Kakav glupan trener, drži (po)najboljeg veznjaka lige na klupi, pa pobijedi protiv Evertona u gostima...
Čekamo da naš Xavi dobije koji minut pa da mentalni bolesnik opet napiše roman u kojem prska nas hejtere.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Brate pusti hijenu vidis da je preglupa. Ogranicen ko balkon . Niko normalan nebi podrzo morza, samo ta glupa zaostala stoka.TedBundy je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:58Ima li fanatica na ovoj temi dok je Vrana Vrančić zakucan za klupu? Nešto ga se ne može primijetiti.![]()
Kakav glupan trener, drži (po)najboljeg veznjaka lige na klupi, pa pobijedi protiv Evertona u gostima...
Čekamo da naš Xavi dobije koji minut pa da mentalni bolesnik opet napiše roman u kojem prska nas hejtere.
TedBundy je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:58Ima li fanatica na ovoj temi dok je Vrana Vrančić zakucan za klupu? Nešto ga se ne može primijetiti.![]()
Jesi ga nasao.... a sta kaze ja fanaticVucevich je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:55TedBundy je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:58Ima li fanatica na ovoj temi dok je Vrana Vrančić zakucan za klupu? Nešto ga se ne može primijetiti.![]()
Čekamo da naš Xavi dobije koji minut pa da mentalni bolesnik opet napiše roman u kojem prska nas hejtere.![]()
Ja mislim da svaki od tih sto si prozvao itekako postuje bh igraca odnosno Vrancica u ovom slucaju i želi mu da se nametne u EPL a samim tim i bude medju 23 igraca bh tima...cak i Hank.DrFilgud je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:05Vrancic igra u EPL, 90% reprezentativaca koje guraju ovi sto pletu po Vrancicu, ne moze dobaciti do championshipa.
Ukljucujuci Sehica, Sarica, Bajica, Todorovica, Hodzica, Civica, Zakarica, Mujakica, Mihojevica, Kovacevica, Pirica, Hajradinovica, Menala...
Zato postujte bh igraca kojeg imate zadovoljstvo vidjeti u najjacoj ligi svijeta.
Naravno da želim svakom našem reprezentativcu uspjeh, samo, smiješno je gledati perača guzova, propalog talenta Sturma, kako pjeni i nervira se.hurem je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:51Ja mislim da svaki od tih sto si prozvao itekako postuje bh igraca odnosno Vrancica u ovom slucaju i želi mu da se nametne u EPL a samim tim i bude medju 23 igraca bh tima...cak i Hank.DrFilgud je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:05Vrancic igra u EPL, 90% reprezentativaca koje guraju ovi sto pletu po Vrancicu, ne moze dobaciti do championshipa.
Ukljucujuci Sehica, Sarica, Bajica, Todorovica, Hodzica, Civica, Zakarica, Mujakica, Mihojevica, Kovacevica, Pirica, Hajradinovica, Menala...
Zato postujte bh igraca kojeg imate zadovoljstvo vidjeti u najjacoj ligi svijeta.
Mislim da samo udara onako kontru Fanaticu i slicnima koji zapravo jesu oni koji znaju da mrze i ne zele nekome dobro od nasih igraca (a njihov broj nije mali).
Ok...ne slazem se ni ja s pozivima nekih igraca, ali nikada necu vrijedjati...u tome je sva poenta.
Treba ovaj forum ocistiti od nekih bolesti...da ne budem grub i kazem bolesnika.
Tili je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:12Jesi ga nasao.... a sta kaze ja fanaticVucevich je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:55TedBundy je napisao/la: ↑23 nov 2019, 17:58Ima li fanatica na ovoj temi dok je Vrana Vrančić zakucan za klupu? Nešto ga se ne može primijetiti.![]()
Čekamo da naš Xavi dobije koji minut pa da mentalni bolesnik opet napiše roman u kojem prska nas hejtere.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, antisisoja1919, aqarius, bhfanatic14, BIHpatriota, Bordo10, Bosanac90, bvsic, CAGarfia, DanijelTZ, DjaniTarik, EdinjoBos, ELDIABLO20, galia95, Google Adsense [Bot], JackW, jasmin10, Micron, Muumii, NebeskaSila96, NerminFatic, Rauber33, Scholl, Sheyi, signalidunapark, smajke, TheTruth34, totasef1, Venom i 215 gostiju.