Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
@Fera,
MoRe jarane, mijenjamo domaćinstva svake hevte. A, jestel' to vi tol'ki šu*ci pa nećete meni ponuditi johu? Trebam li se zabrinut'?
MoRe jarane, mijenjamo domaćinstva svake hevte. A, jestel' to vi tol'ki šu*ci pa nećete meni ponuditi johu? Trebam li se zabrinut'?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ljudi eto šahbaza
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ja mislim da je ovo kurdtov stil, mozda sam i fulo, al mozda i ubo 
[youtube][/youtube]
a megamone, ako hoćeš osvojiti Lily, dođi joj pod prozor i otpjevaj vako nešto; ima da padne od sreće u Radobolju, ako joj je prozor blizu nje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a megamone, ako hoćeš osvojiti Lily, dođi joj pod prozor i otpjevaj vako nešto; ima da padne od sreće u Radobolju, ako joj je prozor blizu nje
[youtube][/youtube]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
šta je ovo dođe šahbaz i svi se razbježaše ,a dok nije naišo svi ovdje bili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Dubrava prevedi mi ti to na bosnaski(hrvatski) Hajduka ti,strah me zaebacu se gdje u spelingu 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nije baš kvalitetan prijevod jer sam na brzinu preveo, ali ovako nekako ide;Megamon je napisao/la:Dubrava prevedi mi ti to na bosnaski(hrvatski) Hajduka ti,strah me zaebacu se gdje u spelingu
Vjetar duva,šljive otpadaju
trule šljive muve spopadaju.
Krmci jedu da ne propadaju,
tvoje mi se oči dopadaju.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
poslije ovakve pjesme si na konju
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma nije to njegov stil a bilo je "kriznih" dana kad je bas ta najbolje sjedaladubrava je napisao/la:ja mislim da je ovo kurdtov stil, mozda sam i fulo, al mozda i ubo
[youtube][/youtube]
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
samo da aplaudiram za avatar i postfera je napisao/la:ovog highirliju treba banovati zbog postavljanja ovog seljakluka na forum
Samo na konju i moze biti nakon tih divnih stihova.dubrava je napisao/la:
poslije ovakve pjesme si na konju![]()
Hairlija, razocarana sam.. Engleski ne znas
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Megamon
- Kontakt:
OK,onda nadji drugog budi sretna,ko sam ja da ti sudimLily je napisao/la:Samo na konju i moze biti nakon tih divnih stihova.dubrava je napisao/la:
poslije ovakve pjesme si na konju![]()
![]()
Hairlija, razocarana sam.. Engleski ne znas![]()
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma jok ovo pateticno sranje sad samo Vibrator u rikvercThunderstruck je napisao/la:Ma nije to njegov stil a bilo je "kriznih" dana kad je bas ta najbolje sjedaladubrava je napisao/la:ja mislim da je ovo kurdtov stil, mozda sam i fulo, al mozda i ubo
[youtube][/youtube]
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
ma lily pusti se ti ovih liliputa. dođi kod mene, svirat cu ti klavir na engleskom 
Procitajte ovo svega vam: http://forum.bodybuilding.com/showthrea ... =120921191
Malo je duze, ali vrijedi. Odavno se nisam ovako nasmijao. Evo 10 minuta mi suze teku.
Malo je duze, ali vrijedi. Odavno se nisam ovako nasmijao. Evo 10 minuta mi suze teku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zna li neko sto nema Survivora na OBN-u ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato što nisu preživjeli.nevjernik je napisao/la:Zna li neko sto nema Survivora na OBN-u ?
Ne'am pojma, ne gledam tu kvazi televiziju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da su kvazi televizija, jesu
tako da ne bi bilo cudno da su ga izacili iz programa
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- legenda reala
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:Da su kvazi televizija, jesu![]()
zato tebe slabo na forumu ,a survivor se gleda ,a ja ponekad poslje ponoći onog Ekrema pogledam ismijem se pravo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma jok survivor, to ionako gledam samo u ovom terminu, nego zapustili ste onu tamo temu pa me nema 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.