Zasto avazu davati publicitet? Pa ti su od diare, vranjesa do francuza i jos bruku drugih igraca dovodili u sarajevo samo ovog ljeta. Kako sjednu s kojim menadjerom tako clanak izbace. Napravili sapunicu oko misketa. Mislim da je i ibrakovic svjestan da sta sad izjavi da bi bilo samoubistvo jer kao sto rekose na press konferenciji, moraju dobiti dopustenje da dadnu interviju.Zastone je napisao/la:A što ne bi izlazila u javnost i demantovala, ovo samo šteti atmosferi koja je i tako ne baš najbolja..
Jel vi to nevjerujete nasoj upravi?
Zasto ne demantirat? Zato sto to zahtjeva i previse posla.
Svaki dan ispisu plivadon clanak o nama sto u sportu sto u regularnim novinama te bi mi morali svaki dan to demantovati a nama je bolje da se koncentrisemo na teren umjesto "rata" sa novinarima.
Slazem se sa kolegom u vezi odbrane. Kritikuje se i kad treba i kad netreba a travnik jednu sansu ozbiljnu danas napravio. Nevjerujete meni, pogledati statistiku koja kaze da smo mi zajedno sa sirokim , slobodom, zrinjskim najmanje prmili, 2 gola ove polusezone u ligi a jos nas je bivsi kapiten napustio. Doduse velikom vecinom zahvaljujuci Delacu smo samo dva gola primili, ali danas je odbrana bila odlicna