29 cini mi se protiv Deportiva.jocker123 je napisao/la:kada igra real u primeri??
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
29/30 kad več dođe subota,igraju protiv Deportiva na svom terenu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Deportivo nista nece bolje proci od Borussie...a iskreno se nadam ostanku Snejdera,vrlo bitan igrac u svakom trenutku moze zamjeniti Kaku,Ronalda ili Robenna 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Slazem se, ima da peticu prime jos u prvom poluvremenu. A Sneider je odlican igrac i radilica na terenu, ko zna ako ostane mozda izbori mjesto medju prvih 11.JameS je napisao/la:Deportivo nista nece bolje proci od Borussie...a iskreno se nadam ostanku Snejdera,vrlo bitan igrac u svakom trenutku moze zamjeniti Kaku,Ronalda ili Robenna
A jesmo li se mi ovo definitivno odrekli Riberya ove godine ili ne da mjenjam potpis?

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dobar je optimizam mada se ja nesječam kad smo zadnji put dobili Deportivo,na njihovom ternu nismo dobili 20god. ali ipak očekujem "laganu" pobjedu jer če svi željeti ostaviti dobar utisak na publiku u prvoj utakmici;
prognoza 3:1 primi čemo go 100% al nema veze

Hahaha, odakle ti to da cemo ga primiti, vidis i sam da nam ge ne moze niko zabit, odbrana se dosta popravila, ali cini mi se zaslugom neigranja Ramosa. Mozda se varam. Ramos je dosta neozbiljan u defanzivi i lako ga prelaze...Raul_64 je napisao/la:Dobar je optimizam mada se ja nesječam kad smo zadnji put dobili Deportivo,na njihovom ternu nismo dobili 20god. ali ipak očekujem "laganu" pobjedu jer če svi željeti ostaviti dobar utisak na publiku u prvoj utakmici;
Jarane prvo promjeni potpis ništa od Riberia,stavi novi npr. neprocjenjivo neke se stvari nemogu kupiti novcem za sve ostalo je Florentino Perez
A ja odavno se nesječam utakmice u kojoj Real nije primio gol,nije Deportivo slab-boriče se za evropu,al nadam se da je ovo novi,bolji Real sa sigurnijom odbranom koji neče primit gol mada...živi bili pa vidjeli

A ja odavno se nesječam utakmice u kojoj Real nije primio gol,nije Deportivo slab-boriče se za evropu,al nadam se da je ovo novi,bolji Real sa sigurnijom odbranom koji neče primit gol mada...živi bili pa vidjeli
optimisticno do krajaHarrison je napisao/la:Slazem se, ima da peticu prime jos u prvom poluvremenu. A Sneider je odlican igrac i radilica na terenu, ko zna ako ostane mozda izbori mjesto medju prvih 11.JameS je napisao/la:Deportivo nista nece bolje proci od Borussie...a iskreno se nadam ostanku Snejdera,vrlo bitan igrac u svakom trenutku moze zamjeniti Kaku,Ronalda ili Robenna
A jesmo li se mi ovo definitivno odrekli Riberya ove godine ili ne da mjenjam potpis?

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Eto pogledaj zadnje 3-4 utakmice Reala, nismo primili gola, a zabili bruku. Odbrana je na visini zadatkaRaul_64 je napisao/la:Jarane prvo promjeni potpis ništa od Riberia,stavi novi npr. neprocjenjivo neke se stvari nemogu kupiti novcem za sve ostalo je Florentino Perez![]()

- Nail for Real
- Kontakt:
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 75148.aspx
Pravi igraci i pravi muslimani.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Uskoro bi mogao doči četvrti muslimanNail for Real je napisao/la:http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 75148.aspx

- majestic24
- Kontakt:
Svaka cast Realu na tome. Zbog ovog bi Ribery mogao uskoro i doci kod vas. Prosli ramazn kad je bio,Bayern je njemu davao neke ultimatume, branili su mu post...Nail for Real je napisao/la:http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 75148.aspx
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Real se opet pokazao kao veliki klub i nista me vise ne bi obradovalo kao kad bih vidio ovo:majestic24 je napisao/la:Svaka cast Realu na tome. Zbog ovog bi Ribery mogao uskoro i doci kod vas. Prosli ramazn kad je bio,Bayern je njemu davao neke ultimatume, branili su mu post...Nail for Real je napisao/la:http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/p ... 75148.aspx
RIBERY SLUZBENO NOVI IGRAC REAL MADRIDA
Samo nisam znao da je Lass Diarra musliman, sad mi je jos drazi

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 75181.aspx - oporavili se ruud i diarra, i trebali bi igrati u ponedjeljak
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Pa normalno lakse treninge ce imati Abidal,Keita i Yaya Toure_BooS_ je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 75148.aspx
Veliki klub pazi na svoje igrace

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zajebo si se jaranu mislio je na veliki klubmiky_hz je napisao/la:Pa normalno lakse treninge ce imati Abidal,Keita i Yaya Toure_BooS_ je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 75148.aspx
Veliki klub pazi na svoje igrace

Zar nije i Henry musliman

- Nail for Real
- Kontakt:
Nije Henry musliman... miky,unisti te raul

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
moze li mi neko reci, jeli povreda Xabi Alonso-a, u tekmi protiv Dortmunda, laksa ili teza?
bdw. odgledao sam tu tekmu, i Real izgleda dobro. ima tu dosta mjesta za napredak, pogotovo u odbrani, ali doduse Real, nikad i nije bio nesto Bog zna u odbrani, tako da me to nebrine. vazno je da se da gol vise...
HALA MADRID!!!
bdw. odgledao sam tu tekmu, i Real izgleda dobro. ima tu dosta mjesta za napredak, pogotovo u odbrani, ali doduse Real, nikad i nije bio nesto Bog zna u odbrani, tako da me to nebrine. vazno je da se da gol vise...
HALA MADRID!!!
Postovanje treba zaraditi.
Nije teže prirode povreda trebao bi biti spreman za početak sezone;kad_kako je napisao/la:moze li mi neko reci, jeli povreda Xabi Alonso-a, u tekmi protiv Dortmunda, laksa ili teza?
HALA MADRID!!!
Vratio se i M.Diarra pa smo sigurni na toj poziciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.