Kad nemoze u Real time onda moras u igrici,tako i ja Real uzmem samo da Decimu osvojim.Otelo je napisao/la:Ja se ipak odluci da vratim trofej Engleske tamo gdje i treba biti!
Krenuo sam sa Liverpoolom pa cemo da vidimo sta Couti &co mogu
Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- dr.van nostrand
- Kontakt:
hajde nek neko posalje taj link za fm ...slao sam nekima privatne poruke, niko ne odgovara 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ista stvar,treći put pitam niko ništa,svak igra niko da link kopira 2 sec.dr.van nostrand je napisao/la:hajde nek neko posalje taj link za fm ...slao sam nekima privatne poruke, niko ne odgovara

@dr. ako ti neko pošalje,pošalji i ti meni pls
Ja sam slao jednom link al mu nije htio,pa tesko da ce moci nekom drugom.
Trazi cod kojeg nemam
Trazi cod kojeg nemam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto da ne kukate ,samo sam ja morao cekati ovaj finding peers skoro sat vremenaLesnar je napisao/la:ista stvar,treći put pitam niko ništa,svak igra niko da link kopira 2 sec.dr.van nostrand je napisao/la:hajde nek neko posalje taj link za fm ...slao sam nekima privatne poruke, niko ne odgovara![]()
@dr. ako ti neko pošalje,pošalji i ti meni pls
Trazite da dobijete pristup torrenthr tamo brzina razvaljuje.
- Invincibles
- Kontakt:
Moze li link molim vas? I link cracka ako nije problem 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ako neko ima brzi link, nek posalje u PP, ja imam neki, ali je uzasan sto se tice seedera i lechera pa mu treba 2 sedmice da se skine,a s torrentom mi je sve ok, pa ako neko ima neki dobar, nek posalje samo...
Vi sto igrate, ukljucite se malo, bio bih vam jako zahvalan
Vi sto igrate, ukljucite se malo, bio bih vam jako zahvalan

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
jel radi nakon što obrises fajl ?2343 je napisao/la:odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
de vi meni recite kolko su relevantni i tacni ovi podaci igracevih primanja, plata, klauzula itd . . . ???
vjerujem da je poprilicno to tacno, ali ako neko slucajno zna sta vise et nek se oglasi
vjerujem da je poprilicno to tacno, ali ako neko slucajno zna sta vise et nek se oglasi

Imam jedno pitanje za one koji su skinuli i instalirali fm,jel postoji editor.Unapred Hvala
Meni ne radi. Sve zavrsio i opet ne mogu da igram grrrrrrramer991 je napisao/la:jel radi nakon što obrises fajl ?2343 je napisao/la:odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
Mi nikada odustati necemo...
Nemojte brisati nikakav fajl nego prije instalacije disconnect-ujte se sa net-a....tako sam ja pokrenuo igricu ....2343 je napisao/la:odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
Kod mene ga nema, valjda zato što je ove godine editor na steamu bio odvojen od igre.Niko987 je napisao/la:Imam jedno pitanje za one koji su skinuli i instalirali fm,jel postoji editor.Unapred Hvala
Je li se moze igrati na toj verziji protiv drugih na hamachiju ili preko direktne iP adrese ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
sva tri fajla iz cracka trebas kopirati u folder gdje si instalirao igruFidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
- Radioglava
- Kontakt:
Moze li neko baciti link na pp Ovaj sto ja imam nece da pocne sa downloadom.
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.