Premijer liga BiH - aktuelno

amypitar
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la amypitar » 08 jan 2024, 20:53

leo1946 je napisao/la:
08 jan 2024, 20:20
Ko finansira akrapa kad ovi nemaju prebijene
Kod kona nikad nije dosadno.
Jedan dan izjave stabilizacija kluba,pa onda ide kuknjava i bankrot,pa pressica ushicenje neki ivenstitori,pa Arapi ,I tako ukrug.
I ovo za Akrapa je neka pozajmica ,kredit,vjerovatno uprava kupuje mir kod navijaca.
Ko zna vidjet cemo,bice I ove godine tubulencija toplo hladno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jan 2024, 21:00

Peri-Pare-Preko-Pitara

Mirva i skijas vam se skijaju, mi smo arapa odma poslali na odvikavanje nakon presice i rada nosićem. Ovi vasi se sankaju i skijaju.
Zna to Duskica samo nece on vise sebi dozvoliti da pise protiv kluba na javnom forumu, obecao je :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jan 2024, 21:01

amypitar je napisao/la:
08 jan 2024, 20:53
leo1946 je napisao/la:
Kod kona nikad nije dosadno.
Jedan dan izjave stabilizacija kluba,pa onda ide kuknjava i bankrot,pa pressica ushicenje neki ivenstitori,pa Arapi ,I tako ukrug.
I ovo za Akrapa je neka pozajmica ,kredit,vjerovatno uprava kupuje mir kod navijaca.
Ko zna vidjet cemo,bice I ove godine tubulencija toplo hladno.
Pa obećali im milion iz budžeta.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 jan 2024, 21:02

MocMahale444 je napisao/la:
08 jan 2024, 21:00
Peri-Pare-Preko-Pitara

Mirva i skijas vam se skijaju, mi smo arapa odma poslali na odvikavanje nakon presice i rada nosićem. Ovi vasi se sankaju i skijaju.
Zna to Duskica samo nece on vise sebi dozvoliti da pise protiv kluba na javnom forumu, obecao je :kafa:

Eto ti ne skijas. Bjezi Muhamede nemoj zajebavat
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 jan 2024, 21:06

Orden43 je napisao/la:
08 jan 2024, 20:48
Suki46 je napisao/la:
08 jan 2024, 20:44
Dobar izbor s obzirom na okolnosti i sve u klubu , treba se priznati.
Ostaje pitanje igračkog kadra i budžeta ali svaki trener bi problem imao jal Arap,Bašić,Akrapović ili neki 4.
Kvalitetan i dobar trener mogu i bez nekog budzeta napraviti rezultate, uzmi u obzir Slogu, ljudi sa duplo manjim budzetom i igrackim kadrom vas nabise 3 razlike, dakle da i nije sve u tome, ja i dalje mislim da za nasu ligu ne trebaju neke zvijezde od igraca nego samo kvalitetan trener
Sloga je ipak druga priča , klub bez navijača i pritiska se ne može uporediti sa ekipama poput vas taman bili 5-6 pozicija ispred vas , pritisak je uvijek prisutan.
Slažem se da je bitniji trener od igračkog kadra , ali vi jednostavno imate puno igrača koji trenutno ne zadovoljavaju tražene zahtjeve i prohtjeve.Trebat će to sve uigrati nevezano ko trener bude , ali moje mišljenje je da je ovo dobar izbor :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 jan 2024, 21:09

jurisicduska je napisao/la:
08 jan 2024, 21:02
MocMahale444 je napisao/la:
08 jan 2024, 21:00
Peri-Pare-Preko-Pitara

Eto ti ne skijas. Bjezi Muhamede nemoj zajebavat
Paša tako mi Boga jok, nit pijem nit skijam.
Tu je lula mira zelenilo i ekstra sve vitamin d3, b12 i C.
Neki sokic ovo ono pa ni kafu jok **** to.
Znam skijase ali udavise pricom ko tranzistor kad se naviju i zvizne ih dobrila. Dobro tad se vec kotrljaju na ekserima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2024, 21:11

leo1946 je napisao/la:
Tako je to kad sto puta ponovljenu laž pretvorite u istinu.

Klub je daleko od toga da nema prebijene.

Znaš, malo drugačije funkcionišu klubovi koji nemaju gazdu koji ih može ugasiti kao opušak. Troše ono što zarade, ma koliko to bilo. Za razliku od nekih koji vlasnicima duguju desetine miliona i ponovo slave četvrto mjesto na tabeli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 08 jan 2024, 21:12

Bogami iznenadjujuce dobar izbor futavaca, ne znam na koju foru prevariste Brunu. Mada imam osjecaj da ce i on imat nekih porodicnih problema nakon par kola, kad skonta gdje je dosao.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 08 jan 2024, 21:15

Nevjerovatna lakvojernost navijača zeljezničara i puštanja uprave da ih vuče za nos.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 21:16

jurisicduska je napisao/la:
08 jan 2024, 20:01
Vala ih za trenera ne mozemo sprdati. Ima smisla on. Skupo ce prodati kozu svakom.
Da, odlican trener. Cudi me da je pristao, mora da su dobru cifru izvalili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2024, 21:20

Najmanje tri puta je odbio divove sa Kobilje Glave. U Želju došao iz prve, i to u ovakvog Želju.

E tako vam je to kad si veliki, veliki Željezničar. :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 08 jan 2024, 21:25

Uopšte ne čudi izbor trenera, oni imaju budžet za petu poziciju na tabeli, a u zoni su ispadanja. Kakva su se sve imena spominjala, i više nego korektan izbor.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 21:30

Kenozoik87 je napisao/la:
08 jan 2024, 21:25
Uopšte ne čudi izbor trenera, oni imaju budžet za petu poziciju na tabeli, a u zoni su ispadanja. Kakva su se sve imena spominjala, i više nego korektan izbor.
Mislim da je puno raje popusilo njihovu patetiku i one Bekriceve suplje o Rustemovicu koji odbija 15 milja da dodje njima. Ne stoje oni tako lose finansijski uopste, mada Akrapovic jeste realno iznenadjenje. Vjerujem da ima bas visoku platu, tesko da bi drugacije prihvatio.
Virtu4l je napisao/la:
08 jan 2024, 21:20
Najmanje tri puta je odbio divove sa Kobilje Glave. U Želju došao iz prve, i to u ovakvog Želju.

Da, Bruno kad je bio beba imao je sipercic na kojem je pisalo 1921, a prva rijec koju je izgovorio je bila "Zeljo." Iz ljubavi je tu, kao i Rustemovic sto je bio.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 08 jan 2024, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 jan 2024, 21:32

Virtu4l je napisao/la:

Svake godine se nadaju njemu da ce doci.. sad ga kao ismijavaju. :tokralju:

Morat cu postove citirati, da znamo nesto vise o Bruni.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 08 jan 2024, 21:38

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
08 jan 2024, 21:30
Mislim da je puno raje popusilo njihovu patetiku i one Bekriceve suplje o Rustemovicu koji odbija 15 milja da dodje njima. Ne stoje oni tako lose finansijski uopste, mada Akrapovic jeste realno iznenadjenje. Vjerujem da ima bas visoku platu, tesko da bi drugacije prihvatio.
Virtu4l je napisao/la:

Da, Bruno kad je bio beba imao je sipercic na kojem je pisalo 1921, a prva rijec koju je izgovorio je bila "Zeljo." Iz ljubavi je tu, kao i Rustemovic sto je bio.
Objasnio vam je Virtual gore. Bruno radi za smijesne pare, ima tri puta manja primanja nego sto mu je FKS ponudio ljetos i poslije Sablica.

Zeljeznicar je najveci klub u drzavi, klub iza kojeg je godinama iza najbolja posjeta, clanstvo, najveca podrska od navijaca, klub sa najvise trofeja, dovoljno mu je da vidi utakmice protiv Minska, Nefcija da pozeli doci. Pare nisu u prvom planu.

“Osjećaj je fantastičan. Čast mi je biti dio ovako velikog kluba kao što je Željo. Ovim putem želim pozdraviti sve navijače i simpatizere Kluba i zahvaliti se na velikoj podršci još i prije potpisa. Znam puno o Klubu, pratim Želju cijeli život. Osjećaj je fenomenalan i fantastičan, ko god igra na Grbavici dobije adrenalin, neopisivo je to”, kazao je Karić.

Toliko je lose u Zelji trenutno.. ali opet dolaze.

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 08 jan 2024, 21:41

Virtu4l je napisao/la:

Dobar dio navijača je popušio tu foru ali nisu svi. Čak i danas ima onih koji misle da je tako. Bruno jeste iznenađenje kada se uzme u obzir ko im je sve bio trener i ko se sve povezivao sa njima, ali ja sam se striktno referisao na budžet. Oni itekako imaji budžet da dovodu ovakve trenere i trenere sličnog kalibrao kao Bruno.
Tom patetikom se pokušao zamaskirati loš rezultat, jer kako drugačije objasniti navijačima da imaš budžet za peto mjesto ili čak borbu za Europu, a ti u zoni ispadanja.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jan 2024, 21:42

zeljovolimte je napisao/la:
08 jan 2024, 21:38
Virtu4l je napisao/la:

Objasnio vam je Virtual gore. Bruno radi za smijesne pare, ima tri puta manja primanja nego sto mu je FKS ponudio ljetos i poslije Sablica.

Zeljeznicar je najveci klub u drzavi, klub iza kojeg je godinama iza najbolja posjeta, clanstvo, najveca podrska od navijaca, klub sa najvise trofeja, dovoljno mu je da vidi utakmice protiv Minska, Nefcija da pozeli doci. Pare nisu u prvom planu.

“Osjećaj je fantastičan. Čast mi je biti dio ovako velikog kluba kao što je Željo. Ovim putem želim pozdraviti sve navijače i simpatizere Kluba i zahvaliti se na velikoj podršci još i prije potpisa. Znam puno o Klubu, pratim Želju cijeli život. Osjećaj je fenomenalan i fantastičan, ko god igra na Grbavici dobije adrenalin, neopisivo je to”, kazao je Karić.

Toliko je lose u Zelji trenutno.. ali opet dolaze.
Tako je. I Boljevic je iz Hapoela dosao vama jer je kao mali gledao Zeljkana i sanjao tu da igra. Smatra se drugim najvecim vasim navijacem u CG, poslije Virtu4la. Nije ni gledao ugovor kad je potpisivao, a ima platu kao magaciner u Bingu.

@Kenozoik Da stoje puno bolje finansijski nego sto kmece to da, ali sad bas ne znam da li se moze reci da imaju toliki budzet za trenere ovog kalibra. Cak bi se kladio da im je Akrapovic dosta van okvira budzeta, ali valjda su skontali da im je 5 do 12 pa izvalili pare.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 08 jan 2024, 21:46

Ovo je kao onomad kad smo mi priželjkivali i dozivali onog Petrovića pa on potpisa za zeljezničar i isto nas ovako podjjebavali a ovaj ih zavi u crno još sebi nisu došli.
Isprani mozgovi vol.2. Nema tu lobotomije ni spasa.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jan 2024, 21:47

zeljovolimte je napisao/la:
08 jan 2024, 21:38

Ma neuporedivo je to. Svaki igrač i trener koji dođe kod njih, da mu Željo ponudi i 30% manje, došao bi u Želju, pa to je valjda jasno svakome.

Oni u fudbalskom svijetu trenutno imaju nadimak "krava muzara", svaki igrač se odmah u startu dobro zacijeni, oni pokušaju spustiti, ne mogu i onda pristanu. Tako su ih svi uzeli ko levate. Plaćaće sporazumne raskide naredne tri godine, dok ne presuši, a presušiće.

Tolike milione si platio za četvrto mjesto na tabeli. :bow: :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 jan 2024, 21:49

Virtu4l je napisao/la:

Naravno da je odbio, ti si mu javio da.propadamo. :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.