Ajdeee ja sam se već pomirio da sutra ne polažem ispitUnofficialpage je napisao/la:Imam naučit 30 stranica do sutra ali ne mogu. Draže mi čitat ovo.![]()
16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Imam i ja 5 parcijalnih one tamo sedmice, ma ne bi vala sad uzeo učit nema tih parasamocelik je napisao/la:Ajdeee ja sam se već pomirio da sutra ne polažem ispitUnofficialpage je napisao/la:Imam naučit 30 stranica do sutra ali ne mogu. Draže mi čitat ovo.![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Principatus
- Kontakt:
Mene vec pocinje lagano pucati nervoza. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako je majstoreemil02in je napisao/la:To što ne volim selektora,ne znači da ne volim svoju reprezentaciju.Keenan.- je napisao/la:Za ćif.ute neću nikad navijati, ali da bi volio da tele dobije otkaz - bi.
Mogu ja pisati koliko hoćeš ali kad krene tekma onda srce odlučuje a ne pamet a srce uvijek kaže
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
X/2, Pjanic

-
Nerminovic
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Mene je nervoza prestala da puca vec od meca sa Nigerijom, kad je u pitanju nasa A-selekcija. Nazalost.Principatus je napisao/la:Mene vec pocinje lagano pucati nervoza.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sretno momcima večeras da daju sve od sebe za pobjedu
, koliko god Safet imao grešaka nikad nisam navijao protiv naše reprezentacije, pa čak i za vrijeme kad je bio bojkot, jer nema mi to smisla.
Najavljeni sastav je ok, jer teško da može bolje od ovog, jer nije ni imao veliki/bolji izbor od igrača koje je pozvao. Nadam se da će Lulić napakon odigrati jednu dobru utakmicu, jer trebao bi igrati mnogo ofanzivnije, a imat će i Anela iza leđa, koji bi trebao biti mnogo više defanzivan. Hajrović bi mogao ponovo biti spasioc
, ali očekujem mnogo od Kvržića, jer on bi mogao biti veliko iznanađenje za Izraelce.
Najavljeni sastav je ok, jer teško da može bolje od ovog, jer nije ni imao veliki/bolji izbor od igrača koje je pozvao. Nadam se da će Lulić napakon odigrati jednu dobru utakmicu, jer trebao bi igrati mnogo ofanzivnije, a imat će i Anela iza leđa, koji bi trebao biti mnogo više defanzivan. Hajrović bi mogao ponovo biti spasioc
Mene sad više puca nervoza hoćel' ovi moji debili nafidat Amumua nego zbog tekme.sajo10 je napisao/la:Mene je nervoza prestala da puca vec od meca sa Nigerijom, kad je u pitanju nasa A-selekcija. Nazalost.Principatus je napisao/la:Mene vec pocinje lagano pucati nervoza.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzeti malo kad krene Belgija i Vels, sutra rano ustat i sve naučitFaraonTM je napisao/la:Imam i ja 5 parcijalnih one tamo sedmice, ma ne bi vala sad uzeo učit nema tih parasamocelik je napisao/la:Ajdeee ja sam se već pomirio da sutra ne polažem ispitUnofficialpage je napisao/la:Imam naučit 30 stranica do sutra ali ne mogu. Draže mi čitat ovo.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne sjecam se da sam bio ovoliko nervozan prije nase tekme, jedino prije Nigerije sam bio nervozniji. Ne smijemo izgubiti.
- DragonGirl
- Kontakt:
Hajde momci molim vas, večeras pustimo Papeta, pustimo sve njegove nebulozne izjave, poteze itd, barem do završetka ove utakmice. Budmo uz ove momke, ko god istrči, navijajmo za pobjedu naše domovine, našeg tima jer to je trenutno najvažnije, važnije od bilo kojeg selektora i vjerujem da svi oni kojima je BiH u srcu razmišljaju tako. O svemu ostalom se može diskutovati i vjerovatno će se itekako diskutovati nakon završetka, ali sada:
HAJMO BOSNO!!!

HAJMO BOSNO!!!
- prasovic89
- Kontakt:
Izraelski navijači složni : "Bosanski navijači po cijeli dan plaču i kukaju u Jerusalemu zbog Palestinaca, treba ih zajedno sa njima likvidirati.."
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Jao jest me strah kakav ce biti sastav, formacija i strategija...nadam se bez nekih taktickih karafeka...
Gdje to procita ?prasovic89 je napisao/la:Izraelski navijači složni : "Bosanski navijači po cijeli dan plaču i kukaju u Jerusalemu zbog Palestinaca, treba ih zajedno sa njima likvidirati.."
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Mi veceras ne mozemo izgubiti. 
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
I da odigramo nerijeseno isto nam dode kao da smo izgubili.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Mi veceras ne mozemo izgubiti.
Raznijet cemo ih ko kurbansku kozicu po medzlisima 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prognoza 0 - 1 Senad Lulic 71'
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], D97, Goalgetter, LeCoq, legendarnadruga, Normus90, Tihi i 62 gosta.