SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Jbg...opet ce nas biti par aktivnih i iduce sezone koji ce ovo igrati i iz tog razloga definitivno bi bilo zanimljivije s pikovima.
No s druge strane biti ce i neaktivnih i onih koji s ovu sezonu igrali a iduce nece. I npr taj sto je igrao ovu sezone,neka da svoje pikove i neko novi ko udje na mjesto njegovog tima,doceka ga haos.
Koliko je to dobro I zanimljivo,toliko je i lose.
Moje misljenje je da je ovaj trade uredu sto ja i ti radimo...ja dajem dobar pick i loseg igraca za dobrog igraca i visok pick.
No s druge strane biti ce i neaktivnih i onih koji s ovu sezonu igrali a iduce nece. I npr taj sto je igrao ovu sezone,neka da svoje pikove i neko novi ko udje na mjesto njegovog tima,doceka ga haos.
Koliko je to dobro I zanimljivo,toliko je i lose.
Moje misljenje je da je ovaj trade uredu sto ja i ti radimo...ja dajem dobar pick i loseg igraca za dobrog igraca i visok pick.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ja sam protiv pickova
i ja sam protiv
neko ce se zaebat i nece igrat sljedecu sezonu i bezveze ce biti. ovo bi dobro bilo da se ovo recimo igra za pare, pa znaš da ce svi biti i sljedece sezone tu. a ovako nema od tog ništa dobro
neko ce se zaebat i nece igrat sljedecu sezonu i bezveze ce biti. ovo bi dobro bilo da se ovo recimo igra za pare, pa znaš da ce svi biti i sljedece sezone tu. a ovako nema od tog ništa dobro
nema potpisa
@Carlo odgovori na trade
Ja sam za pickove jednostavno trebamo biti pažljiviji kod tradeova
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
za pikove.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Goreg trade proposea nisam vidio u životuLBJ MVP je napisao/la:@Carlo odgovori na trade![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Možemo se nagodit mada ne shvatam šta ne valjaCarlo je napisao/la:Goreg trade proposea nisam vidio u životuLBJ MVP je napisao/la:@Carlo odgovori na trade![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
I ja sam za pickove, jer ako zelis nekog igraca a nemas dovoljno ponuditi, das pickove i bude dobro i tebi i onom drugom, eh sad sto se moze zajebati pa da sjebes sljedecu sezonu, eh u tome je car.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
upravo,pogotovo ako ces igrati sljedecu sezonuadriano_leite je napisao/la:I ja sam za pickove, jer ako zelis nekog igraca a nemas dovoljno ponuditi, das pickove i bude dobro i tebi i onom drugom, eh sad sto se moze zajebati pa da sjebes sljedecu sezonu, eh u tome je car.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
jednostavno se povucem, promjenim nik, ne dolazim više na forum. šta onda?adriano_leite je napisao/la:I ja sam za pickove, jer ako zelis nekog igraca a nemas dovoljno ponuditi, das pickove i bude dobro i tebi i onom drugom, eh sad sto se moze zajebati pa da sjebes sljedecu sezonu, eh u tome je car.
nema potpisa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nista od pikova. Prelahko zloupotrebivi. Ugasit cu ih veceras.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma nije fazon u tome hoces li ti prestati igrati ili ne. Poenta je u tome da je zanimljivije onome ko planira igrati ovo dvije ili tri sezone, pa da ti pickovi uticu na sljedecu sezonu. Na to se odnosio moj post.Admir_Sa je napisao/la:jednostavno se povucem, promjenim nik, ne dolazim više na forum. šta onda?adriano_leite je napisao/la:I ja sam za pickove, jer ako zelis nekog igraca a nemas dovoljno ponuditi, das pickove i bude dobro i tebi i onom drugom, eh sad sto se moze zajebati pa da sjebes sljedecu sezonu, eh u tome je car.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
I ja sam protiv pickova iz razloga što kako se bude primicao kraj sezone, oni što više nemaju šta izgubiti nudiće najbolje igrače za pickove, i onda će neko pred playoff napraviti dobru prednost nad ostalima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ma **** pikove
Mozda nas sledecu zezonu bude i manje
Mozda nas sledecu zezonu bude i manje
Thomas Müller - Fußballgott
j johnson, lin i j smithCarlo je napisao/la:Zar sam ga zaboravio staviti![]()
Šta nudite za Jamesa? Svaka ponuda će se razmatrati
james, hajward i koga hoceš još
nema potpisa
dobijem 8-1 mamuze al ne teske guzove

Iskreno nisam se nadao ovakom startu 25-11 sto znaci jos 2-3 ovakve pobjede i PO
Zasad sam sa ekipom sa drafta osim sto sam dao nogu Robbenu

Iskreno nisam se nadao ovakom startu 25-11 sto znaci jos 2-3 ovakve pobjede i PO
Thomas Müller - Fußballgott
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pobjeda 6:3 protiv super jakih Liverpool Knicksa, steta zbog blokada, Duncan sa 3 blokade donio tu prednost od ejdne blokade za njega. Ali i ovako sam zadovoljan, jer je L'pool bio medju najjacim do sada.
Imam slozenu ekipu i vrlo malo izmjena ce biti u buduce.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Prekjučer sam zaboravio staviti tri glavna igrača u postavu, vjerovatno zbog toga si dobio s velikom prednošćuTracy3McGrady je napisao/la:Pobjeda 6:3 protiv super jakih Liverpool Knicksa, steta zbog blokada, Duncan sa 3 blokade donio tu prednost od ejdne blokade za njega. Ali i ovako sam zadovoljan, jer je L'pool bio medju najjacim do sada.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ne mogu da vjerujem 1-8 a gotovo sve u bobudon_burza je napisao/la:dobijem 8-1 mamuze al ne teske guzove
Iskreno nisam se nadao ovakom startu 25-11 sto znaci jos 2-3 ovakve pobjede i PO![]()
Koliko nas ide u play off?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.