Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dje ce on biti kriv, to samo naivni vjeruju!Krivi su igraci, novinari, navijaci, a ponajvise narod, koji ga nije slijedio !arius je napisao/la:ma jok ....nije on kriv , povrijedili mu se kljucni, a prodali ga jos kljucniji igraci ...nije do njega![]()
![]()
![]()
Epilog ovog sastava; wales bih 3-1, bih-belgija 1-4! Bye bye ep!arius je napisao/la:mislim da ce on izvesti ovo
.....................begovic............
avdija...sunjic.....vranjes....lulic
.................besic................
.........susic..........medunjanin
..................pjanic.............
.............dzeko...ibisevic.........
a i kisno vrijeme u nikad osuncanom kardifuhogarstrasni je napisao/la:Dje ce on biti kriv, to samo naivni vjeruju!Krivi su igraci, novinari, navijaci, a ponajvise narod, koji ga nije slijedio !arius je napisao/la:ma jok ....nije on kriv , povrijedili mu se kljucni, a prodali ga jos kljucniji igraci ...nije do njega![]()
![]()
![]()
ovo bi bilo normalno s tim da bi ja zamjenio lulica i kvesica tj lulica i viscuBurundi je napisao/la:Mislim da je ovo trenutno najjači sastav, svako igra svoju poziciju.
Bilo kakva odstupanja od ovoga znaci propast
ma 100 % jedina izmjena moguca je umjesto vranjesa hadzic jer ovaj prvi nema utakmica ...svi ostali igraju i to je logika kojom on ide + tri znalca na sredini terena koji znaju igrati "lopte"....to je njegova fudbalska filozofija inace.damirdamic72 je napisao/la:ovo bi bilo normalno s tim da bi ja zamjenio lulica i kvesica tj lulica i viscuBurundi je napisao/la:Mislim da je ovo trenutno najjači sastav, svako igra svoju poziciju.
Bilo kakva odstupanja od ovoga znaci propast
mada ce on najvjerovaniji uraditi ono sto arius veli
..............begovic............
avdija...sunjic.....vranjes....lulic
.................besic................
.........susic..........medunjanin
..................pjanic.............
.............dzeko...ibisevic.........
niti jedna ekipa po meni nema reprezentativnog stopera..jedino boris pandža iz širokog ima taj kvalitet ali znamo već svi priču oko njega..mikki21 je napisao/la:Pape je kralj majke mi, koji stereotip tvrdoglavog bosnje! Kaze nece bit vise poziva a 3 stopera mu odkazala! Sunjic ok momak je za mene odigrao vrli dobro sp pa i u klubu ove sezone vrlo dobro igra.. vranjes, meni drag igrac, nekako mi pun perspektive bio, ali pape pobogu momak nema nijedne utakmice u nogama u zadnji 5 mjeseci za klub! Pa zovi zukanovica koji je eto sad i standardan i serie a! Ako ne njega zovi barem nekog stopera iz pl bih! Zovni nekog iz sarajeva, veleza, zrinjskog, zelje, sirokog, borca, koga god samo da ima utakmica u nogama ove sezone na mjestu stopera! Ova papetova tvrdoglavost bi nas lako mogla kostat plasmana na ep! Zadnja linija nam je tanka i od prije a kad izbacis trojac iz bundeslige kosto je slucaj sad onda je bas pretanka... kako se suprostavit baleu, hazardu lukaku itd itd bez 2 stopera u ekipi....?????
Pa i za to je Sušić kriv. Pandža je uvijek igrao dobro za reprezentaciju ali jbg, za njega nije bilo mjesta na putu u Brazil jer su morali ići TSS i Hadžić, koji su nam inače super važni igrači koji igraju na deficitarnoj poziciji. Boris jeste preletio ali ja mu ne zamjerim, dobar je on momak.Kevin je napisao/la:niti jedna ekipa po meni nema reprezentativnog stopera..jedino boris pandža iz širokog ima taj kvalitet ali znamo već svi priču oko njega..mikki21 je napisao/la:Pape je kralj majke mi, koji stereotip tvrdoglavog bosnje! Kaze nece bit vise poziva a 3 stopera mu odkazala! Sunjic ok momak je za mene odigrao vrli dobro sp pa i u klubu ove sezone vrlo dobro igra.. vranjes, meni drag igrac, nekako mi pun perspektive bio, ali pape pobogu momak nema nijedne utakmice u nogama u zadnji 5 mjeseci za klub! Pa zovi zukanovica koji je eto sad i standardan i serie a! Ako ne njega zovi barem nekog stopera iz pl bih! Zovni nekog iz sarajeva, veleza, zrinjskog, zelje, sirokog, borca, koga god samo da ima utakmica u nogama ove sezone na mjestu stopera! Ova papetova tvrdoglavost bi nas lako mogla kostat plasmana na ep! Zadnja linija nam je tanka i od prije a kad izbacis trojac iz bundeslige kosto je slucaj sad onda je bas pretanka... kako se suprostavit baleu, hazardu lukaku itd itd bez 2 stopera u ekipi....?????