Ovdje se vidi da je i Sunjic pogresno reagovao jer je mogao presjeci pas Emenikea ili ga sacekati a ne ovo sta radi. U svakom slucaju nikad losija zadnja linija u istoriji ove reprezentacije. Ovo je smijesno sta nam Pape uradi ali jos vise zalostno. Nevjerovatno bez rijeciBosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
a pored toga sam je branio lijevu stranu bez greske, sam bez beka, ne zasluzujemo te
Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 okt 2014, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
stokton je napisao/la:hahahahaha vidi što su se okupili.
Koliko je kapiten nabio kompleksa, i na vašu žalost će nastavit nabijat![]()
Produžit će ugovor i kad tele ode, vodit repku na EP i onda ako mu bude dosadno zaprijetitsirotom Bayeru da mu produži ugovor da predvodi repku u Rusiju
Čudan san , jarane, si sanjao, meni bi ovo bila noćna mora.
Java je, na tvoju žalost, drugačija. Smetljar je kukavica koji je pobjegao od Lukakua i Balea. Izmislio povredu da ispoštuje FIFA-in Statut i da impresionira dolaskom takve poput tebe ili Cartmana.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
HAHAHAHAHA... Čuj strah ga hahaha... Čovjek je igrao za repku protiv puno jačih i boljih igrača,kakav crni Lukaku i BaleGangstaX je napisao/la:stokton je napisao/la:hahahahaha vidi što su se okupili.
Produžit će ugovor i kad tele ode, vodit repku na EP i onda ako mu bude dosadno zaprijetitsirotom Bayeru da mu produži ugovor da predvodi repku u Rusiju
Java je, na tvoju žalost, drugačija. Smetljar je kukavica koji je pobjegao od Lukakua i Balea. Izmislio povredu da ispoštuje FIFA-in Statut i da impresionira dolaskom takve poput tebe ili Cartmana.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ti si bio vazdan konkretan sto se tice tvojih iluminati teorija, da bi sada bilo sve mutno oko njega. Mutno a konkretno, aVirtu4l je napisao/la:Oko njega je uvijek sve bilo mutno, tako je i ovaj put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
rishaaa je napisao/la:HAHAHAHAHA... Čuj strah ga hahaha... Čovjek je igrao za repku protiv puno jačih i boljih igrača,kakav crni Lukaku i BaleGangstaX je napisao/la:stokton je napisao/la:hahahahaha vidi što su se okupili.
"hhahahahahahh..." super odgovor, Spaholjubac. To je sve što znaš?
Dobar ti je Spaha bio protiv Ibrahimovića, sjajan zapravo.
Zaboravi na levata ba, NEMA GA VIŠE!!!
Miske no. 1
- DonCorleone
- Kontakt:
Tvoja prva izjava je bila da je ovo sve izrezirano u cilju da se od povratka Spahica napravi individualni heroizam. Da bi sada okrenuo plocu, kada je sve izvjesnije da nece nastupiti i sada te kao ne cudi da nece nastupiti?Aragon je napisao/la:Zasto me sva ova situacija oko Spahica ne cudi?
Neko je ocekivao nesto drugacije?
Pa sta sada, je li izrezirano da postane heroj ili ne cudi da se nece vratiti? Ostani pri jednoj teoriji.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Tako je covjek je govorio jos juce da je 100% siguran da ce Spaha zaigrati a sad kao ocekivano da nije zaigrao. Nigdje ovoliko ogovaranja i teorija zavjera kao u Bosni. Umjesto da se cijeni potencijalna zrtva Spahe pojedini ga pljuju i vjerovatno se je i zbog tih razloga oprostio prije. Zadnja linija nam je OCAJNA i za plakat a neki ovdje govore o Spahi koji nece igrati. Da nece kikser opet biti kriv za poraz i u ove dvije utakmice.DonCorleone je napisao/la:Tvoja prva izjava je bila da je ovo sve izrezirano u cilju da se od povratka Spahica napravi individualni heroizam. Da bi sada okrenuo plocu, kada je sve izvjesnije da nece nastupiti i sada te kao ne cudi da nece nastupiti?Aragon je napisao/la:Zasto me sva ova situacija oko Spahica ne cudi?
Neko je ocekivao nesto drugacije?
Pa sta sada, je li izrezirano da postane heroj ili ne cudi da se nece vratiti? Ostani pri jednoj teoriji.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Gotovo', sve sam vise cuo'.
Kapiten se boji Lukakua i Balea.
Tobejarabi.
Tobejarabi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Spaha zaprijetio manageru da to izjavi, zapravo je onaj Grk telece glave mnogo bolji.bagrcavi je napisao/la:hoće da ga se riješe, kikser![]()
"Mi ćemo intenzivno voditi pregovore sa svim igračima kojima ističu ugovori, a među njima je i Spahić. Sa Emirom smo veoma zadovoljni, dobro igra i nadamo se da se isto tako i osjeća", kazao je klupski menadžer Bayera."
NE ZASLUŽUJEMO TE KAPITENU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Džeko, tj. kapiten mislim da se ne boji. Ko je Džeku spominjao?Nerminovic je napisao/la:Gotovo', sve sam vise cuo'.![]()
Tobejarabi.
Miske no. 1
-
Nerminovic
- Kontakt:
GangstaX je napisao/la:Džeko, tj. kapiten mislim da se ne boji. Ko je Džeku spominjao?Nerminovic je napisao/la:Gotovo', sve sam vise cuo'.![]()
Tobejarabi.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Emir se boji ali zato imamo Hadzica koji se ne boji nikoga. Nevidjeno herojstvo na dijelu. Jos veci heroj je Safet Susic koji ovog poluigraca pretezira na poziciji stopera u takvim utakmicama. Herojstvo bez presedana. Ili nesto drugo vrijeme ce pokazati. A Emir se smjeska i pati u Bayeru gdje je potplacen i nema novaca ni za normalan zivot svoje obitelji. Jos samo Sead fali da dodje i proglasi Spahu kriminalcem. Arkanovi kumovi ce nas uciti o moralu kao i puno puta do sada. Odhebi to sve Emire i dodji u Dubrovnik na odmor. Neka im Susica hebo ih on bolje i ne zasluzuju.
A ti, Zukanovic i mnogi slicni koje ovi kriminalci prave budalama zasluzujete bolje i valjda ce se nekad to i nama dogoditi. Do tada neka Susic i Susicevci uzivaju.
A ti, Zukanovic i mnogi slicni koje ovi kriminalci prave budalama zasluzujete bolje i valjda ce se nekad to i nama dogoditi. Do tada neka Susic i Susicevci uzivaju.
Dobar je i Brazil bio protiv Njemačke,iako imaju najskuplju odbranu na svijetuGangstaX je napisao/la:
Dobar ti je Spaha bio protiv Ibrahimovića, sjajan zapravo.![]()
Zaboravi na levata ba, NEMA GA VIŠE!!!
Hajd ti tamo s jahačima Sajokalipse,to ti je najpametnije
In your dreamsrishaaa je napisao/la:Dobar je i Brazil bio protiv Njemačke,iako imaju najskuplju odbranu na svijetuGangstaX je napisao/la:
Dobar ti je Spaha bio protiv Ibrahimovića, sjajan zapravo.![]()
Zaboravi na levata ba, NEMA GA VIŠE!!!Nas bez Spahe Kipar izbuši,valjda ti je to dovoljan pokazatelj o tome koliko nemaš pojma o kvaliteti Spahe
![]()
Hajd ti tamo s jahačima Sajokalipse,to ti je najpametnije
Imam ja pojma o Spahi itekako ja sam iz Zenice, i dobro sam upoznat sa tim malim smradom.
Protiv Kipra nije falio Spaha, već je Begović imao loš dan i na žalost je Bičakčić bio u prvih 11. Sad će tu biti nadam se Bešić ili Vranješ.
Idi i ti prati kladionicu preko teleteksta i fifa managera, većina vas je ionako "znanje" stekla tako.
Miske no. 1
Sto diskutujete s nekim koji ima nick "GanstaX" i kaze da je iz Comptona.
Ovaj lik je imao brdo bisera na ovoj temi, ukljucjuci da ce Emira prodat nakon dolaska Grka telece glave. Razumi se u fudbal kao u atomsku fiziku. Neki balavac od 13 godina max. GENGSTER iz Velike Kladuse ili Gornje Maoce.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
GangstaX je napisao/la: In your dreams![]()
Imam ja pojma o Spahi itekako ja sam iz Zenice, i dobro sam upoznat sa tim malim smradom.
Protiv Kipra nije falio Spaha, već je Begović imao loš dan i na žalost je Bičakčić bio u prvih 11. Sad će tu biti nadam se Bešić ili Vranješ.
Idi i ti prati kladionicu preko teleteksta i fifa managera, većina vas je ionako "znanje" stekla tako.
Jel znaš REFU ???
- DonCorleone
- Kontakt:
Ti si svijestan toga da je ovo fudbalski forum i da ljudi poznaju neke osnove sto se istog tice? Dakle, Vranjes bez odigrane minute u svom klubu (facebook status nije klub), ne moze biti alternativa bilo kojem igracu, on nije trebao biti ni na spisku, a kamoli sta vise.GangstaX je napisao/la: Protiv Kipra nije falio Spaha, već je Begović imao loš dan i na žalost je Bičakčić bio u prvih 11. Sad će tu biti nadam se Bešić ili Vranješ.
Besica ne mozemo duplirati, stavis li ga u odbranu, imas rupcagu na sredini terena, tako da je to prebacivanje iz supljeg u prazno.
Stvar je jasna i ona zvuci: mi smo se raspali na svim frontovima i ovde nema vise povratka.
Nije istina postoji mala sansa pod uslovom da zabijemo gol u prvih 20-tak minuta i da Dzeko ili Vedo budu u odlicnoj formi. Kao da Bale bude istovremeno u losoj formi i jos da nas sreca pomazi. Mada to moze samo prikriti prave probleme. Sa ovakvom zadnjom linijom sanse da se pobjedi Belgija ili izbori drugi krug na EP su manje od 5%. Tu vec mozes biti preko 95% siguran. Protiv Walesa nas mogu izvuci Dzeko, Vedo, Pjanic mozda opet Hajrovic. Sto ne znaci da nam je zadnja linija nije u rangu Premijer lige.DonCorleone je napisao/la: Stvar je jasna i ona zvuci: mi smo se raspali na svim frontovima i ovde nema vise povratka.
- DonCorleone
- Kontakt:
@Ajax
gotovo je drug, vjeruj mi, a i vakat je za prave i konkretne promjene, dosta je bilo ludila.
gotovo je drug, vjeruj mi, a i vakat je za prave i konkretne promjene, dosta je bilo ludila.
DonCorleone je napisao/la:Ti si svijestan toga da je ovo fudbalski forum i da ljudi poznaju neke osnove sto se istog tice? Dakle, Vranjes bez odigrane minute u svom klubu (facebook status nije klub), ne moze biti alternativa bilo kojem igracu, on nije trebao biti ni na spisku, a kamoli sta vise.GangstaX je napisao/la: Protiv Kipra nije falio Spaha, već je Begović imao loš dan i na žalost je Bičakčić bio u prvih 11. Sad će tu biti nadam se Bešić ili Vranješ.
Besica ne mozemo duplirati, stavis li ga u odbranu, imas rupcagu na sredini terena, tako da je to prebacivanje iz supljeg u prazno.
Stvar je jasna i ona zvuci: mi smo se raspali na svim frontovima i ovde nema vise povratka.
Živi bili pa vidjeli! Čujemo se poslije ove dvije utakmice.
Sad - za Emira Spahića koji se krije pod nickom Cartman- ja sam odrastao i živim u Bosni i Hercegovini, sine. Radim ovdje, bio sam i sad sam vezan za fudbal (riječ je o malo višem nivou), rodio se u Zenici gradu i živim i radim u Sarajevu gradu. Nikakvo selo. 31 godinu imam i neke više škole završene.
Za razliku od tebe, ostao u ovoj državi i borim se u njoj, pokušavam nešto napraviti od nje u određenim segmentima društva. Tvoj idol bi odabrao Hrvatsku da igra za nju da je mogao doći na red svojevremeno, ali ne tad on nije bio ni za njihove klupe.
Šta ti konkretno radiš? Svaki minut si ili na dijelu foruma o reprezentaciji ili Man Uniteda. Meni je npr. smiješno pročitat da ti ismijavaš Van Gaalove neke poteze.
Ova priča Spahić gazija ovo ono - sve vam je to džabe.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 09 okt 2014, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Amidzaa, ANamelessGhoul, CAGarfia, Goalgetter, GrbavicaHrammm, legendarnadruga, Micron, sagitarius, Sensei, unavita, zemuntrg, zikerrz21 i 111 gostiju.