clarkfilip13 je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ko ima dobar u GB osim Denga? Freeland? Hoce li igrati on?
Evo MT na twitteru kaze da grupa nije losa, ja se slazem.
ben gordon
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:clarkfilip13 je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ko ima dobar u GB osim Denga? Freeland? Hoce li igrati on?
Evo MT na twitteru kaze da grupa nije losa, ja se slazem.
ben gordon
koji clark?
- legenda reala
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Clark_(basketball" onclick="window.open(this.href);return false;)filip13 je napisao/la:koji clark?
Imaju oni finih imena za Evropske okvire kad bi se svi odazvali, Deng,Archibald,Freeland,Mensah-Bonsu,Clark,Gordon
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ovo je kljucno, a od toga nema nista.legenda reala je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Clark_(basketball" onclick="window.open(this.href);return false;)filip13 je napisao/la:koji clark?
Imaju oni finih imena za Evropske okvire kad bi se svi odazvali, Deng,Archibald,Freeland,Mensah-Bonsu,Clark,Gordon
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
taj clark nas je jednom trojkama zasuo... 
Jel Freeland u nba otisao ?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

legenda reala je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Clark_(basketball" onclick="window.open(this.href);return false;)filip13 je napisao/la:koji clark?
prosječan igrač
MElloo je napisao/la:taj clark nas je jednom trojkama zasuo...
u portlandu je već drugu sezonu
Je l nas Keno trolao kad je igrao za repku... Pa brate dragi kakve on ovo partije pruza, prvo u Eurokupu pa onda sad u Besiktasu.. Ono sto je pruzao u repci, u 90% utakmica je za Haga, u najmanju ruku u domenu Ede Bavcica za kojeg je prof dr kosarke kada se pogledaju ove statistike...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
MrMuscle je napisao/la:Je l nas Keno trolao kad je igrao za repku... Pa brate dragi kakve on ovo partije pruza, prvo u Eurokupu pa onda sad u Besiktasu.. Ono sto je pruzao u repci, u 90% utakmica je za Haga, u najmanju ruku u domenu Ede Bavcica za kojeg je prof dr kosarke kada se pogledaju ove statistike...
kod onakvih selektora,nista cudno

- storm_raider
- Kontakt:
Ma imao je on kod selektora svu mogucu slobodu, zato i jeste onako divljao. U sredjenom sistemu Bajramovic je veoma koristan, najvise zahvaljujuci nevjerovatnoj snazi, a ove sezone mu sve ulazi. Trebalo bi to nekako iskoristiti, ako je voljan da odmara Teletovica, a u nekim kombinacijama moze i na centra.lumani je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Je l nas Keno trolao kad je igrao za repku... Pa brate dragi kakve on ovo partije pruza, prvo u Eurokupu pa onda sad u Besiktasu.. Ono sto je pruzao u repci, u 90% utakmica je za Haga, u najmanju ruku u domenu Ede Bavcica za kojeg je prof dr kosarke kada se pogledaju ove statistike...
Inace Mirza sinoc 20 poena i 3 skoka, da pomognem @Ethel-u.

Sport je lijek za tijelo i duh.
3.2.2014.
Besiktas 82 - 78 Galatasaray / Kenan Bajramović - 25 poena, 7 skokova

Hvala na pomoci, on ide u datum 4.2., mada o njegovim statistikama svi saznaju odmah ujutru, vise mi je cilj da stavim statistike ostalih BiH igraca u Europi koji su manje popraceni, ali hvala opetstorm_raider je napisao/la: Inace Mirza sinoc 20 poena i 3 skoka, da pomognem @Ethel-u.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
@ethel druže fakat hvala. Nemoj mislit ono jest nezahvalan pa sad kritikuje jer mi to nije cilj nego onako ako već voliš to da radiš i sve mislim da bi bolje bilo da se ne zamaraš npr Vedranom Borovčaninom ili sl koji su previše stari a igraju u nekim šklj ligama ili preciznije nisu ni blizu repke, a da staviš npr. ove mlade kao što si i do sada ponekad radio tipa Lakić, SUlejmanović., pa i neki potencijalni koji se spominju kao Suton i sl.Ethel je napisao/la:3.2.2014.
Hvala na pomoci, on ide u datum 4.2., mada o njegovim statistikama svi saznaju odmah ujutru, vise mi je cilj da stavim statistike ostalih BiH igraca u Europi koji su manje popraceni, ali hvala opetstorm_raider je napisao/la: Inace Mirza sinoc 20 poena i 3 skoka, da pomognem @Ethel-u.
@zaboljisportuBiH
Ma nije mi frka staviti i Vedrana i ostale posto me ne kosta nista 10 sekundi, obicno budu cisto tu da popune "izvjestaj" svaki dan, jer i nemamo igraca za izvoza koji igraju u popracenim ligama
Lakica,Rikala i ostale stavim kad im trener da odredjenu minutazu, medjutim obicno to budu 3-4 minute, ali cim upisu par poena ili koju asistencije/skok budu u izvjestaju
Stavljao sam par puta statistike talenata nasih na njihovoj temi, ali to kad nadjem vremena
Ma nije mi frka staviti i Vedrana i ostale posto me ne kosta nista 10 sekundi, obicno budu cisto tu da popune "izvjestaj" svaki dan, jer i nemamo igraca za izvoza koji igraju u popracenim ligama

Lakica,Rikala i ostale stavim kad im trener da odredjenu minutazu, medjutim obicno to budu 3-4 minute, ali cim upisu par poena ili koju asistencije/skok budu u izvjestaju

Stavljao sam par puta statistike talenata nasih na njihovoj temi, ali to kad nadjem vremena

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
storm_raider je napisao/la:Ma imao je on kod selektora svu mogucu slobodu, zato i jeste onako divljao. U sredjenom sistemu Bajramovic je veoma koristan, najvise zahvaljujuci nevjerovatnoj snazi, a ove sezone mu sve ulazi. Trebalo bi to nekako iskoristiti, ako je voljan da odmara Teletovica, a u nekim kombinacijama moze i na centra.lumani je napisao/la:MrMuscle je napisao/la:Je l nas Keno trolao kad je igrao za repku... Pa brate dragi kakve on ovo partije pruza, prvo u Eurokupu pa onda sad u Besiktasu.. Ono sto je pruzao u repci, u 90% utakmica je za Haga, u najmanju ruku u domenu Ede Bavcica za kojeg je prof dr kosarke kada se pogledaju ove statistike...
Inace Mirza sinoc 20 poena i 3 skoka, da pomognem @Ethel-u.
slobodu da,ali sistem kao sti si rekao,ne

Veliki je problem dovesti novog Crnog..To ako rijesimo kako treba..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
moze i bjelac iz amerike 

nije:neno#4 je napisao/la:Veliki je problem dovesti novog Crnog..To ako rijesimo kako treba..
http://en.wikipedia.org/wiki/Tarence_Kinsey" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Langford" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Ander ... ketball%29" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Scotty_Hopson" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Jamont_Gordon" onclick="window.open(this.href);return false;
E moj Tarik..Ja bih rado birao nekog od tih, samo sto je fol sto ih pola sa tog spiska jednostavno nece..Nije to kao sto mislis, udjes u prodavnicu i biras sta zelis..Hopson otpada zbog problema koje radi van terena..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne zeli.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....