Zato chin up i deremoooooo ih

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
upravo, hem je glupo imati pripreme radi 4 utakmice, hem slabo mozes uigrati ekipuneno#4 je napisao/la:Ma zelio sam neko vece ime..Makedoniju, Rusiju, Izrael..Ovako ce kvalifikacije otici u vjetar..nerminh74 je napisao/la:upste nam ne lezeneno#4 je napisao/la:Velika Britanija..Nisam zadovoljan..
13.08.2014 vs GBRel-fighter je napisao/la:Vidim na stranici FIBA-e da kvalifikacije pocinju 10.08. 2014. utakmicom izmedju Islanda i Velike Britanije. Hocemo li i mi igrati u nekom slicnom terminu (par dana kasnije) ili mozda nekad poslije (mjesec-dva)?
Dovodi se novi Amerikanac najvjerovatnije jer Zack pauzira ovo ljeto, zeli da zalijeci povrede, odmori itd.Cartman je napisao/la:Zna li se hoce li Zack igrat, ili se dovodi neki drugi Amerikanac?
KK_Bosna je napisao/la:koliko ja znam - sve drugoplasirane idu na eurobasket... ustvari, sve ekipe koje su tri puta uspjesno opucale na kos idu na evropsko...nerminh74 je napisao/la:neno, ako izgubimo obje od rusije postoji sansa da budemo najlosija drugoplasirana ekipa koja ne ide na EP
tanzla je napisao/la:Ko ima dobar u GB osim Denga? Freeland? Hoce li igrati on?
Evo MT na twitteru kaze da grupa nije losa, ja se slazem.
Nece ti taj igrati za Veliku Britanijufilip13 je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ko ima dobar u GB osim Denga? Freeland? Hoce li igrati on?
Evo MT na twitteru kaze da grupa nije losa, ja se slazem.
ben gordon
Bio je 2008 na širem spisku i nije igrao.filip13 je napisao/la:zna li ko je li gordon ikada igrao za britaniju,meni se čini da je nekad nešto malo odigrao?
Ethel je napisao/la:Bio je 2008 na širem spisku i nije igrao.filip13 je napisao/la:zna li ko je li gordon ikada igrao za britaniju,meni se čini da je nekad nešto malo odigrao?
2012 bio na spisku za Olimpijadu i nije zaigrao jer je treadovan u Charlotte i kako kaze ne moze se posvetiti i timu i reprezentaciji.
Što znači nikada nije zaigrao ni jednu utakmicu za Veliku Britaniju
24filip13 je napisao/la:koliko repki će biti na eurobasketu?
Ethel je napisao/la:24filip13 je napisao/la:koliko repki će biti na eurobasketu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.