PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Heller
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 14 jan 2016, 20:34

A i vi serete, i kad covjek nesto normalno napise nazor jedete ****, napnete se ko gladni srat cim on Pošalji pritisne
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jan 2016, 21:37

Najveći uspjesi do sada jesenji prvak bivše SFRJ 1989. godine i plasman u Kup UEFA. Dodao bi i ovaj sad jesenji trofej hah

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 jan 2016, 21:43

SaltCityAttack je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Prvo je kreno da pise pod nickom wienultras.U to vrijeme je bio pravo dobar za raspravu i nije izvaljivo nikakve budalastine.Onda dođe sa nickom : SOLINAS.Od toga dana nista vise na pdf Premijer Liga BiH nije bilo isto.Ova tema je bila kap koja je prelila casu ... :tokralju:
Ma kako nije, i tad se svađao. Taj nick sam mu i zapamtio, sjećam se da smo se krvili redovno samo što tad nisu bila prepucavanja nego se raja krvila na temi pl općenito. Tad je bila koalicija nas i štrumfova protiv njih jer kad su tek ušli u ligu "svašta" su najavljivali, pa jbga, samo mislim da meni nije bio ovaj nick nego neki prvi, ne sjećam se ni kako se zvao, elem nije mi dugo taj trajao. :mrgreen:

Al' momak fakat treba malo ohladiti od foruma, zato što vide da mu smeta oni ga još više i podyebavaju. A ni to nije uredu, popustite momka malo ba kakav je god, dobro vam se i češće ne sjeća familije i ostale rodbine sa tim stalnim ismijavanjem i šikaniranjem tipa Krleža i slično.

Ko je bolan sta najavljivao kad smo usli u ligu? Azmir je rekao da cemo voditi glavnu rijec I ispunjava to...mi smo se nadali stabilizaciji kluba , a I sad je prvo to pa onda rezultati...I ti covjeka repliciras koji navija za Slobodu...ja kako znam drugi su ovdje najavljivali kojekakve rezultate a a nas su negdje medju 10 trpali ..neki su se povukli sto.zbog rezultata njihovih ekipa, sto bogami I nasih

O solinasu necu nista on zna sta radi...da je pametan nebi ovo ni citao a kamo li pisao I replicirao..ali on zna necu mu ja vise pametovat
Eto ja se sjećam...

Bilo je valjda nekih koji su bili malo poneseni euforijom povratka u ligu i onim posjetama na Tušnju, pa se znala potkrast koja nerealna prognoza, a sjećam se i da je bila aktivna i ona o 'obaranju rekorda' nekih sa posjetom protiv Čelika u 2. kolu na Tušnju. :mrgreen:
1946

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jan 2016, 21:45

Format je napisao/la:Najveći uspjesi do sada jesenji prvak bivše SFRJ 1989. godine i plasman u Kup UEFA. Dodao bi i ovaj sad jesenji trofej hah

Da smo bili ekipa iz drugog grada bilo bi to puno bolje ..ako nista imali smo bolji omjer pobjeda I poraza protiv vas I komsija....to sto smo prvi dio sezone uvjek igrali dobro , u drugom.davali bodove drugima kome je trebalo to je druga stvar
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jan 2016, 21:58

Format je napisao/la:Najveći uspjesi do sada jesenji prvak bivše SFRJ 1989. godine i plasman u Kup UEFA. Dodao bi i ovaj sad jesenji trofej hah

Da smo bili ekipa iz drugog grada bilo bi to puno bolje ..ako nista imali smo bolji omjer pobjeda I poraza protiv vas I komsija....to sto smo prvi dio sezone uvjek igrali dobro , u drugom.davali bodove drugima kome je trebalo to je druga stvar
Majkemi ja ne mogu vjerovat sta sve vi pricate cuj da smo iz drugog grada hah pa kakve veze ima sto je Hajduk iz Splita ?

I gdje to iskopa omjer protiv nas i komsija jbt led hah

Zeljeznicar! 1921 !

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 14 jan 2016, 21:59

Plavo proljece

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 14 jan 2016, 21:59

Bagrcavi sta ces ti bolan ovdje, nije ovo za tebe :shh:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jan 2016, 22:13

Format je napisao/la:

Majkemi ja ne mogu vjerovat sta sve vi pricate cuj da smo iz drugog grada hah pa kakve veze ima sto je Hajduk iz Splita ?

I gdje to iskopa omjer protiv nas i komsija jbt led hah

Omjer pobjeda I poraza prije rata protiv nas nije bio na vasoj strani...nema veze sto je Hajduk iz Splita Tito je I bio njihov navijac... Fazon je jer mi smo svoje utakmice na proljece uglavnom igrali za novac a ne uspjeh to je svako u Tuzli znao....Ti pricas o nasem klubu kao da smo Travnik...imate tu neku titulu, ali.ste u sustini bili neka zlatna sredina kao I mi ono izlei se nekad ba 6 piziciju I to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 jan 2016, 22:22

:lol: :lol: ne treba protiv tradicije,da drugi dio odigrate kao i dosad,i svi sretni :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jan 2016, 22:30

RedEvil je napisao/la::lol: :lol: ne treba protiv tradicije,da drugi dio odigrate kao i dosad,i svi sretni :lol: :lol:

Druga su vremena :-)..od rata pa na vamo mi smo uvjek bili losi na nesen, a proljece igrali dobro..ovo je sad se desilo da igramo jesen ebiga..ali ako ne budemo igrali mi ima Zrinjski, Siroki I td.. Bice zeznuto do kraja ..ako Sloboda ne prodje cilj prva neka to bude Sarajevo svakako , a vjerujem da I vecina navijaca Sarajeva misli ovako sto se tiice nas ako Sarajevo bude zaostajalo u sto sumnjam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 14 jan 2016, 22:42

RedEvil je napisao/la::lol: :lol: ne treba protiv tradicije,da drugi dio odigrate kao i dosad,i svi sretni :lol: :lol:

Druga su vremena :-)..od rata pa na vamo mi smo uvjek bili losi na nesen, a proljece igrali dobro..ovo je sad se desilo da igramo jesen ebiga..ali ako ne budemo igrali mi ima Zrinjski, Siroki I td.. Bice zeznuto do kraja ..ako Sloboda ne prodje cilj prva neka to bude Sarajevo svakako , a vjerujem da I vecina navijaca Sarajeva misli ovako sto se tiice nas ako Sarajevo bude zaostajalo u sto sumnjam
Ma salim se haveru :lol: ,ibogami ako to nemoze moje Saraj'vo,volio bi da budete vi :thumbup: ,al fkt,sretno vama u nastavku,i da zavrsite iza nas,tj.2 :opaopa: ,pozzz za TZ :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 15 jan 2016, 12:52

sasistika je napisao/la:Niko neshvatati za ozbiljno, vas, kao ekipu od pwheko 100 igwhača ;)
Našli su se pravi za komentar :urnebes: :urnebes: :urnebes: :guz: :guz: :guz:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2016, 13:10

sasistika je napisao/la:Niko neshvatati za ozbiljno, vas, kao ekipu od pwheko 100 igwhača ;)
Gdje je tu logika kad Sarajevo ima isti broj igraca kao i Zeljeznicar trenutno :?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 jan 2016, 15:19

Probisvjet je napisao/la: I ja sam se klao sa pastrmkom mjesecima i nikada nismo isli ispod granica provociranja. :urnebes: I meni je zao Veleza, jos mi vise zao pastrmke, znam kako mu je (iz svog iskustva). Robe na pretek, a snaga izdaje. :urnebes:
Ma ti i ja smo se skontali u startu. Titina skola i prijeratno vaspitanje gdje se od kolijevke mozak formira do toga da ga sada mogu transformisat u vukov ili lisicin. Treba brato imat šmek za zayebanciju. Ovdje se par čobana primilo pravo. To se psuju familije,lijepe se tuđi postovi sa drugih foruma(ono pickasto pravo ko uvrijeđene mlade),žele se neki rakovi kostiju. Mene to hrani kad vidim da sam pogodio u srce brnjoze :thumbup: bola opusti se i ako nisi spreman uzvratit kroz dozu humora onda nisi za foruma. Idi sadi blitvu . Za to zadnje bi se slozio. Karoserija mi je jos koliko toliko dobra ali mi lamela slaba kad treba najvise snage u strani :urnebes: :urnebes:

High

Post Postao/la High » 15 jan 2016, 15:28

Cocaine je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: I ja sam se klao sa pastrmkom mjesecima i nikada nismo isli ispod granica provociranja. :urnebes: I meni je zao Veleza, jos mi vise zao pastrmke, znam kako mu je (iz svog iskustva). Robe na pretek, a snaga izdaje. :urnebes:
Ma ti i ja smo se skontali u startu.
Ko je koga? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 15 jan 2016, 15:30

High je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
Ma ti i ja smo se skontali u startu.
Ko je koga? :mrgreen:
Brato kad je trepn'o onim trepavicama nisam mogao ostat ravnodušan :urnebes: :urnebes: :thumbup:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 15 jan 2016, 17:11

MortemHz je napisao/la:
Gdje je tu logika kad Sarajevo ima isti broj igraca kao i Zeljeznicar trenutno :?
Ti i onaj tvoj dugobojaš,vi navijači šatro,nemoj meni neke logike,razguliii
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jan 2016, 17:27

sasistika je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ti i onaj tvoj dugobojaš,vi navijači šatro,nemoj meni neke logike,razguliii
O pasa oko solidan ti bracala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 16 jan 2016, 13:15

Pehar koliko sutra uručiti FK Sloboda Tuzla, ipak je višemilionsko pojačanje iz FK Bosna Kalesija prevelik zalogaj za ostale konkurente, dok je o Alvedinu Hasanoviću, do ovog momenta, vjerovatno i najspektakularnijem pojačanju zimskog prelaznog roka, suvišno bilo šta govoriti. Nažalost, njegova fudbalska karijera nam nije poznata, ali nam je jasno da se radi o fantastičnom fudbaleru, što možemo zaključiti iz skorašnjih najava iz kamiondžijskog tabora, o godišnjem budžetu za transfere, koji će iznositi CIJELI MILION (valuta nam nije poznata). Na žalost ljubitelja Premijer lige BiH, navijača preostalih klubova, te mnogobrojne rodbine i prijatelja, liga će ili biti obustavljena ili će imati potpuno novi koncept funkcionisanja. Azmirami, čestitamo na tituli !
Ajzea je forumaš godine !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 16 jan 2016, 13:17

Psajdak je napisao/la:Pehar koliko sutra uručiti FK Sloboda Tuzla, ipak je višemilionsko pojačanje iz FK Bosna Kalesija prevelik zalogaj za ostale konkurente, dok je o Alvedinu Hasanoviću, do ovog momenta, vjerovatno i najspektakularnijem pojačanju zimskog prelaznog roka, suvišno bilo šta govoriti. Nažalost, njegova fudbalska karijera nam nije poznata, ali nam je jasno da se radi o fantastičnom fudbaleru, što možemo zaključiti iz skorašnjih najava iz kamiondžijskog tabora, o godišnjem budžetu za transfere, koji će iznositi CIJELI MILION (valuta nam nije poznata). Na žalost ljubitelja Premijer lige BiH, navijača preostalih klubova, te mnogobrojne rodbine i prijatelja, liga će ili biti obustavljena ili će imati potpuno novi koncept funkcionisanja. Azmirami, čestitamo na tituli !
Hvala.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, supervizor i 36 gostiju.