izvini
- Kontakt:
Olimpik, draga ekipica, naša stalna mušterija
Otimaju bodove kome stignu. Željo ih je mlatio kad je najgori bio
Sad, jadni, došli na Grbavicu i sjebali se
Zanimljivo, tri tekme(jedna prijateljska, na poečtku sezone), svaki out po 2:0
Neka vas u ligi još dugi niz godina. Stvarno to mislim

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
@nikad_izvini
Ja sam dosad mislio da je Senad Avdić ublehaš i udbaš, sad vidim da je to mnogo,mnogo pametan i nadasve pošten čovjek. Ako je izjavio to u tvom potpisu naravno
I dabogda Olimpik nikad ne isp'o iz lige.
p.s. na toj prijateljskoj ga Ćulum zavuk'o ako se sjećam
Ja sam dosad mislio da je Senad Avdić ublehaš i udbaš, sad vidim da je to mnogo,mnogo pametan i nadasve pošten čovjek. Ako je izjavio to u tvom potpisu naravno

I dabogda Olimpik nikad ne isp'o iz lige.
p.s. na toj prijateljskoj ga Ćulum zavuk'o ako se sjećam

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 28 maj 2010, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
i ja kazem uvijek cemo imati min 3 boda sa gostovanja xDnikad_izvini je napisao/la:Olimpik, draga ekipica, naša stalna mušterijaOtimaju bodove kome stignu. Željo ih je mlatio kad je najgori bio
Sad, jadni, došli na Grbavicu i sjebali se
Zanimljivo, tri tekme(jedna prijateljska, na poečtku sezone), svaki out po 2:0
![]()
- nikad_izvini
- Kontakt:
Bez obzira na izjavju, Senad Avdić je garantovano najjači novinar u BiH, sa najvećim mudima i najboljim informacijama
Nakon ove izjave mi je još draži lik
Slobodna Bosna 706, 27.05.2010 (Avdić je cijeli uvod posvetio KLUBU, Amaru i navijačima KLUBA)

Nakon ove izjave mi je još draži lik

Slobodna Bosna 706, 27.05.2010 (Avdić je cijeli uvod posvetio KLUBU, Amaru i navijačima KLUBA)

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ne može se čitat ja mislim na netu bez šifre. Prekopiraj nam tekst.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Tri marke sedmično, od mene, uvijek. Nakon ovoga, do kraja.
Dvije stranice uvodnika + 3 stranice intervjua sa Amarom u političkom magazinu, nema dalje. Pardon, 4 stranice.
PS Amar je dao mnogo kvalitetniji intervju nego u Danima. Pećanin je magarac
edit: Ćulum glavom, drugi gol
Dvije stranice uvodnika + 3 stranice intervjua sa Amarom u političkom magazinu, nema dalje. Pardon, 4 stranice.
PS Amar je dao mnogo kvalitetniji intervju nego u Danima. Pećanin je magarac

edit: Ćulum glavom, drugi gol

Pećanin je vazda bio magarac. Avdić je 100% lud
, al' da ima muda, ima 
Ne vrijedi o tome, svakako će i ovo bit obrisano ekspresno.
edit: prije toga izbio loptu iz našeg 16rca glavom, sprint gore i gol. Ne vjerujem da sam pobrkao. Odmah poslije smo mu skandirali, ostalo je historija.
Evo Aleksandra Makedonskog, druga Hefestionovog
, sad smo gotovi 

Ne vrijedi o tome, svakako će i ovo bit obrisano ekspresno.
edit: prije toga izbio loptu iz našeg 16rca glavom, sprint gore i gol. Ne vjerujem da sam pobrkao. Odmah poslije smo mu skandirali, ostalo je historija.

Evo Aleksandra Makedonskog, druga Hefestionovog

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 28 maj 2010, 01:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Znam curu koja ima šifru. Izvešću nešto ako neko ne postavi text i intervju uskoro
Kasno je, neće se brisati do jutra
khm, činio se da griješim

Kasno je, neće se brisati do jutra

khm, činio se da griješim

Ekipa je tek usla u PL i uzela 16 bodova sa strane sto je mozda i najveci uspjeh u BIH i sire ako se posmatraju klubovi koji su tek usli u PL.Bodovni saldo je mogao i biti veci sjetimo se samo protiv Sirokog vodi se 2-0 do 86 min. ali sta je tu je.Za mnoge je ovo iznenadjujuce ali ovo je normalan slijed jer Olimpik njeguje takav pristup fudbalu i donosio je puno bodova sa strane u drugoj i prvoj ligi FBIH.Mislim da smo osvjezili fudbalsku scenu u BIH.
Kada je Gracic u pitanju,ovo je on stvarao cetiri godine i od nizeligasa dosao do sestog mjesta iskljucivo sopstvenim sredstvima,bez sponzora i podrske lokalnih vlasti.Omladinski pogon je veoma brojan (oko 500 clanova) i dosta uspjesan.Kadeti su prvi i idu na drzavno takmicenje,juniori imaju jos godinu dana da igraju u juniorskoj ligi.Uslovi za treninge su vise nego ocajni ali svi su nekako optimisticni kada je klub u pitanju.Gracic je promovisao veliki broj mladih igraca u proljetnom dijelu i sigurno je najmladja ekipa PL a to su;rez.golman Bukvic(17 g),desni bek Sadic (18 g.)Subasic (21) Hadjanovic (16 g.)Velagic (18 g.) Vidovic (20 g.)Thiago (20 g.)Mujic (18 g.)Pehilj (18 g.)Alimanovic,Fejzic i Culov (22 g.) i dr.
Gracic je stigao na pola puta,sta mu je u glavi ne znam ali glupo je ocekivati da se uopste razmislja o povratku na Kosevo.Pokazao je da zeli pomoci sarajevskim klubovima u situacijama ako je do njega(Borac i slucaj Gavaric),sa druge strane ima puno ljubomore i zavisti i ne zeli mu se pomoci da rijesi problem infrastrukture i stvaranja navijacke grupacije.
Kada je Gracic u pitanju,ovo je on stvarao cetiri godine i od nizeligasa dosao do sestog mjesta iskljucivo sopstvenim sredstvima,bez sponzora i podrske lokalnih vlasti.Omladinski pogon je veoma brojan (oko 500 clanova) i dosta uspjesan.Kadeti su prvi i idu na drzavno takmicenje,juniori imaju jos godinu dana da igraju u juniorskoj ligi.Uslovi za treninge su vise nego ocajni ali svi su nekako optimisticni kada je klub u pitanju.Gracic je promovisao veliki broj mladih igraca u proljetnom dijelu i sigurno je najmladja ekipa PL a to su;rez.golman Bukvic(17 g),desni bek Sadic (18 g.)Subasic (21) Hadjanovic (16 g.)Velagic (18 g.) Vidovic (20 g.)Thiago (20 g.)Mujic (18 g.)Pehilj (18 g.)Alimanovic,Fejzic i Culov (22 g.) i dr.
Gracic je stigao na pola puta,sta mu je u glavi ne znam ali glupo je ocekivati da se uopste razmislja o povratku na Kosevo.Pokazao je da zeli pomoci sarajevskim klubovima u situacijama ako je do njega(Borac i slucaj Gavaric),sa druge strane ima puno ljubomore i zavisti i ne zeli mu se pomoci da rijesi problem infrastrukture i stvaranja navijacke grupacije.
Ne zove se bez razloga Nijaz.tanzla je napisao/la:Gracić Nijaz, uspješan biznismen, ulaže svoju lovu. Inače direktor kluba.Lesinar1987FKB je napisao/la:otkud olimpiku tolike pare da finansira to sve,ko su im sponzori???cisto sumnjam da neko iz sarajeva navija za olimpik,barem se moze vidjeti po posjeti na stadionu???ne kontam,ako neko moze da mi pojasni
Pardon, VRLO uspješan biznismen

Hahaha, nisam ni obratio pažnjuDino_TM je napisao/la:Ne zove se bez razloga Nijaz.tanzla je napisao/la:Gracić Nijaz, uspješan biznismen, ulaže svoju lovu. Inače direktor kluba.Lesinar1987FKB je napisao/la:otkud olimpiku tolike pare da finansira to sve,ko su im sponzori???cisto sumnjam da neko iz sarajeva navija za olimpik,barem se moze vidjeti po posjeti na stadionu???ne kontam,ako neko moze da mi pojasni
Pardon, VRLO uspješan biznismen![]()

Vjerovatno si mislio na Brkovića ???? Ne, nisu nikakav rod...Omar500 je napisao/la:Hahaha, nisam ni obratio pažnjuDino_TM je napisao/la: Ne zove se bez razloga Nijaz.![]()
, možda su Brkić i Gracić u rodu, a ne samo imenjaci
Hvala Bogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.