Naravno da je problem. Zar nije lakše (i bolje) pozvati pravog lijevog beka, nego tjerati 3 druga igrača da igraju van svoje pozicije, kad bi nam bili od veće koristi na svojim pravim pozicijama? Prema tome, sad će Mujdža igrati na lijevom beku, onda Zahirović mora opet na desni bek, onda neko mora krpiti Zahirovićevu poziciju u veznom redu, itd.djokica je napisao/la:Susic ocito ne misli da je lijevi bek problem. I nije problem ako je vec plan da Lulic to igra u Laziu, neka igra i u rerezentaciji. Osim toga, to i Mujdza moze odigrati. Besic je logican izbor jer je polivantan igrac. Ako ce igrati u HSV, onda mora biti u reprezentaciji, a u slucaju da Mujdza igra lijevo, i Besic i Zahirovic mogu desno.
Safet Sušić - Pape
- Radioglava
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ko je gospodin Sunjcic?
Dok je njega ja cu se morat odreci repketj. strasnog i navijackog gledanja,
jbg ipak su mi drazi moji zivci bar ovo malo njih sto mi je ostalo.
Susicu zar nemas oci i usi i ne vidis da je odavno vrjeme da se gubis s pozicije koju obnasas.
jbg ipak su mi drazi moji zivci bar ovo malo njih sto mi je ostalo.
Susicu zar nemas oci i usi i ne vidis da je odavno vrjeme da se gubis s pozicije koju obnasas.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Vrancic i Svraka
pa bolje da je i Adilovica zvao iz Zelje neg ovog Svraku lik ocajan bio protiv Maribora
pa ne gleda se samo jedna utakmica,da se gleda jedna utakmica ne bi ni dzeku trebao zvati ccTRUST je napisao/la:Vrancic i Svraka![]()
![]()
![]()
![]()
pa bolje da je i Adilovica zvao iz Zelje neg ovog Svraku lik ocajan bio protiv Maribora
- Principatus
- Kontakt:
Neznam zasto se toliko zalite
Meni je bas sve upravo OK.
Komentari 2 selektora su dosta rezonovani, drugoligas Vrancic i Svraka su iznad Kolasinca. Jedan od najboljih stopera Belgije nam netreba.
Pa i ovaj spisak je bas lijep, sav je nekako saren i plav i cetvorodimenzionalan.
Odoh popiti jos malo vise morphiuma za smirenje.
Komentari 2 selektora su dosta rezonovani, drugoligas Vrancic i Svraka su iznad Kolasinca. Jedan od najboljih stopera Belgije nam netreba.
Pa i ovaj spisak je bas lijep, sav je nekako saren i plav i cetvorodimenzionalan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa sta ako je bio ocajan protiv Maribora, zar se ne smije odigrati losa utakmica, pa bio je i Dzeko ocajan protiv Liverpoola, Stoke-a ili koga vec, ali niko ne kaze da se nije rebao zvati, jeste glupo poredjenje ali hocu da kazem da jedna utakmica ne znaci poziv odnosno jedna losa da se ne pozove igrac. Svraka je bio u proljetnom dijelu sezone i mozda najbolji igrac Zelje, pa treba to nagraditi nekako.TRUST je napisao/la:Vrancic i Svraka![]()
![]()
![]()
![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Zaista nevjerovatno da nije pozvao Zukanovića. Momak je odličan stoper. I da, momak igra i poziciju lijevog beka, a ponekad i zadnjeg veznog. Lijevog beka mi trenutno nemamo među igraćima koje je Pape pozvao.zizu1991 je napisao/la:Šta treba da uradi Zukanović da dobije njegov poziv, čovjek je u timu sezone belgijske lige, dao gol Anderlechtu u prvom kolu, štoper.
I bolji je Šunjić koji igra u Zoryi od njega, pa zaslužuje da ga se pozove, ja nisam napisao da zaslužuje da bude u startnih 11, al zaslužuje poziv, no on ga konstantno izbjegava, koji je razlog, mogu samo da zamišljam, i nagađam, u teorije zavjere neću da ulazim.
Sasvim sam realan, i služim se argumentima koji se ne mogu opovrgnuti, to samo istinski zaljubljenici u Sušićevu prošlost ne mogu da primjete.
P.S. Ljevakovića sam sa Čajićem zamijenio
-
Boskvalitet
- Kontakt:
mavi je napisao/la:Zaista nevjerovatno da nije pozvao Zukanovića. Momak je odličan stoper. I da, momak igra i poziciju lijevog beka, a ponekad i zadnjeg veznog. Lijevog beka mi trenutno nemamo među igraćima koje je Pape pozvao.zizu1991 je napisao/la:Šta treba da uradi Zukanović da dobije njegov poziv, čovjek je u timu sezone belgijske lige, dao gol Anderlechtu u prvom kolu, štoper.
I bolji je Šunjić koji igra u Zoryi od njega, pa zaslužuje da ga se pozove, ja nisam napisao da zaslužuje da bude u startnih 11, al zaslužuje poziv, no on ga konstantno izbjegava, koji je razlog, mogu samo da zamišljam, i nagađam, u teorije zavjere neću da ulazim.
Sasvim sam realan, i služim se argumentima koji se ne mogu opovrgnuti, to samo istinski zaljubljenici u Sušićevu prošlost ne mogu da primjete.
P.S. Ljevakovića sam sa Čajićem zamijenio
Ovo je stvarno krajnje vrijeme...
SUSIC NAPOLJE !!! KOJA CE OVO BIti UTAKMIcA KOJU CE MO IZGUBITI ZAREDOM ?
STO BRZE SUSICU NAPOLJe !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta vam je? Jel vam to nesto dodje Zukanovic pa ga toliko gurate? I lafo Zaha igra u drugoj ligi pa ne zasluzuje poziv, spustite se malo na zemlju, nismo Brazil niti Spanija, nemam uopste toliko kvalitetnih igraca po prvim ligama, ili bi vi da igraju ovi iz nase lige. Ma ja vrati se Zaha ovamo bolje ti bar ces igrati u prvoj ligi.
Celik!3,2,2.
Odličan spisak najboljeg trenara Bosne i Hercegovine u historiji fudbala.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jedno pitanje za tebe: Da li ,po tvom mišljenju, momak koji je izabran u prvih 11. u belgijskoj ligi, a koji igra na na nama deficitarnim pozicijama stopera i lijevog beka, zaslužuje da bude pozvan u reprezentaciju?AllGunsBlazing je napisao/la:Sta vam je? Jel vam to nesto dodje Zukanovic pa ga toliko gurate? I lafo Zaha igra u drugoj ligi pa ne zasluzuje poziv, spustite se malo na zemlju, nismo Brazil niti Spanija, nemam uopste toliko kvalitetnih igraca po prvim ligama, ili bi vi da igraju ovi iz nase lige. Ma ja vrati se Zaha ovamo bolje ti bar ces igrati u prvoj ligi.
Ne znam da li čitaju novinari sportsporta ovo sa foruma, ili ima neki podforum gdje se ostavljaju kritike, ali htio bih da pitaju Sušića za Zukanovića i Cocalića jer fakat ovo prelazi granice, niti ih spominje što svakako nije uredu.
-Pratio sam Sesara i Šunjića još dok su igrali za mladu reprezentaciju BiH. Obojica su sa svojim klubovima odlično započeli sezonu. Sesar je sa Sarajevom stigao do 3. pretkola Lige prvaka, dok je Šunjić sa svojim klubom u belgijskom prvenstvu zabilježio dvije pobjede na startu. I obojica igraju dobro na startu sezone - obrazložio je Sušić pozive dvojici novajlija.
Ko je ovdje lud, Pape ili novinar ?
Ko je ovdje lud, Pape ili novinar ?
Zadnja izmjena: ammarc, dana/u 03 avg 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Principatus je napisao/la:Neznam zasto se toliko zalite![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ko ga gura ? Ja da napišem 5000 postova da ga pozove, moja riječ, isto kao i tvoja se ne čuje, i ne dolazi do ušiju Sušića.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta vam je? Jel vam to nesto dodje Zukanovic pa ga toliko gurate? spustite se malo na zemlju, nismo Brazil niti Spanija, nemam uopste toliko kvalitetnih igraca po prvim ligama, ili bi vi da igraju ovi iz nase lige.
Zukanovića činjenice i njegovi nastupi u klubu guraju
Čovjek, evo po treći put pišem izabran u tim sezone belgijske lige,
i upravo zbog ovoga, je trebao da dobije poziv, sasvim realno je bilo za očekivati da ga dobije, niti jače reprezentacije od nas ne bi zanemarile takvog igrača, al mi smo velesilanismo Brazil niti Spanija
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sto niko da spomene Cocalica, jedno vrijeme ste njega furali sad izgleda isfurao pa presli na Zukanovica ? Smeta vam sto je pozvan Toni a da nije neko bi rekao "sto nije zvao Tonia" ?! Ne zavisi nama tim od jednog igraca.
Istina dobro bi nam dosao Zuka, kao i mnogo drugih ali ...
Istina dobro bi nam dosao Zuka, kao i mnogo drugih ali ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pravilno , jedini nacin da se stvari postave na pravo mjesto. ne treba dozvoliti da nam placenici, pseudopatriote, naivne bosnjacke jade kroje sudbinu.Consigliere je napisao/la:Mislim da po prvi put razumijem navijace Dinama iz Zagreba kad navijaju kontra svog tima da bi doslo do nekih promjena u vodjenju ekipe. Sad i ja tako cu stisnuti i navijati za kakvo razvaljivanje od Velsa pa da ova prevara ode od repke a pravi momci (ne moram ih nabrajati) dobiju poziv!
vec se prica , eto, da vidimo sta ovi mogu pa cemo onda reagovati i tako 20 godina. ocekujem da nas vels razbije i tako bi trebalo biti.
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
Veliki i poznati talenat Avdija Vrsajevic nazalost nije na spisku, problemi sa vizom. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Recimo da je Pandzi i Spahicu zagarantovano mjesto, jer su nasi najbolji stoperi u ovom trenutku. Znaci nije deficitarno mjesto osim ako jedan od ove dvojice ne nedostaje. Sto se tice beka tu je problem, ali ja nisam za to da stoper igra na beku. Bolje i staviti beka iz slabije lige, i slabijeg kluba nego stopera, jednostavno ne ide to bas tako. Sjetite se kako se samo Pandza sramotio protiv onog ''Svedjanina''. Naravno da je spisak mogao biti bolji, prvenstveno ne znam sta ce nam Vrancic, Svraka i Sesar, ali mogao je biti i gori. Novi igraci dobivaju prilike, ko se pokaze igrati ce dalje. Smatram da nije potrebna ovoliko kukanje. Nije covjek ubacio 15 igraca Krivaje, vec je izabrao nase najbolje uz one koje on misli da su dobri. Jedino je na beku pogrijesio.mavi je napisao/la: Jedno pitanje za tebe: Da li ,po tvom mišljenju, momak koji je izabran u prvih 11. u belgijskoj ligi, a koji igra na na nama deficitarnim pozicijama stopera i lijevog beka, zaslužuje da bude pozvan u reprezentaciju?
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.