Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Lec nemoze smanjit zaostatak za Verstappenom
Nije mi jasno ovo držanje Leclerca, kontam da usporava Mercedese dok im Vettel ne priđe, a onda ga svejedno povuku.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jbt pa skoro sekundu po krugu Merc je brzi od njih.
Unistili trku Leclercu ejvala im
Unistili trku Leclercu ejvala im
- Donnie Darko
- Kontakt:
"charles nisi sekundu+ po krugu brži od sebastiana, propusti ga do kraja kruga"
Koda je bitno jbt to...bio 3 il 4 isti qurac ...bar iz perspektive Ferraria
- BosniaBoston
- Kontakt:
KLOCKO POKLONI TITULE NEWEYU
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako je glup Ferrari u pm. Vidis da si sporiji i da ce te uzet Max kroz boks, ostavljaju Leclerca dva tri kruga duze, da nabiju Maxu finu zalihu sta li 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Glupani iz ferrarija stavljaju vettela koji se priblizava bottasu u box 
#Punoljetstvo
Sad kad bi stopao Lec malo Bottasa bilo bi vrh. Ali koliko je to moguce 
MCLAREN

Koji **** su Leca povukli u Box?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hamilton se nije vidio,a vodi utrku.Pokazatelj dosadne trke.Vettel korektno,Leclerca zguzio ferari(evo sad problemi s mjenjacem)
#Punoljetstvo
Znaci sezona gotova nakon 3 utrke, jedino da dopuste Bottasu da se bori, da makar nesto bude zanimljivo
Jedan grad, jedna ljubav!
Gasly i RedBull karaju Ferrari kad god stigne...
Kako dosadna utrka jbt.Al najjaci mi je Hamilton.Mercedes povuce prvo Bottasa u boks prije njega,jer haman kasni 6-7 sekundi za njim kako bi se haman odbranio od Ferrarija pozadi,a Hamilton se odmah javlja na radio u fazonu "why did you call Valteri first"
Mozda je samo jace od toga ova bezmudost Bottasa da nesto uradi po pitanju prve pozicije .On haman smije pobijedit samo ako Hamilton nema apsolutno nikakve sanse za istom.Pa svasta su ljudi pricali za Rosberga,al je covjek bar imao muda da ide po pobjede iako mu je bilo namijenjeno da bude drugi vozac.
Drugo,Ferrari opet pokazuje da nisu dorasli nicemu ozbiljnom.I dalje guraju ovog svabu za kojeg se zna da se ne moze priblizit tituli ukoliko nema sekundu brzi bolid.S druge strane upropastili su utrku onom Leclercu losim odlukama i totalnom nesposobnoscu.Prvo ga ostave na stazi duze nego sto treba i frajer totalno zaostane za Vettelom.Poslije se javljaju i kazu imamo plan b
Haman je plan b bio takav da na kraju utrku zavrsi i iza Verstappena 
Drugo,Ferrari opet pokazuje da nisu dorasli nicemu ozbiljnom.I dalje guraju ovog svabu za kojeg se zna da se ne moze priblizit tituli ukoliko nema sekundu brzi bolid.S druge strane upropastili su utrku onom Leclercu losim odlukama i totalnom nesposobnoscu.Prvo ga ostave na stazi duze nego sto treba i frajer totalno zaostane za Vettelom.Poslije se javljaju i kazu imamo plan b
Ma Hamilton je placipicka!darker10 je napisao/la:Kako dosadna utrka jbt.Al najjaci mi je Hamilton.Mercedes povuce prvo Bottasa u boks prije njega,jer haman kasni 6-7 sekundi za njim kako bi se haman odbranio od Ferrarija pozadi,a Hamilton se odmah javlja na radio u fazonu "why did you call Valteri first"Mozda je samo jace od toga ova bezmudost Bottasa da nesto uradi po pitanju prve pozicije .On haman smije pobijedit samo ako Hamilton nema apsolutno nikakve sanse za istom.Pa svasta su ljudi pricali za Rosberga,al je covjek bar imao muda da ide po pobjede iako mu je bilo namijenjeno da bude drugi vozac.
Drugo,Ferrari opet pokazuje da nisu dorasli nicemu ozbiljnom.I dalje guraju ovog svabu za kojeg se zna da se ne moze priblizit tituli ukoliko nema sekundu brzi bolid.S druge strane upropastili su utrku onom Leclercu losim odlukama i totalnom nesposobnoscu.Prvo ga ostave na stazi duze nego sto treba i frajer totalno zaostane za Vettelom.Poslije se javljaju i kazu imamo plan bHaman je plan b bio takav da na kraju utrku zavrsi i iza Verstappena
Sto se tice Ferraria, razumjem i mislim da je ispravno u prvoj sezoni dati prednost Sebu nije ni Leclerc bio nesto dobar danas, ali ono drugo povlacenje u Box je bilo katastrofa! Imao je 10 sek prednosti nad Verstappenom i trebao je samo pratiti Seba do kraja...
Ma nek oni daju sansu kome hoce,al moje skromno misljenje jest da Vettel nema sta da trazi u borbi za titulu u kojoj nema mnogo brzi bolid.U zadnjih par sezona tj od 2014. vec u prvoj utrci sezone se moze procijenit kakve su njegove sanse za titulom.Jednostavno se ne nosi dobro u takvim situacijama.
Žalosno je ovo što radi Mercedes,najgori period F1 u historiji,ekipe nedorasle,Ferrari iz godine u godinu sve očajniji.
Hamilton će stići Shumia a realno mu nije ni do koljena...
Hamilton će stići Shumia a realno mu nije ni do koljena...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Cuj nije mu ni do koljena, a Schumi kao nije imao najbolji bolid svih godina kad je osvajao?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.