FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
imam neki sugavi osjecaj da ce ih real pregazit sutra 

Sve veliki navijaci a niko ne zna da je danas 110-ta godisnjica barcelone 

Our religion is not for business !
Contro il calcio moderno !
Contro il calcio moderno !
ma gdje si ogromni
gdje si bio kad se pricalo o tome da je derbi za rodjendan

ser del barça es el millor que hi ha !
Ima najmanje 7 dana kako se pricalo da El Clasico pada na rođendan Barsezer0 je napisao/la:Sve veliki navijaci a niko ne zna da je danas 110-ta godisnjica barcelone

111-ta godisnjica fulio si godinuzer0 je napisao/la:Sve veliki navijaci a niko ne zna da je danas 110-ta godisnjica barcelone

Jos veci motiv da im sutra ocitaju lekciju,i tako proslave rodjendan....sve u znaku jedinica pa nek bude i jedan 1 na kladari moze sa hendikepom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- dr.van nostrand
- Kontakt:
a ko docekuje kuci slabasni Auxerre , jel Levante ili Real M ??vjerovatno bi Real dobio Ajaxa u onakvoj formi i sa drugim timom ali ja opet kazem mogao je Mourinho bez najvecih zvijezda igrati ..(a znam da nije u potpunosti najaci sastav) sta se odmah palite ...Arbrloa cuj , ne bi ga ni doveo Mourinho da ga nije tu zatekao u timu..usput se izvinjavam sto ovako moram da reagujem na temi gdje to ne pripada i s kojom nema nikakve veze ovcaj post ..anonymousHD je napisao/la:sry, što pišem po ovoj temi, al' malo je ovo retardiran post.. prvo najjači sastav nije bio, albiol, arbeloa, lass, pedro leon i benzema su igrali, a oni nisu u najjačem sastavu. kako ova utakmica nije bitna? ako pobjedimo prvi smo i idemo sigurno, na lakšeg protivnika u osmini. gloop! i kakvo je bilo poniženje u areni? o čemu ti pričaš? jes' ti dobar? malo da posjetiš psihologa..dr.van nostrand je napisao/la:ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni !

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jos 9h
uhhh bice dobra tekma,
Man.U, Juve, Milan, Bayern, LFC, Chelsea, Inter??
Oci su danas samo Barcu i Madrid

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 nov 2010, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- neutralan__
- Kontakt:
uprteLos_Blanos2 je napisao/la:Jos 9huhhh bice dobra tekma,

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ocekujem pobjedu Blaugrane sve ostalo je ravno izenađenju...2:1...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Interesuje me da li ima prijenos utakmice veceras i na kojem kanalu? Hvala unaprijed 

Večeras zajedno do pobjede!

Visca Barca!!!

Visca Barca!!!

- Los_Blanos2
- Kontakt:
ehhh sada moze pivamandraX je napisao/la:Večeras zajedno do pobjede!![]()
Visca Barca!!!

Hala Madrid
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
imaL meze? 

- -Barcelona-
- Kontakt:
sretno igracima barce veceras i da pobjede real,sigurno da ce im trebati srece kad pocne utakmica u 21h,cini se da kod reala nece igrati higuain(mada mislim da to murinho muti nesto),a kod nas mislim da su svi spremni iz prvih 11...
samo neznam hoce li pep krenuti sa nesto defanzivnijom varijantom sa keitom u sredini i iniestom na krilu ili ce pedro na krilo a iniesta u sredinu(mislim da ce biti ova druga solucija).......veceras idem u neki kafic gledati utakmicu jer nevjerujem ovim linkovima
samo neznam hoce li pep krenuti sa nesto defanzivnijom varijantom sa keitom u sredini i iniestom na krilu ili ce pedro na krilo a iniesta u sredinu(mislim da ce biti ova druga solucija).......veceras idem u neki kafic gledati utakmicu jer nevjerujem ovim linkovima

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
...e da li netko zna koliko se naplacuje svaki prekoraceni gigabajt na adsl...-
Jel zna ko kako nastimat digitalnu na lcdu ?
ser del barça es el millor que hi ha !
-
- Kontakt:
Utakmica ti uzme oko 400mb.. a svakih 100mb naplacijes 1km + pdvenobarca je napisao/la:...e da li netko zna koliko se naplacuje svaki prekoraceni gigabajt na adsl...-

...hvala na odg...ja imam jos oko 600,700MB ali me strah da ne prekoracim,a neki su mi govorili kako se to placa mnogo...HalaMadrid je napisao/la:Utakmica ti uzme oko 400mb.. a svakih 100mb naplacijes 1km + pdvenobarca je napisao/la:...e da li netko zna koliko se naplacuje svaki prekoraceni gigabajt na adsl...-eto pa skontaj se
hahah 1 GB prekoracen kosta oko 12 KM sa pdv , ne isplati se prekoracit
nego imal gdje prenos od tv kanala ?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.