FK Sloboda (opšte diskusije)
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
Veseli je beton. Bas im je dusu vadio.
Tako ce i na proljece
Tako ce i na proljece
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tryg je napisao/la:Ovaj amerikanac samo lupa gluposti, treba ga malo ispitati al ostavljam to strucnim osobama.
Nego kad dodjes u seher obavezno nam se tagiraj na fb-u![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta to ja pametujem ? Sto kazem da ste ovdje dosli na temu I I odmah uvrede..onda ovaj nas vam odgovori jos gore I vi onda kolektivno pljujete I vredjate...a .tvoj seher je koliko I moj s obzirom da su Zelju navijali uglavnom doslje , a.dodam li tome da imam vise familije u tvom tvom gradu nego u svom odnosno nana I ostala familija,.djecu ce mi odgajati zena iz tvoje carsije onda ne vidim sto se nebi tagovao ? ...kad si ti.to procitao da sam ja napisao nesto protiv Sarajeva ? Za mene samo postoji navijacki I rivalitet dva kluba.
Sad pitam ja tebe jesi li ti pravi sarajlija?..ali nemoj lagat odakle su tvoji?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dodju ovde u nadi da ce im biti bolje, sto je logicno glavni je grad, grad je pun doseljenika iz svih dijelova nase fine drzave. Potpuno razumljivo, BG npr. ne moze disat od doslja iz podgorice...jah podgorice, mislis da su u ZG svi zagrebcani? vise bosanaca imas u zg nego pravih zagrebcana. Da ne nabrajem ostale gradove, puno veci od ovih navedenih.
Samo sto se to kod nas sve drugacije gleda.
I otkud ti to da su za Zelju navijali uglavnom doslje, citiram bluesa sa prethodne stranice koji je fino to pojasnio
Samo sto se to kod nas sve drugacije gleda.
I otkud ti to da su za Zelju navijali uglavnom doslje, citiram bluesa sa prethodne stranice koji je fino to pojasnio
"Eto, lijepo je što je rasprava vođena u normalnom tonu, bez izljeva seljakluka, psovki, vrijeđanja, i seljačkih doskočica, i za kraj za ove neupućene Tuzlake, što Sarajevo vide na klixu i na teveu, ima nas još uvijek u ovom gradu koji nismo iz Sandžaka, Foče, Goražda, nego iz Sarajeva, i pazite paradoksa, većina nas navija za Željezničar (ništa protiv ljudi koji su doseljenici u naš grad, i prihvatili standarde gradskog života, dok za ove suprotno od ovoga mogu reć' da su vjerovatno pristalice manjeg kluba iz Sarajeva, zbog razloga : Doš'o sam u Sarajvo, moram za Sarajvo navijat, jer neću bit sarajlija ako za Želju navijam). Pozz.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamolio bih te da prestanes siriti dezinformacije jer ima ozbiljnih sarajlija i tuzlaka koji ovo citaju. Znam da ti vjerovatno vrlo tesko pada to sto Zeljeznicar nije osnovan u Sarajevu vec pored tadasnjeg Sarajeva i da su tvoj klub osnovali zeljeznicari, hrvatski doseljenici iz zapadne Hercegovine. Naravno, nemam nista protiv tih ljudi i pisem ovo samo zato da te ispravim jer ne volim ljude koji izmisljaju da bi sebe utjesili. Isto tako, uvjeren sam da znas da je Zeljeznicar "dobio" navijace preko noci poslije tuznih desavanja u nasoj drzavi. Klub koji je osnovan kao prigradski klub nikada nije imao i nikada nece imati gradsku strukturu navijaca, vecinski. Prije nego sto su se Manijaci ugasili medju glavnim vodjama navijaca su bili kriminalci iz Sandzaka a glavni vodja je Albanac dok su kod nas naprimjer svi odavde i to iz strogog centra grada Sarajeva. Necu spominjati sada prigradska naselja jer je to bukvalno mix svega i svacega na svakoj strani a i uvjeren sam da znas "cija" je Carsija. Mogu ovako do sutra ali prvenstveno necu da zamaram tuzlake sa pricom koja ih ne interesuje i ovim putem im se izvinjavam za ovaj post ali sam morao reagovati na ovo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mene boli briga za Sarajevo. Samo neko niko ne omalovazava Tuzlu, a pogotovo ovi sto navijaju za Zelju, a imaju veze sa Sarajevom toliko koliko i ja..Sloboda i Tuzla ispred svega.
Mene boli briga za Sarajevo. Samo neko niko ne omalovazava Tuzlu, a pogotovo ovi sto navijaju za Zelju, a imaju veze sa Sarajevom toliko koliko i ja..Sloboda i Tuzla ispred svega.
Moj mortemHZ kakvu glupost napisa... dobro, mi dobili navijace preko noci, a vi klub.
u kakvoj zabludi zivis, ne moras da pises to sve, jer svi mi dobro znamo za koga je prava raja navijala i navija. Pocni od ranih 80tih pa do danas (npr)
Za koga su poznatije face navijali (rodjene sarajlije, pa jel ? ).
Dok je vas najpoznatija faca ovaj momak sa carsije, ljubi ga brat ovako napacenog.
Za Zelju su svi mogli navijati, dog ste vi dizali parole "Bolje treci uz Allaha, nego prvi uz pomoc i ljubav vlaha"
Kakvi crni kriminalci, o cemu pricas? i kakav glavni vodja Albanac? Moj Mortem..
Vasa je carsija zato sto imate Ginis i Kasabu tu? Bravo. Mojne toga, dosljo prvo sto uradi, uzme sal sarajeva na carsiji i pravac kosevo, i pravi sarajlija.
Takodjer se izvinjavam sto smo skrenuli sa teme, ali morao sam odgovoriti momku. Moderator, reaguj ako treba
Mortem do sljedeceg pisanja

u kakvoj zabludi zivis, ne moras da pises to sve, jer svi mi dobro znamo za koga je prava raja navijala i navija. Pocni od ranih 80tih pa do danas (npr)
Za koga su poznatije face navijali (rodjene sarajlije, pa jel ? ).
Dok je vas najpoznatija faca ovaj momak sa carsije, ljubi ga brat ovako napacenog.
Kakvi crni kriminalci, o cemu pricas? i kakav glavni vodja Albanac? Moj Mortem..
Vasa je carsija zato sto imate Ginis i Kasabu tu? Bravo. Mojne toga, dosljo prvo sto uradi, uzme sal sarajeva na carsiji i pravac kosevo, i pravi sarajlija.
Takodjer se izvinjavam sto smo skrenuli sa teme, ali morao sam odgovoriti momku. Moderator, reaguj ako treba

Mortem do sljedeceg pisanja

nasa noc traje danima
stvarno ne znam ko od vas dvojice je u pravu, al' oplakao sam na Memu i ovaj gif dole

Ni srbi vam ravni nisuMortemHz je napisao/la:Zamolio bih te da prestanes siriti dezinformacije jer ima ozbiljnih sarajlija i tuzlaka koji ovo citaju. Znam da ti vjerovatno vrlo tesko pada to sto Zeljeznicar nije osnovan u Sarajevu vec pored tadasnjeg Sarajeva i da su tvoj klub osnovali zeljeznicari, hrvatski doseljenici iz zapadne Hercegovine. Naravno, nemam nista protiv tih ljudi i pisem ovo samo zato da te ispravim jer ne volim ljude koji izmisljaju da bi sebe utjesili. Isto tako, uvjeren sam da znas da je Zeljeznicar "dobio" navijace preko noci poslije tuznih desavanja u nasoj drzavi. Klub koji je osnovan kao prigradski klub nikada nije imao i nikada nece imati gradsku strukturu navijaca, vecinski. Prije nego sto su se Manijaci ugasili medju glavnim vodjama navijaca su bili kriminalci iz Sandzaka a glavni vodja je Albanac dok su kod nas naprimjer svi odavde i to iz strogog centra grada Sarajeva. Necu spominjati sada prigradska naselja jer je to bukvalno mix svega i svacega na svakoj strani a i uvjeren sam da znas "cija" je Carsija. Mogu ovako do sutra ali prvenstveno necu da zamaram tuzlake sa pricom koja ih ne interesuje i ovim putem im se izvinjavam za ovaj post ali sam morao reagovati na ovo.
Igra li vam Zeba ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gator je napisao/la:Ni srbi vam ravni nisuMortemHz je napisao/la:Zamolio bih te da prestanes siriti dezinformacije jer ima ozbiljnih sarajlija i tuzlaka koji ovo citaju. Znam da ti vjerovatno vrlo tesko pada to sto Zeljeznicar nije osnovan u Sarajevu vec pored tadasnjeg Sarajeva i da su tvoj klub osnovali zeljeznicari, hrvatski doseljenici iz zapadne Hercegovine. Naravno, nemam nista protiv tih ljudi i pisem ovo samo zato da te ispravim jer ne volim ljude koji izmisljaju da bi sebe utjesili. Isto tako, uvjeren sam da znas da je Zeljeznicar "dobio" navijace preko noci poslije tuznih desavanja u nasoj drzavi. Klub koji je osnovan kao prigradski klub nikada nije imao i nikada nece imati gradsku strukturu navijaca, vecinski. Prije nego sto su se Manijaci ugasili medju glavnim vodjama navijaca su bili kriminalci iz Sandzaka a glavni vodja je Albanac dok su kod nas naprimjer svi odavde i to iz strogog centra grada Sarajeva. Necu spominjati sada prigradska naselja jer je to bukvalno mix svega i svacega na svakoj strani a i uvjeren sam da znas "cija" je Carsija. Mogu ovako do sutra ali prvenstveno necu da zamaram tuzlake sa pricom koja ih ne interesuje i ovim putem im se izvinjavam za ovaj post ali sam morao reagovati na ovo.
Igra li vam Zeba ?
Na koga se ovo sto se tice Srba ? .
Zeba ne igra na turniru...vazni igraci nisu se odlucili igrat ovaj turnir imaju idmor I bolje zdrav uci u sezonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ne shvatam zasto dopustate raznim imbecilima da vas spuste na svoj nivo? Pa nemojte se takmiciti u seljakluku sa Sarajlijama ili drugima koji pise ovdje. Opustite se, uzivajte 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Ko ce biti u pravu. Nadrealisti svi Zeljini, Zabranjeno pušenje isto tako. Njima je Memo vrh dobro im čovjek napisa. Čuj čaršija njihovaChinaglia je napisao/la:stvarno ne znam ko od vas dvojice je u pravu, al' oplakao sam na Memu i ovaj gif dole![]()

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Svakome od nas je drag neki sporedni klub koji je nekad bio clan elitnog drustva dok je danas vise mrtav nego ziv, meni je Uerdingen pravo zanimljiv i redovno pratim njegove razultate.Cocaine je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]
samo Sloboda
Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingen
jesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo 

Ovom Hans Kristijan AnderesnuSaltCityAttack je napisao/la:Gator je napisao/la:Ni srbi vam ravni nisuMortemHz je napisao/la:Zamolio bih te da prestanes siriti dezinformacije jer ima ozbiljnih sarajlija i tuzlaka koji ovo citaju. Znam da ti vjerovatno vrlo tesko pada to sto Zeljeznicar nije osnovan u Sarajevu vec pored tadasnjeg Sarajeva i da su tvoj klub osnovali zeljeznicari, hrvatski doseljenici iz zapadne Hercegovine. Naravno, nemam nista protiv tih ljudi i pisem ovo samo zato da te ispravim jer ne volim ljude koji izmisljaju da bi sebe utjesili. Isto tako, uvjeren sam da znas da je Zeljeznicar "dobio" navijace preko noci poslije tuznih desavanja u nasoj drzavi. Klub koji je osnovan kao prigradski klub nikada nije imao i nikada nece imati gradsku strukturu navijaca, vecinski. Prije nego sto su se Manijaci ugasili medju glavnim vodjama navijaca su bili kriminalci iz Sandzaka a glavni vodja je Albanac dok su kod nas naprimjer svi odavde i to iz strogog centra grada Sarajeva. Necu spominjati sada prigradska naselja jer je to bukvalno mix svega i svacega na svakoj strani a i uvjeren sam da znas "cija" je Carsija. Mogu ovako do sutra ali prvenstveno necu da zamaram tuzlake sa pricom koja ih ne interesuje i ovim putem im se izvinjavam za ovaj post ali sam morao reagovati na ovo.
Igra li vam Zeba ?
Na koga se ovo sto se tice Srba ? .
Zeba ne igra na turniru...vazni igraci nisu se odlucili igrat ovaj turnir imaju idmor I bolje zdrav uci u sezonu
koji glupanCocaine je napisao/la:Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingenjesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo

Sloboda Tuzla
Prejako stari. Kidaš humoromfukaratz je napisao/la:koji glupanCocaine je napisao/la:Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingenjesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo

jarane ti kidas spamovima ima vec dva mjeseca, postavljas nekakve slike od prije 100 godina i klipoveCocaine je napisao/la:Prejako stari. Kidaš humoromfukaratz je napisao/la:koji glupanCocaine je napisao/la:Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingenjesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo

Sloboda Tuzla
Kao prvo ja i ti nismo nikakvi jarani i kakvi spamovi. Nisam ti ja kriv sto od klipova i slika imas postavit samo skup za spas Slobode da se ne ugasi nakon asmirove odluke o povlacenju
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav humor..Cocaine je napisao/la:Prejako stari. Kidaš humoromfukaratz je napisao/la:koji glupanCocaine je napisao/la:Nisam te skontao jer je Velez jos clan pl ali dobro. Slika nije bila provokacija nego je ono dobra drama. I cuj Uerdingenjesi to bio 92-95 u njemu. Bjezi tamo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 27 gostiju.