Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

-Paja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la -Paja » 07 jan 2011, 15:44

red devil88 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Neki Britanski zakoni i pravila su tako glupa i nejasna da svojevremenu Ronaldinju nisu htjeli dati radnu dozvolu za mladog talenta da dodje iz Gremia u Arsenal a recimo dali su nekakvim Rafaelu i Fabiu.
Imas i ti glupih komentara to nije normalno majke mi !!
Sta ovdje ne valja, Ronaldinja su procijenili da nije talenat a Rafael i Fabio su talenti :mrgreen: Ali zato Francuski savez tako nesto nije uradio pa je doticni zaigrao za PSG.
Dio Arsenala

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 jan 2011, 15:45

Pauk je napisao/la:Ugrožen Džekin transfer u Manchester City
:o

Čak ističu kako dobivanje radne dozvole može potrajati čak i do 28 dana. Teoretski je moguće da je ugrožen Džekin transfer u City s obzirom na to da britanska veleposlanstva imaju predviđen zakonski rok za odobrenje ulaska u državu od maksimalno 28 dana. Ne dobije li vizu unutar tri iduće sedmice, moguće je da neće moći potpisati ugovor.

izvor: preuzeto sa The Sun
Što ne znači da se ne može završiti za pola dana, ili sata ? ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jan 2011, 15:46

Sejk svoj kesu 'drjesi za Dzeki vizu rijesi :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jan 2011, 15:52

D€LUX je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ja mislim da je ovdje jos jednom dosla profesionalnost starog vuka Redzepagica. :D

Dzeko iz transfer zone nazad u Njemacku a Redzo na derbi u London. (GOLEMO)
kad budes ti odveo igraca u manchester i dogovorio sve onda nesto pametuj.,.. pa zoran tosic kad je isao u manchester imao je problema sa papirologijom i onda je urgirao sir alex ferguson i tek tad je dobio dozvolu tek toliko da ti objasnim ;)
Sta ti dodje Redzepagic ??
De mi reci majke ti koliko jezika prica i kakav mu je Engleski ?????
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 jan 2011, 15:59

kimbo je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ja mislim da je ovdje jos jednom dosla profesionalnost starog vuka Redzepagica. :D

Dzeko iz transfer zone nazad u Njemacku a Redzo na derbi u London. (GOLEMO)
kad budes ti odveo igraca u manchester i dogovorio sve onda nesto pametuj.,.. pa zoran tosic kad je isao u manchester imao je problema sa papirologijom i onda je urgirao sir alex ferguson i tek tad je dobio dozvolu tek toliko da ti objasnim ;)
Sta ti dodje Redzepagic ??
De mi reci majke ti koliko jezika prica i kakav mu je Engleski ?????
Ma kao što ti kažeš, Redzepagić nema pojma, on je nesposoban lik... ti si za njega izmislio menađerski posao. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 07 jan 2011, 16:04

a da je kojim slucajem redzepagic francuz il austrijanac a uradio ovakav posao s djekom bio bi najbollji menager na svijetu ovako je jedan bosanac pa ga mi blatimoo ha ja normala

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 16:11

kristian je napisao/la:a da je kojim slucajem redzepagic francuz il austrijanac a uradio ovakav posao s djekom bio bi najbollji menager na svijetu ovako je jedan bosanac pa ga mi blatimoo ha ja normala
Jakog menađera, Džeko je sve ovo sam zaslužio, hajd mi samo reci kako je to Redžepagić zaslušan za to? Možda tako što ga je zayebao i ostavio u Wolfsburgu još najmanje godinu dana? Da je imao boljeg menađera sad bi već bio prvi napadač nekog velikog tima: Reala, Barce ili Uniteda. A ne i dalje da se mora dokazivati po amaterskim klubovima.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 jan 2011, 16:11

Čovjek ne može 2 godine da proda najvruću moguću robu u Evropi što nas dovodi do zaključka (a ne mrzimo Redžepagića) da je veoma loš menadžer, te da su njegove pregovaračke sposobnsti ravne jednoj velikoj nuli. :mrgreen:

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 07 jan 2011, 16:13

Sexmachineboy je napisao/la:
kristian je napisao/la:a da je kojim slucajem redzepagic francuz il austrijanac a uradio ovakav posao s djekom bio bi najbollji menager na svijetu ovako je jedan bosanac pa ga mi blatimoo ha ja normala
Jakog menađera, Džeko je sve ovo sam zaslužio, hajd mi samo reci kako je to Redžepagić zaslušan za to? Možda tako što ga je zayebao i ostavio u Wolfsburgu još najmanje godinu dana? Da je imao boljeg menađera sad bi već bio prvi napadač nekog velikog tima: Reala, Barce ili Uniteda. A ne i dalje da se mora dokazivati po amaterskim klubovima.
pa redjepagic ga je uzeo kad su mu se svi smijalii pa odveo u cesku kod pliseka valjda djeko to zna ha jaa etoo reci mi jednog nasheg menadjera koji je uspjesno uradio transfer s nashim igracem a da taj igrac nije razocarao nemoj dinu pasalica brojat on je drugi svijet

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 jan 2011, 16:14

Plišek je već u Želji dok je bio Džeku uzeo pod svoje okrilje.

Redžepagić dosad nije uradio ništa vrijedno pomena. I bolje da se zadržimo na pisanju o Edinu, ko šiša Redžepagića. :mrgreen:

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 16:14

kristian je napisao/la: pa redjepagic ga je uzeo kad su mu se svi smijalii pa odveo u cesku kod pliseka valjda djeko to zna ha jaa etoo reci mi jednog nasheg menadjera koji je uspjesno uradio transfer s nashim igracem a da taj igrac nije razocarao nemoj dinu pasalica brojat on je drugi svijet
Reči ću ti samo jedno ime koje najviše doprinosi BH fudbalu: Plišek!
Redžepagić se samo našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, nula od menađera. :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 07 jan 2011, 16:19

Sexmachineboy je napisao/la:
kristian je napisao/la: pa redjepagic ga je uzeo kad su mu se svi smijalii pa odveo u cesku kod pliseka valjda djeko to zna ha jaa etoo reci mi jednog nasheg menadjera koji je uspjesno uradio transfer s nashim igracem a da taj igrac nije razocarao nemoj dinu pasalica brojat on je drugi svijet
Reči ću ti samo jedno ime koje najviše doprinosi BH fudbalu: Plišek!
Redžepagić se samo našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, nula od menađera. :roll:
80 % u premijer ligi bih nema svog menadjera eto vidish kako je vazno ovdje da imash nekog , e on je osjetio da ce nesto bit od dzeke ili sreca nevazno pustimo covjeka da odradii pa cemo vidjet sta kako :) dobro znamo nashe menadjere gdje igrace vode kao zebu u drugu ligu rusije pa cipar , norveska 2 danska druga , pa crnogorac kazahstan ili azerbejdzan nevazno neki igrace odvedu u sudan nevjerovatno al tako jee ko je stilicu menadjer ? ii josh jedno pitanjee nevezano za redjepagica da li je iskra bugojno sta dobila od zeca kad je otisao u tursku neki procenat il bilo sto ?

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 16:22

Hajd hebo Redžepagića nije bitan. 8-)
Mislim da moje komšije iz Iskre nisu ništa dobile, nažalost. Loše odrađen posao. Neka me neko ispravi ako griješim. :?

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 07 jan 2011, 16:22

pa jel potpiso ovaj nas metuzalem vise?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 jan 2011, 16:23

Živa istina. Ili u drugoj varijanti, niko nikad menadžera Džekinog ne bi ni spomenuo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 16:24

marsovac je napisao/la:pa jel potpiso ovaj nas metuzalem vise?
On se samo mogao potpisati meni na list papira, kad je dolazio u Novi. Nikada više. :evil:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 07 jan 2011, 16:27

Citam izmedju redova:

Dzeku vratili sa aerodroma u Engleskoj.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jan 2011, 16:44

Dzeko odmah puca na LP. Pa dobro, realno ove godine City definitivno zasluzuje da bude jedan od timova
koji ce u LP.
Nadam se da ce odlicno debitovati 15. Moja osjecanja su pomjesana, uvijek sam simpatizirao timove za koje
su igrali nasi momci, ali City je tim koji definitivno to ne zasluzuje.
Ja Edinu zelim sve najbolje ali bih definitivno bio sretniji da je nekakao mogao u Arsenal ili Chelsea. :)

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 jan 2011, 17:04

Evo ovako neznam neko me je pitao , ja i redzepagic nit smo u kakvom rodu nit sta... vec jednostavno covjek je uradio nesto sto ti neces uspijeti za 3 svoja zivota i njegovom zaslugom dzeko je tu gdje jest , svi su mu se smijali on je tada uzeo kao igraca dzeku , znaci imao dobar instinkt tj ono sto ti nemas... dal je njega odveo neki svabo ili sta ja znam sad bi vi svi govorili vidite sto je pametan sto je pricekao jednu sezonu vidis vako nako ... al ako je nas neki ma lopov hoce para , nema skole.. NEKAD I NE TREBA SKOLA AKO ZNAS ZARADIT PARU znaci sto je i logicno ... jos samo fali da ga pocnete kritikovat sto uzima para , nedaj boze ... po tvom misljenju to treba dzaba radit... vi ste svi pametniji od irfana , a niko za kafe nema jer nemate ni posla ni zivota 0-24 na forumima nesto laprdate svaka cast ;)))
>>No body likes us but we dont care<<

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 jan 2011, 17:06

"NJEGOVOM ZASLUGOM Džeko je tu gdje jest.."

Haos. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 7 gostiju.