[youtube][/youtube]
Kolko ja znam, MOstarki je srce zauzeto, tako da momci, ohladite
p.s. moram priznati da Mostarka ima jako lijepo ime
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam ti fin momcurak,davno sam rekao da ne pijem alkohol sto moze i drug @the scouser potvrditiLily je napisao/la:LSD?Megamon je napisao/la:Daj Lily reci mi na cemu sam.
Devil je napisao/la:Cuj ovoga Marka sto je sve ispitao,idi uci ostavi se devojaka.
dubrava je napisao/la:Devil je napisao/la:Cuj ovoga Marka sto je sve ispitao,idi uci ostavi se devojaka.![]()
![]()
![]()
![]()
ufati se ti svoje grobarkejedna je prošla i kroz moje ruke
![]()
previše si mi ti sumnjiv sa onim malenim F.K.S Sarajevo, bojim se da se ne pališ na njega, a mozda je i uzajamno
Bravo druze upravo nesta ovakodubrava je napisao/la:Megamon, evo za tebe jedna pjesmakurdt, pogledaj kakva je ovo kafana, eto, obojicu sam zadovoljio
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Kolko ja znam, MOstarki je srce zauzeto, tako da momci, ohladite![]()
p.s. moram priznati da Mostarka ima jako lijepo ime(ne ovo Lily vego pravo
mogu li i ja tu kako upasti il ce te kod mene u kornerMonolog je napisao/la: Uh jbt, nije bad, samo dok ja ispalim iz Tuzle u Mostar. Doduše ima i kod nas u Akademiji kojekakvih "jeftinjarija". Pij kol'ko ho'š, a na kraju ostavi cenera.Nego, poznavajući tebe u toj birtiji ne bi trebali svirat narodnjOci, pa moRe i to proć'.
Još ako su oni ratni stolnjaci na stolovima, sreći nema kraja.
Napisi joj:" Lily budi moja vodicu te na The Kop i pjevacemo zajedno YNWA iako navijam za Arsenal"Megamon je napisao/la:A sto sam je krenuo po ovim "zvijezdicama"
[youtube][/youtube]
Ma jok nije kenjara zavalim se u kadu otvorim prozor i slusam vjetarfera je napisao/la:mogu li i ja tu kako upasti il ce te kod mene u kornerMonolog je napisao/la: Uh jbt, nije bad, samo dok ja ispalim iz Tuzle u Mostar. Doduše ima i kod nas u Akademiji kojekakvih "jeftinjarija". Pij kol'ko ho'š, a na kraju ostavi cenera.Nego, poznavajući tebe u toj birtiji ne bi trebali svirat narodnjOci, pa moRe i to proć'.
Još ako su oni ratni stolnjaci na stolovima, sreći nema kraja.
![]()
@kurt sto se onog jointa tice da nije **** rekao bi da bi i ja sa tobom u wc da ga zapalimima li kakvo normalnije mjesto **** ga wc
![]()
@lily ovo sa lsd-em ti je bilo bogovsko isfuravanjecestitam hahaha
pustite curu na miru ba. da ne navija za liverpool ne bi je ja branio al ovako je jedna od rijetkih kod nas
Ma jok bijelo dugme to je narodnjacki bendMegamon je napisao/la:@kurdt,moze li ova upaliti
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.