ista stvar,treći put pitam niko ništa,svak igra niko da link kopira 2 sec.dr.van nostrand je napisao/la:hajde nek neko posalje taj link za fm ...slao sam nekima privatne poruke, niko ne odgovara
@dr. ako ti neko pošalje,pošalji i ti meni pls
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
ista stvar,treći put pitam niko ništa,svak igra niko da link kopira 2 sec.dr.van nostrand je napisao/la:hajde nek neko posalje taj link za fm ...slao sam nekima privatne poruke, niko ne odgovara
Eto da ne kukate ,samo sam ja morao cekati ovaj finding peers skoro sat vremenaLesnar je napisao/la:ista stvar,treći put pitam niko ništa,svak igra niko da link kopira 2 sec.dr.van nostrand je napisao/la:hajde nek neko posalje taj link za fm ...slao sam nekima privatne poruke, niko ne odgovara![]()
@dr. ako ti neko pošalje,pošalji i ti meni pls
jel radi nakon što obrises fajl ?2343 je napisao/la:odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
Meni ne radi. Sve zavrsio i opet ne mogu da igram grrrrrrramer991 je napisao/la:jel radi nakon što obrises fajl ?2343 je napisao/la:odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
Nemojte brisati nikakav fajl nego prije instalacije disconnect-ujte se sa net-a....tako sam ja pokrenuo igricu ....2343 je napisao/la:odi u taj folder (sa slike vidis "putanju" gdje se nalazi) i obriši taj fajl ...Fidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
Kod mene ga nema, valjda zato što je ove godine editor na steamu bio odvojen od igre.Niko987 je napisao/la:Imam jedno pitanje za one koji su skinuli i instalirali fm,jel postoji editor.Unapred Hvala
sva tri fajla iz cracka trebas kopirati u folder gdje si instalirao igruFidel je napisao/la:Zna li neko sta je u pitanj!?. Sve se skinulo, instaliralo i na kraju mi izbaci :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.