Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Hombre
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Hombre » 09 okt 2014, 11:17

bagrcavi je napisao/la:A tebi crnjak :rol: Bjeli bubrezi se meze, samo nemoj pretjerati.
Sto crnjak? Radi fudbala da se crnjacim, radi jednog fudbalera? :bow:
Hah, toliko precih stvari u zivotu prika.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 okt 2014, 11:28

[youtube][/youtube]

a pored toga sam je branio lijevu stranu bez greske, sam bez beka, ne zasluzujemo te :tokralju:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 11:48

mandraX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma jok ba, treba nam harmonikas. MandraX ce ti objasniti detalje.
slika
Bravo. Jedini način da kabadahija zaigra je ako neko donese harmoniku, znači našli smo harmonikaša, udri Saleme :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 okt 2014, 11:59

Zanimljivo ce biti ako Leverkusen postavi ultimatum Spahi da izabere repka ili klub,mislim ja znam sta ce izabrati,ali mnogi su u zabludi i bit ce to prava pljuska :kafa:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 09 okt 2014, 12:09

Spahic papkic izdao svetinju, kartman i njegova idolopoklonicka svita na aparatima, od Susica jedino vece **** u ovom svemu je Spahic, Safete korumpirani bilmeze i Spahicu iskompleksirani egomanijace

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 okt 2014, 12:10

Igrači "u godinama" obično odustanu od reprezentacije s ciljem da se posvete još sezonu-dvije izazovima u klubu. To je uradio i Spahić ljetos, tako da je on "već odabrao", ako ćemo tako.

Povratak je bila lijepa ideja, ali zasad stoji na tome. Moguće je da postoji neka teorija iza te ideje. Ako dobije ultimatum ( :? ), pretpostavljam da će se držati svoje prvobitne odluke, koja je, vjerujem, i dalje primarna.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 12:15

Oko njega je uvijek sve bilo mutno, tako je i ovaj put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 okt 2014, 12:20

Spahicu svaka cast ako ne zeli da igra za Susica. Cekamo novog selektora i povratak kapitena. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 12:20

Zasto me sva ova situacija oko Spahica ne cudi?
Neko je ocekivao nesto drugacije? :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 09 okt 2014, 12:25

Koliko djece i fudbalskih neznalica ima ovdje, nevjerovatno. Raduju se sto je Spahic nece moci igrati ove dvije utakmice, zbog povrede, a ovamo nam stoperski tandem cine Sunjic i Vranjes, strasno :bow:
DD

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 okt 2014, 12:26

Burundi je napisao/la:Koliko djece i fudbalskih neznalica ima ovdje, nevjerovatno. Raduju se sto je Spahic nece moci igrati ove dvije utakmice, zbog povrede, a ovamo nam stoperski tandem cine Sunjic i Vranjes, strasno :bow:
mala ispravka, stoperski tandem će činiti Sunjić i Hadzic .. :puke:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 okt 2014, 12:28

Burundi je napisao/la:Koliko djece i fudbalskih neznalica ima ovdje, nevjerovatno. Raduju se sto je Spahic nece moci igrati ove dvije utakmice, zbog povrede, a ovamo nam stoperski tandem cine Sunjic i Vranjes, strasno :bow:
Zar nije bolje izgubiti i rijesiti se Susica? Razmisli. Svakako je i trece mjesto dovoljno za baraz.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 09 okt 2014, 12:29

hahahahaha vidi što su se okupili.
Koliko je kapiten nabio kompleksa, i na vašu žalost će nastavit nabijat :opaopa:

Produžit će ugovor i kad tele ode, vodit repku na EP i onda ako mu bude dosadno zaprijetit :mrgreen: sirotom Bayeru da mu produži ugovor da predvodi repku u Rusiju :zzz:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 12:31

Greivis je napisao/la:Spahicu svaka cast ako ne zeli da igra za Susica. Cekamo novog selektora i povratak kapitena. :kafa:
Niko ne igra za selektora nego za reprezentaciju. :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 12:33

Ovo je ona kultura Sarajeva o kojoj Virtual i Aragon pišu,takva ne postoji u Beču :rol: :rol: :rol:

[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2014, 12:34

Da je gazija zaigrao oni bi pljuvali, sad kad je izvjesno da je gazija previše povrijeđen i da nije u stanju odigrati ovu utakmicu, oni opet pljuju. Znači kakav god epilog bio, oni će pljuvati. Ali kao što se vidi iz priloženog, puno više je ljudi koji nisu mahaluše, tračare, ljudi koji ne izmišljaju tuče, skandale, i ostale gluposti iz privatnog života, koji se ne hvataju za jednu ili dvije greške u 10 godina reprezentativne karijere. Puno je više ljudi koji cijene zalaganje, borbu, požrtvovanost koju je pokazivao na terenu u svakom momentu utakmice.
DRUG NEBI TI PUNCA

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 okt 2014, 12:34

Aragon je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Spahicu svaka cast ako ne zeli da igra za Susica. Cekamo novog selektora i povratak kapitena. :kafa:
U našoj repki to baš i nije slučaj. Čovječe kako ovo sve iritira i izbacuje uz takta. Spahić ovo, Sušić ono, Džeko ništa ne zna i tako u krug samo se nekad uloge zamijene. Od reprezentacije kojoj su predviđali 2 krug SP mi smo sad jedan običan ciganluk.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 okt 2014, 12:40

Aragon je napisao/la:
Sta li bi onda Srbi rekli za Subotica i Vidica, prvi se oprostio sa 24, drugi sa 29 ? A siguran sam da ih vise cijene nego pojedini ovdje Spahica koji se oprostio u 34. godini i na kraju opet vratio da pomogne svojoj reprezentaciji jer je patriota kakvog nadaleko nema...al' eto vas tamo..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 09 okt 2014, 12:41

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jeftina predstava za naivčine :zviz:
Emir zaprijetio Leverkusenu da moraju poslat pismo da je povrijedjen, onda zaprijetio Karabegu da potvrdi dijagnozu i za kraj zaprijetio Safetu da sve to potvrdi u javnosti. Rutinski. :kafa: I Naser Oric mu je naravno pomgao u svemu tome. :kafa:
kapiten > leverkuzen > reprezentacija

:tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 12:45

Danas Spaha počinje operaciju zastrašivanja igrača Velsa,u cijelu operaciju je uključena i SIPA!
Slobodno stavite stanove,kuće,vikendice,štale,krave,kokoši,sve na BiH,2 k'o kuća!
Obogatite se uz Spahu ! :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.