ne igra mu sarajevo vec godinama ni 4.finale kupa bih pa svrsava na svaki neuspjeh zelje...katzenbrummen je napisao/la:A, koji je tebi racku?aS_Roma je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kvota 1,01 da ce Zrinjski dobiti crveni moralo je ovo biti, pa maloprije udarise onog Smajica po nogama , lik se za glavu cuva i pokazuje na celu da ga fol udario ofirno do bola![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
al ogi naginje navuce vam gol sigurno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
uzmi tabletu, smiri se malo razvalit ces tastaturuganola je napisao/la:ja navlacenja, sad ce sudija zabit za zelju
pa ne kucam nogama kao ti ljakseamko27 je napisao/la:uzmi tabletu, smiri se malo razvalit ces tastaturuganola je napisao/la:ja navlacenja, sad ce sudija zabit za zelju
SAŠA KAJKUT !
evo hodzica iz liverupula

A sto su vam kulturni ovi iz loze,ja sam morao stisati tv zbog djece,kakve samo psovke upucuju,fuj. A sve kravatasi
Celik u srcu
Raji merak samo zato sto sanjate da ste nesto bolji od ostatka lige,a onda ovakvi momenti gdje se sve lijepo vidi,a vi i dalje po svom: svi slijepi i ne vide ali vi vidite,tako da razumijem ove padobrancePlavetnilo je napisao/la:Obožavam ovu našu temu, a čini mi se i dosta ovih paćenika što navijaju za druge klubove (koji usput budi rečeno igraju vrhunski fudbal , ono da se raspametiš od ljepote ) i dođu ovdje da liječe svoje frustracije.
Bravo momci, samo nastavite, baš nas dobro zabavljate svojim dubokoumnim postovima.
ko ti je rekao da kucas nogama, uzet ce ti zeljo pola zivota; jaranski ti kazemganola je napisao/la:pa ne kucam nogama kao ti ljakseamko27 je napisao/la:uzmi tabletu, smiri se malo razvalit ces tastaturuganola je napisao/la:ja navlacenja, sad ce sudija zabit za zelju
Šta se desava sa SVRAKOM ,ne vidi se u zadje tri utakmice nije imao pet dodira s loptom...
cuva se za zvijezdu on samo nama daje golove kao i selimovicTM OLOVO je napisao/la:Šta se desava sa SVRAKOM ,ne vidi se u zadje tri utakmice nije imao pet dodira s loptom...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro se pokazao Elvir Colic. Za ovo malo vremena.
- samoposteno
- Kontakt:
zar bekric smije da gleda utakmicu sa klupe iako je dobio crveni karton
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Pa gle, mi uopšte ne sanjamo da smo toliko bolji koliko neki koji čitaju naše postove a ne čitaju šta piše sami sebi u svojim glavama tumače. Napokon da su čitali ono što piše vidjeli bi da je velika većina realno pisala i napisala da smo loše startali, da nam je loša igra, da igrači u prva dva kola nisu na terenu pružili ono što se od njih očekuje, da mnogi od njih i ne mogu više od onog što pružaju, tako da s ovima što ti kažeš da im je ovo danas merak izviniti ćeš al zaista nešto nije u redu.redwhite je napisao/la:Raji merak samo zato sto sanjate da ste nesto bolji od ostatka lige,a onda ovakvi momenti gdje se sve lijepo vidi,a vi i dalje po svom: svi slijepi i ne vide ali vi vidite,tako da razumijem ove padobrancePlavetnilo je napisao/la:Obožavam ovu našu temu, a čini mi se i dosta ovih paćenika što navijaju za druge klubove (koji usput budi rečeno igraju vrhunski fudbal , ono da se raspametiš od ljepote ) i dođu ovdje da liječe svoje frustracije.
Bravo momci, samo nastavite, baš nas dobro zabavljate svojim dubokoumnim postovima.
E jesu dosadni sa izborom pape!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- samoposteno
- Kontakt:
ma ne gura sudija ni jedne ni druge i da ih gura oni nemogu gola dat ni jedni ni drugi al ja sam mislio da sjedi na klupi izvinjavam se ako je moja greskaaleksandar_veliki je napisao/la:Bekric nije na klupi, prije nego sta napises, red je da skontas sta pises. To da kod raje budes glavni ili da kazes sudije guraju Zelju. Bas ih danas pogurasesamoposteno je napisao/la:zar bekric smije da gleda utakmicu sa klupe iako je dobio crveni karton
- vidovitadjemila
Zanimljivije u Vatikanu nego na Grbavici... 
Rezija svaka cast...
Rezija svaka cast...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 13 mar 2013, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
penal cini mi se bio
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja kontam reklama a oni ubacili Vatikan.
Ja rezije!
Ja rezije!
Penal jeste bio (cak sam mislio da ce svirati) ali pustio je prednost jer ovaj kloc sam pred Antolovica na kraju i promasi srecom. Tanko brate, na kraju mi zadovoljni trebamo da budemo sa ovim rezultatom...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.