Estudiantes je 5.
Liverpool 6.
Anderlecht 7.

Ako već jedan klub iz JA zaslužuje top ten, to je LDU de Quito (osvojili sva tri JA kupa u zadnje tri godine).
Smiješno.
Ma vecinom govorio o njegovoj igrackoj karijeri , o ratu , kako je sam sebe ranio u paksujacky09 je napisao/la:Vahid danas gostovao na HRT2 u emisiji "NEDJELJOM U 2". Nažalost nisam uspio pogledati emisiju, vidio sam samo zadnje 2 minute.. šteta.. sigurno je bila zanimljiva emisija.
Ja isto želim poželjeti Osječanima svu sreću večeras. Bar dva boda da im skinu, to bi bilo dovoljnobambina je napisao/la:Htv 2 večeras 20h Dinamo-Osijek sretno plavima i Vahi!
I ko je pobijedio?Ted Mosby je napisao/la:Neka dođu!, bio je odgovor Dinamovog trenera Vahida Halilhodžića nakon što je saznao da zatvorenici iz kaznionice Turopolje žele doći na trening, pišu Sportske novosti.
Nakon navijača, čelnika kluba i igrača, novi trener zaludio je i zatvorenike. Tako će sljedećeg tjedna po prvi put u povijesti trening "modrih" gledati zatvorenici. Zahtjev je u Maksimir stigao u srijedu. Zatvorenici iz poluotvorene kaznionice Turopolje javili su se i žele vidjeti kako to funkcionira u Dinamu. Možda se skupe i odigraju koju minutu s Dinamovim prvotimcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.