GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 06 okt 2010, 13:29

Nemojte mi reći da se držite ove liste. Ovo je smješnije da smješnije ne može biti. :lol:

Estudiantes je 5.
Liverpool 6.
Anderlecht 7.

:lol:

Ako već jedan klub iz JA zaslužuje top ten, to je LDU de Quito (osvojili sva tri JA kupa u zadnje tri godine).

Smiješno.
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 okt 2010, 14:16

Dinamov wunderkind počinje trenirati kod Vahe: 'Plaši me nadimak Hrvatski Messi'

Današnji će dan biti zapamćen u Dinamu. Na treningu seniorske momčadi Dinama prvi put će se pojaviti Mateo Kovačić (16), dječak koji još igra za kadete! Kovačića neki zovu 'hrvatski Messi’, jedan je od najboljih nogometaša Europe svoga godišta. To su epiteti koji prate mladića koji će danas prvi put trenirati kod velikog trenera Vahida Halilhodžića.

- Nema se što čekati, tako sjajan mladi igrač mora odmah trenirati s prvom momčadi - kazao je Vaha.

Tako to rade pravi treneri. Većina ostalih bi vjerojatno govorila: “neka, ima vremena, dječak je još mlad...” Halilhodžić ne misli tako. Kvaliteta i vrijednost moraju se odmah ispoljiti, što prije Kovačić mora učiti i upijati savjete stručnjaka kao što je Halilhodžić, ulaziti u duele s Bišćanom, Tonelom, Sammirom, Cufreom...

- Mateo Kovačić spada među nekoliko najboljih i najkompletnijih igrača Europe svoga godišta. Obiilježit će hrvatski nogomet već za nekoliko godina. Ali tek sad mu slijedi krvav i težak rad, ne očekuju ga med i mlijeko - kazao je direktor nogometne škole Modrih Romeo Jozak.

Kovačića su svojedobno tražili Inter, Ajax i Stuttgart, pratili su ga Bayern i Juventus. Ali se obitelj Kovačić odličila za Dinamo. 'Mali’ će još tri tjedna igrati za kadete, a od 15. studenoga igrat će juniorske utakmice. Sve do onog trenutka kad Halilhodžić odluči da ga više neće vraćati na oglede juniorskog uzrasta.

- Današnji dan za mene donosi veliko uzbuđenje! Trenirat ću sa Sammirom, Rukavinom, Bišćanom i svim ostalim dečkima iz prve momčadi... Oduševljen sam. Za mene je Dinamov dres svetinja, a odjenuti onaj prve momčadi pa makar na treningu je ostvarenje mog sna - kazao nam je Mateo, ali i odmah pokazao kako je pametan dječak koji čvrsto stoji na zemlji.

- Znam da sad ispred mene stoji rad, naporan rad, najteži dio karijere. Želim raditi, trenirati, upijati svaki savjet, truditi se do maksimuma. Imam veliku sreću što ću moći raditi s tako velikim trenerom kakav je Vahid Halilhodžić.

Zovu ga 'hrvatski Messi’, kako gleda na taj prekrasni epitet?

- Malo me plaši kad me zovu 'hrvatski Messi’. Ja još nisam niti desetina velikog majstora Messija. Skroman sam mladić i nije mi simpatično kad me uspoređuju s takvim igračem. Znam tko sam i gdje sam, koliko me rada i truda čeka u budućnosti.

Zanimljivo, Messi i nije uzor Dinamova 'wunderkinda’.

- Moji uzori su Iniesta i Fabregas!
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 okt 2010, 19:36

Pedro Morales zabio za Čile u prijateljskoj protiv UAE-a
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 okt 2010, 19:46

Bravo za Pedra, samo da se on još vrati u staru formu i biti ćemo odlično pokriveni na svim mjestima u momčadi. A onda prolaz grupe je posve realan.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 15:58

Vahid danas gostovao na HRT2 u emisiji "NEDJELJOM U 2". Nažalost nisam uspio pogledati emisiju, vidio sam samo zadnje 2 minute.. šteta.. sigurno je bila zanimljiva emisija. 8-)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 okt 2010, 18:40

jacky09 je napisao/la:Vahid danas gostovao na HRT2 u emisiji "NEDJELJOM U 2". Nažalost nisam uspio pogledati emisiju, vidio sam samo zadnje 2 minute.. šteta.. sigurno je bila zanimljiva emisija. 8-)
Ma vecinom govorio o njegovoj igrackoj karijeri , o ratu , kako je sam sebe ranio u paksu :lol: , kako je prekinuo karijeru jer mu je majka umrla, prikazivali su neke snimke mostara i njegovih golova , pricali su o tome kako ne da da se ulazi na teren kad je trening ....

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 10 okt 2010, 19:17

Otkad je prije nekoliko mjeseci preuzeo Dinamo, za Vahidom Halilhodžićem je nastala opća pomama. Ovog puta Vaha je gostovao kod Aleksandra Stankovića u emisiji 'Nedjeljom u 2' te još jednom pokazao svoju duhovitost.

'To je isto kao da vam netko ulazi u spavaću sobu. U svlačionicu može ući kad želi Zdravko Mamić, ali on je gazda. Ali kad je u pitanju sastav, moja je zadnja.'

Priznao je Halilhodžić da kad je došao u Dinamo nije bilo veselo u svlačionici te ponovio ono što je već ranije govorio:

'Nisam ni imao vremena vidjeti kakvi su moji igrači. Puno sam pričao s njima te sam shvatio da oni vjeruju u uspjeh i u mene.'

Dinamo i navijači, trenutačno je goreće pitanje, no Vaha tvrdi da je tu ako treba pomoći da se nesuglasice izglade.

'Kad sam došao, već je bila situacija kakva je bila. Protiv Villarreala smo imali lijepu podršku, a nadam se da će takva biti i protiv Bruggea. Mora se dogoditi dijalog između navijača i čelnika Dinama, a ja sam tu da uskočim u taj dialog.'

Pričao je trener Dinama i o svom životnom putu, kako je prekinuo nogometnu karijeru nakon smrti majke koja ga je jako potresla, a ispričao je priču o tome kako je bio ranjen u Mostaru.

'Imao sam sukob sa specijalcima iz Niša. Na kraju sam sebe ranio u stražnjicu i to je bilo prvi i zadnji put da sam zapucao.'

Halilhodžić je svoju nogometnu reputaciju stekao u Francuskoj, zato i jest nevjerojatno da danas vodi Dinamo.

'Da mi je netko prije nekoliko mjeseci rekao da ću voditi Dinamo, rekao bih mu da je lud, ali tu sam. Sve ću učiniti da Dinamo prezimi u Europi i to bi bio poklon za sve koji su to pokušavali. Dinamo 40 godina nije prezimio u Europi i zato mi je još teže pao ovaj poraz od PAOK-a. Želimo sve osvojiti, prezimiti u Europi, a onda u Ligu prvaka. Ja sam ponosan na momke koje vodim.'

Pozz super čestitke emisija cool ;)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 okt 2010, 21:41

Vaha je BOG :!: :!: :!:
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 okt 2010, 18:39

Morales opet zabio za Čile, ovaj put Omanu. :D Bravo majstore!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 okt 2010, 18:56

Sve čestitke Pedru. Jacky, šta kažeš za utakmicu mladih? Dinamovci su bili solidni, Kelava je na golu čuda izvodio
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 okt 2010, 19:00

Nisam gledao, prokomentirat ću kada pogledam snimku ili sažetke...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 okt 2010, 22:42

Bećiraj taman ulazi na Wembleyu, u tijeku je 83.min
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 okt 2010, 14:50

Pedro Morales je na press konferenciji nakon utakmice Čileanske reprezentacije izjavio da je ovo pobjeda za rudare i da on kao uostalom i cijela nacija strepi za njihovo spašavanje koje upravo traje u ovim trenucima. Izjavio je da će u svome klubu Dinamu u buduće igrati sve bolje i da sigurno prolaze skupinu Lige UEFA
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 okt 2010, 19:49

Legenda Radio antena ;) :P

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 okt 2010, 00:22

Neka dođu!, bio je odgovor Dinamovog trenera Vahida Halilhodžića nakon što je saznao da zatvorenici iz kaznionice Turopolje žele doći na trening, pišu Sportske novosti.
Nakon navijača, čelnika kluba i igrača, novi trener zaludio je i zatvorenike. Tako će sljedećeg tjedna po prvi put u povijesti trening "modrih" gledati zatvorenici. Zahtjev je u Maksimir stigao u srijedu. Zatvorenici iz poluotvorene kaznionice Turopolje javili su se i žele vidjeti kako to funkcionira u Dinamu. Možda se skupe i odigraju koju minutu s Dinamovim prvotimcima.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 okt 2010, 16:28

Htv 2 večeras 20h Dinamo-Osijek sretno plavima i Vahi! ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 okt 2010, 16:32

bambina je napisao/la:Htv 2 večeras 20h Dinamo-Osijek sretno plavima i Vahi! ;)
Ja isto želim poželjeti Osječanima svu sreću večeras. Bar dva boda da im skinu, to bi bilo dovoljno :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 okt 2010, 16:51

Ja želim svu sreću Dinamu, pobjedom potvrđujemo 1.mjesto. Ostalim utakmicama se ne želim zamarati
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 okt 2010, 23:38

Prođen i Osijek, idemo dalje. Club Brugge je u četvrtak
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2010, 00:09

Ted Mosby je napisao/la:Neka dođu!, bio je odgovor Dinamovog trenera Vahida Halilhodžića nakon što je saznao da zatvorenici iz kaznionice Turopolje žele doći na trening, pišu Sportske novosti.
Nakon navijača, čelnika kluba i igrača, novi trener zaludio je i zatvorenike. Tako će sljedećeg tjedna po prvi put u povijesti trening "modrih" gledati zatvorenici. Zahtjev je u Maksimir stigao u srijedu. Zatvorenici iz poluotvorene kaznionice Turopolje javili su se i žele vidjeti kako to funkcionira u Dinamu. Možda se skupe i odigraju koju minutu s Dinamovim prvotimcima.
I ko je pobijedio?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.