jos 18 mi fali, valjda ih skontam do pocetka SP

fale:
0, 6, 19, 24, 27, 146, 260, 277, 307, 317, 336, 409, 439, 440, 444, 453, 487, 612
ako neko ima neke od ovih, a da je iz SA nek se javi da se dogovorimo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
sta imas od nasih? ako si iz Sa da se mjenjamo?RiNo je napisao/la:Napokon i ja popunio album. Zadnjih 8 slicica trazio vec desetak dana. Ostale su mi 53 duple slicice, od toga 8 nasih igraca i grb.
Tek sad vidim ovaj post, iz Bihaca sam.Calcio7 je napisao/la:sta imas od nasih? ako si iz Sa da se mjenjamo?RiNo je napisao/la:Napokon i ja popunio album. Zadnjih 8 slicica trazio vec desetak dana. Ostale su mi 53 duple slicice, od toga 8 nasih igraca i grb.
Meni 94LenBias je napisao/la:fali nekih 100 komada, fino tokom prvenstva i to ce biti zavrseno
čujem sad priče da ima debila prodaju po komadu za marku naše i za dvije, ja sam davno popunio sva sreća sad čujem priče da je dole ne moguće zamijenit ne daju ti sličicu ako on nema šta sebi, prije normala biloKrokodil je napisao/la:Hvala danas svima koji su bili ispred BBI da nadjem sličice. Fali mi još nekih 100-tinjak, taman uz SP završavati.![]()
Bio je jedan stariji gospodin koji je imao preko 500 sličica, ja ga pit'o da se mjenjamo on meni trlja prste u fazonu "plaća se"
Imao si sreće onda da ne naletiš na ove fakineKrokodil je napisao/la:Nije tako, barem što se tiče ove raje s kojom sam ja mjenjao. Ja sam naletio slučajno na tog starijeg čovjeka inače mu nikad ne bi ni prišao.![]()
Ostali s kojima sam se mjenjao ako nisu ništa našli, uzeli su bilo koje moje slibe za one koje sam ja od njih uzeo.
jbg ufate cure i djecu sa roditeljima pa uzimaju pare... Ja sam čuo te priče da se to dešavaalo dok sam ja skupljo garant ne bi prošlo nekažnjeno, ne znam kako im raja dopusti toLenBias je napisao/la:ali kakvi su ti kreteni koji kupuju od njih slicice za marku ili dvije kad nove novcate slicice mozes naruciti za pola marke, kakve li su to samo ovce majko mila
Tako je bilo kada sam i ja skupljao , ja sam dosta rano popunio. A sad druge price cujem jbg uvijek se nadje neko ko ce da muze rajuSapuiza je napisao/la:U Zg takvi supci ne dolaze na grupne razmjene. Dapace, svatko daje slije koje ti fale i kad nemas nista za razmjenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.