Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

arius
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la arius » 08 okt 2014, 09:41

ma jok ....nije on kriv , povrijedili mu se kljucni, a prodali ga jos kljucniji igraci ...nije do njega :D :D :D :D

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 08 okt 2014, 09:42

Ma nema smisla hallo covjece pa eno Joachim Low pozove igraca rezervnog cak da mu se povrjiedi i 23. igrac reprezentacije. A kod nas eto ta jedina "nada" u rosteru ispada radi povrede, a nikom nista.

Pa nama vodi lik reprezentaciju koji nezna recimo tacno ko je i kako izgovara igraca "Busquets" (...jaja...onaj Busket). Pa moja rodjak od 8 godina zna za tog igraca, evropski i svjetski sampion, x-puta ligu prvaka, spansko prvenstvo... PA MUTANTU KAKO NEZNAS ZA TOG IGRACA???

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 okt 2014, 09:42

Pape je kralj majke mi, koji stereotip tvrdoglavog bosnje! Kaze nece bit vise poziva a 3 stopera mu odkazala! Sunjic ok momak je za mene odigrao vrli dobro sp pa i u klubu ove sezone vrlo dobro igra.. vranjes, meni drag igrac, nekako mi pun perspektive bio, ali pape pobogu momak nema nijedne utakmice u nogama u zadnji 5 mjeseci za klub! Pa zovi zukanovica koji je eto sad i standardan i serie a! Ako ne njega zovi barem nekog stopera iz pl bih! Zovni nekog iz sarajeva, veleza, zrinjskog, zelje, sirokog, borca, koga god samo da ima utakmica u nogama ove sezone na mjestu stopera! Ova papetova tvrdoglavost bi nas lako mogla kostat plasmana na ep! Zadnja linija nam je tanka i od prije a kad izbacis trojac iz bundeslige kosto je slucaj sad onda je bas pretanka... kako se suprostavit baleu, hazardu lukaku itd itd bez 2 stopera u ekipi....?????

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 08 okt 2014, 09:44

mislim da ce on izvesti ovo

.....................begovic............
avdija...sunjic.....vranjes....lulic
.................besic................
.........susic..........medunjanin
..................pjanic.............
.............dzeko...ibisevic.........

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 08 okt 2014, 09:46

arius je napisao/la:ma jok ....nije on kriv , povrijedili mu se kljucni, a prodali ga jos kljucniji igraci ...nije do njega :D :D :D :D
Dje ce on biti kriv, to samo naivni vjeruju!Krivi su igraci, novinari, navijaci, a ponajvise narod, koji ga nije slijedio ! :nene:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 okt 2014, 09:48

Panj sada i do hoće ne može pozvati Zukanovića zbog vize (mada sam uvjeren da bi Savez mogao izganjati britansku vizu po hitnoj proceduri). Panju odlazi!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 okt 2014, 09:49

arius je napisao/la:mislim da ce on izvesti ovo

.....................begovic............
Epilog ovog sastava; wales bih 3-1, bih-belgija 1-4! Bye bye ep!
zar nije toliko lud, mada nista nije iznenadjenje sa papetom...

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 08 okt 2014, 09:55

Mislim da je ovo trenutno najjači sastav, svako igra svoju poziciju.
slika
Bilo kakva odstupanja od ovoga znaci propast :wave:
DD

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 08 okt 2014, 10:00

hogarstrasni je napisao/la:
arius je napisao/la:ma jok ....nije on kriv , povrijedili mu se kljucni, a prodali ga jos kljucniji igraci ...nije do njega :D :D :D :D
Dje ce on biti kriv, to samo naivni vjeruju!Krivi su igraci, novinari, navijaci, a ponajvise narod, koji ga nije slijedio ! :nene:
a i kisno vrijeme u nikad osuncanom kardifu :D :D :D

iznenadice ga Bale sa brzinom , ostalo je sve predvidio
Zadnja izmjena: arius, dana/u 08 okt 2014, 10:03, ukupno mijenjano 1 put.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 08 okt 2014, 10:02

Burundi je napisao/la:Mislim da je ovo trenutno najjači sastav, svako igra svoju poziciju.
slika
ovo bi bilo normalno s tim da bi ja zamjenio lulica i kvesica tj lulica i viscu

mada ce on najvjerovaniji uraditi ono sto arius veli

..............begovic............

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 okt 2014, 10:06

Kasno je sad zvati bilo koga jer ne moze dobiti vizu za Vels.
1946

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 08 okt 2014, 10:06

damirdamic72 je napisao/la:
Burundi je napisao/la:Mislim da je ovo trenutno najjači sastav, svako igra svoju poziciju.
slika
ovo bi bilo normalno s tim da bi ja zamjenio lulica i kvesica tj lulica i viscu

mada ce on najvjerovaniji uraditi ono sto arius veli

..............begovic............
ma 100 % jedina izmjena moguca je umjesto vranjesa hadzic jer ovaj prvi nema utakmica ...svi ostali igraju i to je logika kojom on ide + tri znalca na sredini terena koji znaju igrati "lopte"....to je njegova fudbalska filozofija inace.

a to sto sto su ovi po krilima najjaci nije on gledao a i nema na kasetama :D :D :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 okt 2014, 10:07

mikki21 je napisao/la:Pape je kralj majke mi, koji stereotip tvrdoglavog bosnje! Kaze nece bit vise poziva a 3 stopera mu odkazala! Sunjic ok momak je za mene odigrao vrli dobro sp pa i u klubu ove sezone vrlo dobro igra.. vranjes, meni drag igrac, nekako mi pun perspektive bio, ali pape pobogu momak nema nijedne utakmice u nogama u zadnji 5 mjeseci za klub! Pa zovi zukanovica koji je eto sad i standardan i serie a! Ako ne njega zovi barem nekog stopera iz pl bih! Zovni nekog iz sarajeva, veleza, zrinjskog, zelje, sirokog, borca, koga god samo da ima utakmica u nogama ove sezone na mjestu stopera! Ova papetova tvrdoglavost bi nas lako mogla kostat plasmana na ep! Zadnja linija nam je tanka i od prije a kad izbacis trojac iz bundeslige kosto je slucaj sad onda je bas pretanka... kako se suprostavit baleu, hazardu lukaku itd itd bez 2 stopera u ekipi....?????
niti jedna ekipa po meni nema reprezentativnog stopera..jedino boris pandža iz širokog ima taj kvalitet ali znamo već svi priču oko njega..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2014, 10:14

Sto se vise priblizuju ove utakmice, to sebi vise zelim da ovaj smrad ode sa selektorske klupe, pod bilo koju cijenu. Lik jednostavno ubija volju i zelju za gledanjem reprezentacije, jer svaki put se covjek samo uznemiruje i ljuti zbog njegovog manjka inteligencije. Dovoljno je da vidim njegovu glupu facu, da mi raspolozenje padne. Tele ni u jednoj drugoj drzavi nebi mogao biti selektor, to ima samo kod nas. Nemamo stopera, a Zukanovica ne zove. Bit ce nam Hadzic stoper ili DM. Kako je steta sto unistava jednu sjajnu generaciju nasih fudbalera, a i sljedecu dodatno manjkom rada i scoutinga koji samo uzima Germaniju u obzir. Ubij se Safete!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 okt 2014, 10:17

Definitivno,lose stojimo..Ako Hadzic moze igrat kvalitetno stopera onda sam.ja Pjanic..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 okt 2014, 10:18

Biće ludnica na forumu kad Hadžić s najjačim šutom zabije gol s 30 metera. :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 okt 2014, 10:18

Kevin je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:Pape je kralj majke mi, koji stereotip tvrdoglavog bosnje! Kaze nece bit vise poziva a 3 stopera mu odkazala! Sunjic ok momak je za mene odigrao vrli dobro sp pa i u klubu ove sezone vrlo dobro igra.. vranjes, meni drag igrac, nekako mi pun perspektive bio, ali pape pobogu momak nema nijedne utakmice u nogama u zadnji 5 mjeseci za klub! Pa zovi zukanovica koji je eto sad i standardan i serie a! Ako ne njega zovi barem nekog stopera iz pl bih! Zovni nekog iz sarajeva, veleza, zrinjskog, zelje, sirokog, borca, koga god samo da ima utakmica u nogama ove sezone na mjestu stopera! Ova papetova tvrdoglavost bi nas lako mogla kostat plasmana na ep! Zadnja linija nam je tanka i od prije a kad izbacis trojac iz bundeslige kosto je slucaj sad onda je bas pretanka... kako se suprostavit baleu, hazardu lukaku itd itd bez 2 stopera u ekipi....?????
niti jedna ekipa po meni nema reprezentativnog stopera..jedino boris pandža iz širokog ima taj kvalitet ali znamo već svi priču oko njega..
Pa i za to je Sušić kriv. Pandža je uvijek igrao dobro za reprezentaciju ali jbg, za njega nije bilo mjesta na putu u Brazil jer su morali ići TSS i Hadžić, koji su nam inače super važni igrači koji igraju na deficitarnoj poziciji. Boris jeste preletio ali ja mu ne zamjerim, dobar je on momak.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 okt 2014, 10:19

ma katastrofa...pape je tvrdoglavi magarac...kako stvari stoje,igracemo bez odbrane,svaka cast kvesicu,i svrsiju,ali **** im bale majku :urnebes:
jedina nada nasa,ako je ima,je nas navalni red...mire,djeko ibisevic....nadam se da mogu dati vise,nego sto ce ovaj svicarski sir od odbrane da primi.. :oops:
joj dami je samo stat ispred papeta i puknut ga jednom medju rogove,halalio bi koju godinu cuze :twisted:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 08 okt 2014, 10:20

Bolje da lijevog beka igra lijevi bek, a ne krilo. Kvesic ce vjerovatno to bolje odigrati, moze bit i gore, da tele opet stavi Lulica samo na lijevu stranu
DD

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 08 okt 2014, 10:21

Sto bi reko Muhamed Konjic ,moramo misliti pozitivno :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, kakarut i 16 gostiju.