Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Odigrao da će pasti još jedan gol u poluvremenu Vasco- Resende i stavim 15 KM i kako sam pošao ono pritisnuti uredu, slučajno pritisnuo da još 15 stavljam. Jao 30 KM na računu što sam stavio prije 5 min, sve greškom uplatio. 

- bugojanac1234
- Kontakt:
neko se izgleda u gepeku vozao. najbolja odbrana primi 90 poena od ekipe koja ne moze zelenoj gori dat 60. aferim
pogodičešStone Island je napisao/la:Odigrao da će pasti još jedan gol u poluvremenu Vasco- Resende i stavim 15 KM i kako sam pošao ono pritisnuti uredu, slučajno pritisnuo da još 15 stavljam. Jao 30 KM na računu što sam stavio prije 5 min, sve greškom uplatio.
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- Stone Island
- Kontakt:
Ma ja kad god pogriješim, donji sam. Sad natezati životom, a kontao se malo sekati.bart je napisao/la:pogodičešStone Island je napisao/la:Odigrao da će pasti još jedan gol u poluvremenu Vasco- Resende i stavim 15 KM i kako sam pošao ono pritisnuti uredu, slučajno pritisnuo da još 15 stavljam. Jao 30 KM na računu što sam stavio prije 5 min, sve greškom uplatio.

Igrajte dvicu na Evansa, Vasek se raspao. Kvota 2,45
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
na koju utakmicu mislis drug?bugojanac1234 je napisao/la:neko se izgleda u gepeku vozao. najbolja odbrana primi 90 poena od ekipe koja ne moze zelenoj gori dat 60. aferim
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Odmah brejk na pocetki seta, kvota sad 1,75 i dalje nije losa.gonzales je napisao/la:Igrajte dvicu na Evansa, Vasek se raspao. Kvota 2,45
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jao cekam.jos juve za 40e na racunu nemam nista i nude mi 16 e isplatu sta ciniti 

-
- Kontakt:
Lyon odg za pare
Na drugom Vasco preokreci to u drugom
Na drugom Vasco preokreci to u drugom
Juventus 1:0Ft
- Stone Island
- Kontakt:
E golemo je ovo, kakav danas neiskustvu.
-
- Kontakt:
ajde lyon gol rijesi me muke odma 

- bugojanac1234
- Kontakt:
partizan i zveda. povaljase me samo oni za stoju. gledao sam prvo poluvrijeme i vidio d a odrbanu ne igraju. odmah sam znaod a je padstulic89 je napisao/la:na koju utakmicu mislis drug?bugojanac1234 je napisao/la:neko se izgleda u gepeku vozao. najbolja odbrana primi 90 poena od ekipe koja ne moze zelenoj gori dat 60. aferim
-
- Kontakt:
na jednom lyon da da gol
a na drugom ce me D.Jordan oboriti 

Pitaj Tatuorbi je napisao/la:Juventus 1:0Ft
danas sam ja s nekim komentarisao da cu preskociti to. cak sam negdje nasao da su ljudi over igrali....bugojanac1234 je napisao/la:partizan i zveda. povaljase me samo oni za stoju. gledao sam prvo poluvrijeme i vidio d a odrbanu ne igraju. odmah sam znaod a je padstulic89 je napisao/la:na koju utakmicu mislis drug?bugojanac1234 je napisao/la:neko se izgleda u gepeku vozao. najbolja odbrana primi 90 poena od ekipe koja ne moze zelenoj gori dat 60. aferim
i bas analiza kako je zvezda najbolja odbrana, ali da bi tu moglo biti svega....
150 margina mislim da je bila....
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Baboorbi je napisao/la:Pitaj Tatuorbi je napisao/la:Juventus 1:0Ft

orbi je napisao/la:Pitaj Tatuorbi je napisao/la:Juventus 1:0Ft

Igraj Široki ti si najbolji!
-
- Kontakt:

da im se sjetim mame ovako javno

- PrinceofVeresija
- Kontakt:
BRAVOO JUVEEEEPrinceofVeresija je napisao/la:Masalah,sad jos Juve da dobije i 127 kermi lagano..od tog 17 maraka dajem nekom prosjaku..proteklih par sedmica sam napsovao se stvari da mi treba jezik se osusit,uvijek cu odvojit odsad nesto u humanitarne svrhe

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.