leorey je napisao/la:Kada gledas s te strane da. Meni je realno sranje. Ima dosta ekipa koje ne zasluzuju da se nadju medju 16 najboljih ekipa starog kontinenta. Npr Turska je do zadnjeg trenutka mogla proci grupu iako je realno bila najgora repka na ovom Euru ili jedna od najgorih.
Na SP tog nema, poraz, remi i pakujes kofere. Sada ce se vjerovatno desiti da ce neka relativno slaba repka po imenima igrati polufinale. Npr Welsu je otvoren put skoro do polufinala. Wels kojem je Srbija znala zabiti 5 komada. Mislim svaka im cast, pokazali su ovo prvenstvo da su zasluzeno prosli, ali ja zelim gledati npr Njemacka Francuska a ne Njemacka Wels. Mozda se cak i "Grcka" ponovi ovaj put.
To su sasvim nebitni parametri. Bitno je da je uzbudljivo do zadnjeg trenutka, neka se ponovi Grčka, sigurno neće biti nezasluženo. Svi 'velikani' su imali svoju šansu da budu prvi u grupi, ali neki od njih nisu bili dovoljno dobri. Ko je kriv Engleskoj što nije osvojila grupu i sad bi igrali sa S. Irskom, isto važi i za Španiju.
Ovo je bilo zaista uzbudljivo i stvarno nemam riječi, tabele su se mijanjale iz minuta u minut, sad si gore sad si dole, sjajno. Najbitnije je da su eliminisali nebitne i revijalne utakmice.