Ostalo bolje ne komentarisati.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bar nismo primili gol, i to je nešto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
1 šut u cijelom poluvremenu. Konkretniji Torino jbte, kakva bruka. Negledljivo. Pioli baš pogubljen, izgleda da je njegovo prošlo definitivno i da pobijedi večeras, protiv Tottenhama on sa ovom formacijom, taktikom i postavkom nema šta tražiti dalje na klupi. Lik je totalno odluto.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kalac, De Sciglio-Rami-Mexes-Constant, Muntari-Montolivo, Menez-Honda-Niang, Bacca.
Ovi momci bi bolje noćas odigrali u to sam siguran.
Ovi momci bi bolje noćas odigrali u to sam siguran.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Rami sebi od usta odvajao da igra za nas, ovi igraju kao na nekom terminu... mrš i fudbal i sve
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sad ce to CDK da razdrma 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Jedna stvar je da te dominira Torino na tvom terenu a to je do trenera. Druga stvar je što nikako ne kontam kako lik (Diaz) može držati loptu u nogama, ne može proći, ili će ga faulirati ili će izgubiti loptu a ima bar 3 suigrača kojima može dodati a to ne uradi. Kakva je to logika, kakav je to fudbal?
Užasno 1.pol, opet ništa ne štima - ali još alarmantnije: kostur ekipe među najslabijim na terenu (Kjaer-Theo-Tonali-Leao-Giroud). Od ovih yebivjetra tipa Tata, Sale, Krunić smo navikli, niti znaju niti zaslužuju nositi dres velikog Milana - ali ovdje komplet ekipa izgleda loše. Jasno mi je, Spurs u utorak i CL, ali.... Sve su prilike da je Pioli zaista izgubio svlačionicu.
Inače bi bilo tipično, da ekipa koja je u kanalu u ligi pokaže sasvim drugo lice u CL, ali kad skontam Piolijev CL učinak, te krađu CL sudija zadnje dvije sezone, nisam neki optimist
Inače bi bilo tipično, da ekipa koja je u kanalu u ligi pokaže sasvim drugo lice u CL, ali kad skontam Piolijev CL učinak, te krađu CL sudija zadnje dvije sezone, nisam neki optimist
- OldFashioned
- Kontakt:
Velika mi je želja vidjeti Zlaju i CDK na terenu zajedno, pa kad babo primjeti da se ovome ne da živjeti da mu jednu disciplinsku udari !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Aha Adli i CDK nasa ljetna pojacanja, ovdje se pjesme pisale neki cak sa Kakom poredili....a on ni stidna dlaka od Kake...
Ništa Pioli ne mjenja poslije odličnog poluvremena. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Lako je Juriću kad Diaz i Giroud igraju za Torino.
Jbg Rafa pa prebaci ga.....
Evo sad i Giroud ravno u golmana, sjajna lopda Diaza ali steta..
Evo sad i Giroud ravno u golmana, sjajna lopda Diaza ali steta..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Đaba ne da se.... Kad neće neće
- OldFashioned
- Kontakt:
TAKO VIŠEEE!
Olivieeeeeeeeeeeeeeeer, bravo care....
U inat pojedinim, bravo Ziru
U inat pojedinim, bravo Ziru
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 10 feb 2023, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
FR veza Theo - i majstor Giroud!
NAJBITNIJI gol anno 2023!
Pioli Maestro nista nije mjenjao ( nema vala koga nibubacit ), kakav osjecaj, nevjerovatno....
Gledaj Gabije pa sve te yeblo.....
E moj Theo, pa i smajli ti promijeni oblik iz
u 
E moj Theo, pa i smajli ti promijeni oblik iz
Eh evo sad igrac manje za nas na terenu....samo me zanima koji ga klinac ubacuje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.