Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Bla bla bla
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovaj Delic je neki baustelac bezbeli.
Evo imate u Prijedoru novog idola.
Mozete otvoriti temu velicanja.

Steta sto bosnjaci nisu slozni kao narod. Posaljes par momaka u po noci i prebiju te likove poput tog marijanovica. Dva put bi drugi put razmislio kad krene na nekog. Jedino tako s cetnicima treba.DrFilgud je napisao/la:Evo imate u Prijedoru novog idola.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
kako je bilo ljepo dok su ovi duhoviti ordinirali samo po chetnikovoj temi:-)DrFilgud je napisao/la:Evo imate u Prijedoru novog idola.
Hasagic teska klosarcina
DrFilgud je napisao/la:Evo imate u Prijedoru novog idola.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako je stvar u Asmiru, onda bi Robi trebao tako da kaze. Ako nista drugo, onda radi sebe, da se ogradi od svakakvih teorija. Ovako samo prica gluposti o tome kako ce mozda pozvati Begovica ako se izbori za mjesto u Bournemouthu, dok mu jedan Piric i Kjosevski stoje na spisku. Jedan dan prica kako racuna na Hajrovica, a drugi kaze da neovisno od povrede vjerovatno opet ne bi bio na spisku jer je isti sastavio prije te povrede. Nek izadje otvoreno i kaze 'Begovic nece da sjedi na klupi, a Hajrovic mi se ne uklapa u ono sto sam ja zamislio' i nek bude vise gotova prica. Ovako samo daje municiju pljuvacima koji jedva cekaju kiks.
Ne treba iznositi prljavi ves van svlacionice. Pa vidite li da reprezentativci u svakoj izjavi govore da je atmosfera u ekipi bolja nego ikad te da svi jedva cekaju okupljanje. Ne mogu vjerovati da vi mislite da bi Dzeko, Pjana, Besic, Kolasinac ... sutali da je Asmir bez veze kaznjen. Asmir je profesionalan dok je po njegovom i konacno mora shvatit da vise nije Bazdarevic na klupi da bi mu to prolazilo. Ako zeli i dalje igrati u ekipi naravno. Sto se Hajrovica tice neka prestanu zivkati i smire hormone pa ce mozda i biti pozvan. Tu Robi malo silji ali da je ispostovao Dinamo i pozvao 3-4 potencionalna reprezentativca iz Zagreba mogu mislit sta bi se tek onda pisalo.mire96 je napisao/la:Ako je stvar u Asmiru, onda bi Robi trebao tako da kaze. Ako nista drugo, onda radi sebe, da se ogradi od svakakvih teorija. Ovako samo prica gluposti o tome kako ce mozda pozvati Begovica ako se izbori za mjesto u Bournemouthu, dok mu jedan Piric i Kjosevski stoje na spisku. Jedan dan prica kako racuna na Hajrovica, a drugi kaze da neovisno od povrede vjerovatno opet ne bi bio na spisku jer je isti sastavio prije te povrede. Nek izadje otvoreno i kaze 'Begovic nece da sjedi na klupi, a Hajrovic mi se ne uklapa u ono sto sam ja zamislio' i nek bude vise gotova prica. Ovako samo daje municiju pljuvacima koji jedva cekaju kiks.
Za nekoliko dana igramo prvu utakmicu kvalifikacija, a onda i možda jednu od najvažnijih protiv Grčke kući. Moje mišljenje i ujedno i moja poruka je da se javnost treba fokusirati na te dvije utakmice, momcima dati podršku i ući u kvalifikacije sa šest bodova, jer to je ono što je najvažnije”, kazao je Begović pa nastavio:
“Selektor je taj koji bira igrače, a Prosinečki je odlučio da mu u ovom trenutku ne trebam i nije moje da to komentarišem, pogotovo ne u medijima jer ja vjerujem da je uvijek najbolje razgovarati s ljudima. I to otvoreno i iskreno. Kada su u pitanju razlozi, ne znam baš ništa više od novinara ili čitalaca. Sve što znam je ono što je selektor rekao u medijima. Sa mnom niko iz stručnog štaba ili Saveza nije razgovarao u vezi ovoga ili bilo čega drugog.
gospodin!
Novi treneri vazda grade autoritet na velikim facama ... Robi gradi na Asmiru i podgrijava na Hajrovicu ... a poklopilo mu se da je Seha na nivou pa moze jos jedno vrijeme siljit kit@ nad njim ... zao mi Asmira ali mogli smo proci i gore ... mogo je na Edina ili Miralema ... e tek tad bi imali belaj ... uglavnom, Asmir ce branit jos 6-7 godina najmanje a Robi je za godinu dvije bivsi tako da cemo gledat Asmira opet koju godinu ...mire96 je napisao/la:Ako je stvar u Asmiru, onda bi Robi trebao tako da kaze. Ako nista drugo, onda radi sebe, da se ogradi od svakakvih teorija. Ovako samo prica gluposti o tome kako ce mozda pozvati Begovica ako se izbori za mjesto u Bournemouthu, dok mu jedan Piric i Kjosevski stoje na spisku. Jedan dan prica kako racuna na Hajrovica, a drugi kaze da neovisno od povrede vjerovatno opet ne bi bio na spisku jer je isti sastavio prije te povrede. Nek izadje otvoreno i kaze 'Begovic nece da sjedi na klupi, a Hajrovic mi se ne uklapa u ono sto sam ja zamislio' i nek bude vise gotova prica. Ovako samo daje municiju pljuvacima koji jedva cekaju kiks.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
zna li mala taylor da je polubosanka
Ko je ovaj novinar Mlaco? De jos jednom napisi da je Begovic primio CAK 103 gola u Bournemouthu, nismo te ostalih 5252627 puta razumjeli.
bilo je pitanje vremena, isto kao sto je i u repki.
fanatic samara neznalice haha
fanatic samara neznalice haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.