Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Travnik vec oborio rekord sto se tice crvenih kartona

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ovo mi govori da je Sloboda dosta dobro krenula u sezonu ..uvalili smo ovim tricu na njihovom terenu poveli kad su bili kompletni I imali jos dvije dobre prilike prije crvenih kartonadr.van nostrand je napisao/la:Travnik bod na gostovanju + igrali sa igracem manje.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma iskreno nije do nas, do protivnika je.. Celik je mogak uzeti bod. Kod nas su bemovi odron bili, mirhad je za kuduza masina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice nasih bekova Efendic je jako dobar bio jucer, posebno kad uzmes u obzir da nam je to ranjivo mjesto...jer ispred njega desno igra Mujic koji je u sustini drugi napadac tako da Efendic nema pomoci na toj strani osim uskakanja Omica ili Bajraktarevica iz srednjeg dijela veznog reda...
jucer i u Travniku 1 na 1 mu nista nisu mogli, problem ce nastati kada naletimo na protivnika sa jakom lijevom stranom i igracem koji ce moci probiti Efendica 1 na 1...takav profil ekipe ce biti prvi koji ce nas nakantati..
lijevo Kuduz jbg jednostavno pojavom ne ulijeva povjerenje, ne grijesi on, ali nekako bih i ja bio sigurniji u Mehanovica..kako god i dalje sam misljenja da ovoj ekipi fali igrac tipa Redzepija da bi mogla biti nezgodan orah svima.
jucer i u Travniku 1 na 1 mu nista nisu mogli, problem ce nastati kada naletimo na protivnika sa jakom lijevom stranom i igracem koji ce moci probiti Efendica 1 na 1...takav profil ekipe ce biti prvi koji ce nas nakantati..
lijevo Kuduz jbg jednostavno pojavom ne ulijeva povjerenje, ne grijesi on, ali nekako bih i ja bio sigurniji u Mehanovica..kako god i dalje sam misljenja da ovoj ekipi fali igrac tipa Redzepija da bi mogla biti nezgodan orah svima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
zamolio bih "Pitare" da ne lete visoko(ko dosta godina prije) pa onda skacu sebi u stomak i pljuju po svemu zivom kad dozive debakl.Sarajevo jeste najveci favorit za osvajanje oba trofeja ali nisu toliko bolji od ostalih da ce u 20-tom kolu podignuti pehar kao sampioni,dajte ljudi malo smirite emocije hebo ga ja
.Da AC Milan igra sa ostatkom lige ne bi bili ovako samouvjereni da ce biti sampioni u 20-tom kolu
. Sarajevu zelim sve najbolje,kao i ostalim timovima,malo realnosti ne bi bilo lose prilikom izliva emocija.
P.S Ne volim ono klasicno "puhanje"(ma od koga bilo) a u isto vrijeme ponizavanje ostalih.Skromnost je vrlina velikih ljudi.
P.S Ne volim ono klasicno "puhanje"(ma od koga bilo) a u isto vrijeme ponizavanje ostalih.Skromnost je vrlina velikih ljudi.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
@rodjak, osim par pojedinaca vecina nas misli da se necemo prosetati i da ima jos par ekipa koje ce se boriti za titulu. Isto tako osim par utakmica bicemo vjerovatno favoriti svakog da pobjedimo bilo kuci ili na strani, ali to treba pokazati na terenu.
Dakle netreba generalizovati, ali netreba bjezati od cinjenice da jesmo vjerovatno prvi favoriti ako pogledamo ko je i koliko ulozio u ekipu. Za ostalo, teren ce biti mjerilo.
Dakle netreba generalizovati, ali netreba bjezati od cinjenice da jesmo vjerovatno prvi favoriti ako pogledamo ko je i koliko ulozio u ekipu. Za ostalo, teren ce biti mjerilo.
Pa Sarajevu će baš bit teško osvojiti prvo mjesto, jer će svi biti nafurani da vas dobiju da vam skinu skalp.
Joj Travnika
Joj Travnika
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Plaho nesto utakmice zavrsavaju u ovom kolu bez golova.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Komentator uopce ne navija za Zelju 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dvije velike greske sudija do sad... svirani ofsajd za siroki i nedavanje crvenog landeki... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
fcsforever
- Kontakt:
@coraco...da vidimo ko će to DIVOVE dobiti. Ono što fcs pokazuje, je misaona imenica za ostale. Imamo pare, imamo igrače, imamo igru...možeš biti napaljen do bola, mi ćemo te ZGAZITI
fcsforever je napisao/la:@coraco...da vidimo ko će to DIVOVE dobiti. Ono što fcs pokazuje, je misaona imenica za ostale. Imamo pare, imamo igrače, imamo igru...možeš biti napaljen do bola, mi ćemo te ZGAZITI
Halo dječak, popusti malo.Nećete vi izdržati do kraja i malo poštovanja prema ostalim. Čuj zgaziti
Slavija me pomalo iznenadila. Ocekivao sam da ce dozivjeti dva poraza u prva dva kola, al uzese dva boda. Prvo prvaku drzave na neutralnom terenu, a onda i bod u Bijeljini kod Radnika. Sad ako dobiju Zeljeznicara nema puno brige za njih.
Trenutno najvece razocarenje je Borac. S obzirom kakvo im je stanje u klubu nebi iznenadilo da ovaj klub jos jednom zaigra entitetsku ligu. Iako, nije da su imali lake utakmice, al mogli su barem bod izvuci.
Trenutno najvece razocarenje je Borac. S obzirom kakvo im je stanje u klubu nebi iznenadilo da ovaj klub jos jednom zaigra entitetsku ligu. Iako, nije da su imali lake utakmice, al mogli su barem bod izvuci.
-
fcsforever
- Kontakt:
@tuzlak ..ne pričamo sa dugoligašima...
Koliko god nemate šansz vidjeti šta evropa znači..
Genk, Levski, Orebro, Sparta,Sigma , Helsinborg, Hagesund, Atromitos...uradite 2% od ovoga a ne ku.čite se bezze. Kako smo Borca večeras ponizili, vama ćemo utjerati i jaja. Bolan bio, samo Stočev i Velkoski zarađuju ko čitav tvoj tim. Normalno je da će ovako gaziti.
Koliko god nemate šansz vidjeti šta evropa znači..
Genk, Levski, Orebro, Sparta,Sigma , Helsinborg, Hagesund, Atromitos...uradite 2% od ovoga a ne ku.čite se bezze. Kako smo Borca večeras ponizili, vama ćemo utjerati i jaja. Bolan bio, samo Stočev i Velkoski zarađuju ko čitav tvoj tim. Normalno je da će ovako gaziti.
Kakva prepotencija i bahatost!Standardno ponašanje pojedinih navijača sarajevskih klubova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
XMancini je napisao/la:Kakva prepotencija i bahatost!Standardno ponašanje pojedinih navijača sarajevskih klubova.
Pogotovo se to odnosi na pitare. Svake godine ista prica, al' ajde ove barem povoda imaju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
volio bi i ti Nijaze da imaš navijače. Al jbg..Mancini je napisao/la:Kakva prepotencija i bahatost!Standardno ponašanje pojedinih navijača sarajevskih klubova.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Budistu vala ne bih volio.Pa da ograišem!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislio sam da ćemo 30.kolo doći na proslavu titule, a ono će Sarajevo u Tz 15.kolo teorijski osigurati titulu
De nek neko okači link ovog pregleda kada bude dostupan.
De nek neko okači link ovog pregleda kada bude dostupan.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.