Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Na zalost neko ce se dobro obogatiti na ovoj uzasnoj nesreci, kao i u ratu kad je dolazila pomoc isla je u "pogresne ruke", tako i sada preslikana situacija.
Novi tajkuni i profiteri su vec poceli svoj posao sto ce se vremenom pokazati.
Novi tajkuni i profiteri su vec poceli svoj posao sto ce se vremenom pokazati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nadam se skoroj promjeni mjesta sa kojeg izvjestava Mujesira Puric.Pa ona nije sisla sa onog balkona,ili sta je vec,pored Bosne.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Consigliere
- Kontakt:
Sto je sigurno, sigurno jesamo_lijevo je napisao/la:Nadam se skoroj promjeni mjesta sa kojeg izvjestava Mujesira Puric.Pa ona nije sisla sa onog balkona,ili sta je vec,pored Bosne.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bespilot ... /140520068" onclick="window.open(this.href);return false;
pa šta su dosad radili
pa šta su dosad radili
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pokušavali da uguraju pilota...
odgovor s klixa
BROTNJO SVAKA ČAST: Prvi kombi noćas kreće put Posavine

Kako smo vas već izvijestili jučer je započela humanitarna akcija 'Brotnjo za Posavinu' u kojoj se prikuplja pomoć u hrani, vodi, lijekovima, higijenskim potrepštinama, odjeći i sl. Prvi dan akcije protječe odlično, Brotnjaci su pokazali kako imaju veliko srce. Cijeli dan donose pomoć i to u velikim količinama što je za svaku pohvalu, a kad znamo da ćete time nekome doslovno pomoći u preživljavanju onda sreći nema kraja! Prvi kombi je napunjen do vrha raznim potrepštinama i noćas ide za Posavinu!

Kako smo vas već izvijestili jučer je započela humanitarna akcija 'Brotnjo za Posavinu' u kojoj se prikuplja pomoć u hrani, vodi, lijekovima, higijenskim potrepštinama, odjeći i sl. Prvi dan akcije protječe odlično, Brotnjaci su pokazali kako imaju veliko srce. Cijeli dan donose pomoć i to u velikim količinama što je za svaku pohvalu, a kad znamo da ćete time nekome doslovno pomoći u preživljavanju onda sreći nema kraja! Prvi kombi je napunjen do vrha raznim potrepštinama i noćas ide za Posavinu!
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ima li neko da poznaje situaciju iz prve ruke pa da mi kaze da li je prohodan put Doboj-Maglaj?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Momak ne dijelim ni ja slike s tvog profila ..RiNo je napisao/la:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- OnlyUnited
- Kontakt:
NA DIONICI MAGLAJ-DOBOJ, STVORIO SE NASIP I JEZERO, PRIJETI POKRETANJE KLIZIŠTA, UPUĆENE EKIPE CESTA FBiHmasteRofPoker je napisao/la:Ima li neko da poznaje situaciju iz prve ruke pa da mi kaze da li je prohodan put Doboj-Maglaj?
SARAJEVO, 20. maja (FENA) - Po informacijama iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, na magistralnom putu M17 dionici Kosova, između Maglaja i Doboja, stvorio se nasip koji je formirao jezero, a što prijeti pokretanjem klizišta.
Iz tog razloga odvijanje saobraćaja će se s dionice Doboj - Maglaj prebaciti na regionalnu cestu R465 Doboj - Šešlije - Maglaj.
JP Ceste Federacije poslale su ekipu na teren i u saradnji s Doboj-putevima traži se najbolje rješenje za ovu dionicu.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Jutros RA otisao s kombijem punim hranom vodom hranom za bebe odjecom i agregatom u selo domaljevac pored Orasja odakle je Matijas Pejic igrac Veleza koji je zarobljen bez struje vode s malom djecom kao i citavo njegovo selo. Bravo Crvena Armijo. Peja nedaj se care Armija je uz tebe. S tobom se radujemo s tobom tugujemo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- OnlyUnited
- Kontakt:
Obustavljen je saobraćaj i na putnim pravcima:
M-16 Jajce-Banja Luka
M-14 Bosanska Dubica-Bosanska Kostajnica (na ulazu u B. Kostajnicu).
R-462a Lončari-Bosanski Šamac
R-413 Skender Vakuf-Kotor Varoš i
R-440 Kotor Varoš-Šiprage.
" onclick="window.open(this.href);return false;
**** politicka...
M-16 Jajce-Banja Luka
M-14 Bosanska Dubica-Bosanska Kostajnica (na ulazu u B. Kostajnicu).
R-462a Lončari-Bosanski Šamac
R-413 Skender Vakuf-Kotor Varoš i
R-440 Kotor Varoš-Šiprage.
**** politicka...
- Ed Woodward for Prime Minister !
jel istina da je ronaldo donirao 6,5 miliona bosni, srbiji i hrvatskoj 
Odlazi Safete.
Pa ajde , gdje ce bit istina.
To bi bilo vise od svih ostalih drzava zajedno jbt
To bi bilo vise od svih ostalih drzava zajedno jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kočerin je inače Mjesna zajednica općine Široki BrijegKočerin za Bosnu poslao 6.000 maraka i četiri tone humanitarne pomoći
Vjernici župe Kočerin svesrdno su se odazvali u akciju pomaganja unesrećenih i ugroženih u poplavi u Bosni. Tijekom ponedjeljka vjernici su donosili hranu, odjeću i ostale kućne potrepštine.
Također su u nedjelju vjernici na misama davali svoju milostinju na tu nakanu. Preko milostinje je prikupljeno 6.083 KM.
Više od četiri tone hrane i kućnih potrepština u ranim jutarnjim satima je odvezeno u Bosnu. Prijevozna vozila darovali su župljani.
Uz Župni ured u akciji pomaganja uključeni su Framaši i mladi iz kočerinske udruge KUM. Uz ovo župnik je u kontaktu s nekoliko župnih ureda kako bi pomoć stigla na pravo mjesto, stoji u priopćenju Župe Kočerin kojeg potpisuje župnik fra Mario Knezović.
p.s. iz tog sela su Ivan Sesar (nekad FK Sarajevo), Josip Kvesić (Željo), Mario Bazina, ovaj Mario Kvesić (RNK Split) itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hercegovina Bosni!!
http://dnevno.ba/vijesti/bih/107922-vid ... bosni.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://dnevno.ba/vijesti/bih/107922-vid ... bosni.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je ovaj čovjek jedini upozorio na ovo vrijeme: https://www.facebook.com/pages/Vremensk ... 2475809465" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
u Širokom i dalje crveni kriz skuplja + neki izvidjaci u gradu.
dobio sam info:

dobio sam info:
bravo!!!jučer već poslali kamion vode i dva kombija hrane za odžak
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.