JestBosniacum Lilium je napisao/la:cc? jel jos to vozas?HZ_ilidzaa je napisao/la:Relacija Budva-Sarajevo bord kompjuter kaze 4.4 litra
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a VW, znaci toliko neudoban taj cc, ko bi rek'o. Nisam ga nikad vozao. Ma uzmes C5 s full opremom i da vidis sta znaci dinamicki ovjes

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ako mislite na passata cc, jednom sam ga vozio i meni bezze auto totalno..
ovaj bmw trojka je ekstra .. još ko može punit, ko nemože imaju dvojke, trojke ...
iako ima i drugih koji troše malo na otvorenoj, samo što je u nas uglavnom loko, mic po mic, ležeći do ležećeg ,rupa na rupi itd
ovaj bmw trojka je ekstra .. još ko može punit, ko nemože imaju dvojke, trojke ...
iako ima i drugih koji troše malo na otvorenoj, samo što je u nas uglavnom loko, mic po mic, ležeći do ležećeg ,rupa na rupi itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I jos mi cijelo vrijeme ovdje govoris dobro auto.HZ_ilidzaa je napisao/la:JestBosniacum Lilium je napisao/la:cc? jel jos to vozas?HZ_ilidzaa je napisao/la:Relacija Budva-Sarajevo bord kompjuter kaze 4.4 litra... Vise nikad coupe(osim ako niej u pitanju c63 amg
) u zivotu necu uzeti ... Neudobno u pm...Neki dan provozah šesticu majke mi rolls royce za CCa sto se udobnosti tice...
Bolan, Passat Passat, mozes ti lupiti 30 000 + (tada) cijenu na njega, al to je glupost. Kakav samo avion, limuzinu moze covjek kupiti za te pare, al uzme CC-a, ne znam, meni to ne ide u glavu nikako.
Prodaji dok jos mozes izvuci novac za njega i uzmi rasnog Nijemca (kad vec to preferiras), naime nesto sto nije VW.
...Život za Široki...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rekao sam samo da je neudoban kao i svaki coupe po BH cestama ,a ponasanje na cesti , potrosnja , izgled (Y) ...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Golf II TD intercooler; '91.
http://www.****/artikal/7708211/golf-ii/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****/artikal/7708211/golf-ii/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bjež' ba fidelis ... Tebi je ovo "smece" bolje c63...

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bolje je tako... konacna rijec. Recimo kompletnije, rafiniranije.
...Život za Široki...
Zna li neko koliko je para sto se zamijene one zabice na Fabiji sto drze karambolku, malo sinoc zakacio drugo auto i jedna strana karambolke se spustila....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidi po auto otpadima burazMrWhite je napisao/la:Zna li neko koliko je para sto se zamijene one zabice na Fabiji sto drze karambolku, malo sinoc zakacio drugo auto i jedna strana karambolke se spustila....
Znas li koliko je otprilike para, sreca pa nije karambolka pukla....hvala ti na odgBosniacum Lilium je napisao/la: vidi po auto otpadima buraz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moj zet ima slican problem na novoj fabiji. Nije jos napravio ali mislim da se raspitivao u ASA. Ne bi trebalo da je vise od 10tak-20 KM i to nova. Ne sjecam se tacno cijene slagat cu te
Aha, hvala ti ma u mene je ona stara Fabija valjda nece vise od 20 km....Bosniacum Lilium je napisao/la:moj zet ima slican problem na novoj fabiji. Nije jos napravio ali mislim da se raspitivao u ASA. Ne bi trebalo da je vise od 10tak-20 KM i to nova. Ne sjecam se tacno cijene slagat cu te
Zna li ko da li ću imat problema ako vozim auto od buraza inače na slo. tablama vozio sam al nisam naišao na onu gamad 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moguce je da ce ti stvarati problema... citao sam na nekom forumu o tome bas, ali ne mogu se sad sjetiti
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; . ba/artikal/6932288/peugeot-206-1-4-benz-2006-god/
sta mislite momcovi?
sta mislite momcovi?
- Consigliere
- Kontakt:
Meni je prvi kriterij u auta 4 vrata, tako da....Bosniacum Lilium je napisao/la:http://www.pik . ba/artikal/6932288/peugeot-206-1-4-benz-2006-god/
sta mislite momcovi?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Centre forward
- Kontakt:
Ako je momčiluk a uz to još i rušilac šta će mu 4 vrata
. Mozda bi mu se cijena mogla spustit' i do 5 milja s obzirom da je benzinac.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Napišeš 100x bez zamjene i onda ti dođe 100x likova sa može li zamjena
Kao da razmjenjuješ sličice a ne auta.
Svoje se cijeni uvijek više prosjeka, tako da nikad preko pika ne bi kupovao auto.
Svoje se cijeni uvijek više prosjeka, tako da nikad preko pika ne bi kupovao auto.